Putujte od Zagreb u Nantes

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Nantes u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

4 opcije za povratak Zagreb u Nantes u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Nantes
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Pariz
Nantes
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Venecija
Nantes
/
  • Nabavite cijene
4
Zagreb
Milan
Nantes
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Nantes

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1350 km
Izravna linijaNe

Kako otići Zagreb u Nantes?

Nudimo 4 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Nantes, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Nantesklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Nantes na karti, kao i na ruti Zagreb Nantes i različite točke korespondencije (Zračna luka Nantes Atlantique, Stanica Nantes, Autobusni kolodvor Nantes, Autobusni kolodvor Nantes - La Haluchère, Autobusni kolodvor Nantes Aéroport, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Nantes

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Nantes?

Airlines
Air France leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG) i od zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG (nalazi se na 23 km od središta grada) Pariz, Francuska) na Nantes (posluživanje zračne luke Nantes Atlantique NTE)
Hop! osigurava rotaciju od zračne luke Malpensa MXP nalazi se u 41 km. središtu grada Milan u Nantes (dolazak u zračnu luku Nantes Atlantique NTE)
Volotea upravlja letom od zračne luke Marco Polo VCE (nalazi se na 7.9 km od središta grada) Venecija, Italija) na Nantes (posluživanje zračne luke Nantes Atlantique NTE)
Easyjet osigurava zračnu vezu od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Milan (posluživanje zračne luke Malpensa MXP)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Mestre (Train station) (Veneto Italija)
Eurolines je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Galliéni na 4.7 km od centra grada) i grada Nantes gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Nantes nalazi se oko 0.6 km. od centra.
Rotira se tvrtka Isilines Bus od autobusnog kolodvora Paris Galliéni u Pariz i to od Nantes (Pays de la Loire Francuska)
OUIBUS mreža uključuje autobusnu liniju između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris-Bercy na 2.9 km od centra grada) i grada Nantes gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Nantes nalazi se oko 0.6 km. od centra.
Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Pariz-Nantes Vlak TGV od željezničke stanice Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV (23 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Nantes na dolasku (1.1 km od centra)
OUIGO upravlja linijom od Pariz u Nantes iz kojeg polazi vlak Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV doći do željezničke stanice Nantes (Pays de la Loire Francuska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Venecija (288 km)

Svi načini prijevoza Zagreb Nantes

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Nantes (Pays de la Loire, Francuska) s udaljenosti od 1350 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Nantes od Zagreb ali je moguće putovanje obaviti samo avionom s letovima Zagreb-Milan i Milan-Nantes
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Milan (zračna luka od Malpensa, IATA kod: MXP) kojim upravlja Croatia Airlines.Od Milan, uzmite drugi zrakoplov s Hop!-om koji će vas odvesti Nantes Atlantique (Nantes, Francuska).
Iako nije moguće napraviti put Zagreb Nantes samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Zagreb-Venecija,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMestre (Train station) (9.8 km od Venecija, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Venecija,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Zagreb-Venecija može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
Nije moguće izravno otići Zagreb u Nantesbez promjene. Možete uzeti vlakPariz-Nantes i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi TGV od SNCF ili OUIGO do Nantes odlazak s željezničke stanice Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV u Pariz, Dolazak uNantes će biti na postaji Nantes (1.1 km od centra).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)