Putujte od Zagreb u Aix-en-Provence

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Aix-en-Provence u autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zagreb u Aix-en-Provence u avion, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Milan
Aix-en-Provence
/
/
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Bologna
Aix-en-Provence
/
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Aix-en-Provence
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Aix-en-Provence

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus
udaljenost871 km
Izravna linijaNe

Kako otići Zagreb u Aix-en-Provence?

Nudimo 3 ruta u autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Aix-en-Provence, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Aix-en-Provenceklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Aix-en-Provence na karti, kao i na ruti Zagreb Aix-en-Provence i različite točke korespondencije (Autobusni kolodvor Aix en Provence, Autobusni kolodvor Aix en Provence - Bus Gare SNCF, Autobusni kolodvor Aix-en-Provence, Zračna luka Pleso, Autobusni kolodvor Zagreb) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Aix-en-Provence

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Aix-en-Provence?

Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Milan autostazione (Lombardija Italija) i između grada Milan (usluga do autobusne postaje Milan autostazione na 5.4 km od centra grada) i grada Aix-en-Provence gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Aix-en-Provence nalazi se oko 1.4 km. od centra.
Eurolines je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije od autobusnog kolodvora Bologna u Bologna i to od Aix en Provence (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
Rotira se tvrtka OUIBUS Bus između grada Milan (usluga do autobusne postaje Milan autostazione na 5.4 km od centra grada) i grada Aix-en-Provence gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Aix en Provence - Bus Gare SNCF nalazi se oko 0.8 km. od centra.
ALSA mreža uključuje autobusnu liniju od autobusnog kolodvora Milan autostazione u Milan i to od Aix en Provence (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Bologna-Aix-en-Provence (484 km)
Airlines
TAP Portugal leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Bologna (dolazak u zračnu luku Guglielmo Marconi BLQ)
Croatia Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Milan (posluživanje zračne luke Malpensa MXP)

Svi načini prijevoza Zagreb Aix-en-Provence

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Aix-en-Provence (Provansa-Alpe-Azurna obala, Francuska) s udaljenosti od 871 km možete posuditi 3 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling i/ili autobus, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Aix-en-Provence bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Bologna i Bologna-Aix-en-Provence,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuBologna (1.1 km od Bologna, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Bologna,Jednom je stigao Bologna, odvedite drugi Eurolines autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Aix-en-Provence (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Bologna-Aix-en-Provence može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Aix-en-Provence od Zagreb, Možete uzeti letZagreb-Bologna zatim obavite ostatak putovanja u autobus,
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Bologna (zračna luka od Guglielmo Marconi, IATA kod: BLQ) kojim upravlja TAP Portugal.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)