Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Nantes let, autobus
Nantes
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Pariz
Pariz
Putovanje dijeljenje prijevoza, vlak, autobus za Nantes
Nantes
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Venecija
Venecija
Putovanje let za Nantes
Nantes
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Nantes?

Planirate li putovati u Zagreb iz Nantes i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Nantes, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Nantes, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, OUIGO, FlixBus, Blablabus ili Eurolines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Nantes, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Nantes.

Za vaše putovanje od Zagreb do Nantes imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Nantes

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Nantes, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Nantes vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Nantes je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Nantes

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Nantes svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Nantes u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Nantes koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Nantes

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Nantes
Francuska
Pays de la Loire
Udaljenost
1350 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zagreb Nantes
Pronađite smještaj u Nantes
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Nantes uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Nantes uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Nantes koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, OUIGO, FlixBus, Blablabus ili Eurolines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Nantes!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Nantes

Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Nantes?
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Nantes često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Nantes (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Nantes, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Zagreb Nantes autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Nantes većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Nantes kako bi prevalili udaljenost od 1350 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Nantes?
Pristupačnost Željezničke stanice u Zagreb ili Nantes nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Krajolici Vlakovi između Zagreb i Nantes često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
trošak Karte za vlak za Zagreb Nantes mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Nantes može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Nantes?
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Nantes najbrži su način prijevoza za putovanje od 1350 km između Zagreb i Nantes.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Nantes, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Nantes mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Nantes često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Nantes?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Nantes

Nantes
Kartica
Nantes - La Haluchère
Kartica
Nantes Aéroport
Kartica

Dolazne stanice u Nantes

Nantes
Kartica

Dolazne zračne luke u Nantes

Nantes Atlantique
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Nantes
Pronađite smještaj u Nantes

Autobus Zagreb Nantes

Učestalost polazaka za Zagreb iz Nantes ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Nantes, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i Nantes obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Nantes za vaš datum putovanja.

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Nantes noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zagreb-Nantes. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Zagreb Nantes

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Pretražite autobusne karte za Zagreb Nantes

Vlakovi iz Zagreb u Nantes

Karte za vlak između Zagreb i Nantes mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Zagreb i Nantes ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Nantes sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Zagreb i Nantes. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zagreb i Nantes. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zagreb i Nantes.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Nantes

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Traži karte za vlak Zagreb Nantes

Letovi Zagreb Nantes

Airlines Zagreb Nantes

Air France
Air France
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Easyjet
Easyjet
Volotea
Volotea
Hop!
Hop!
Traži letove Zagreb Nantes

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska