Putujte od Zagreb u Lille

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Lille u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zagreb u Lille u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Brisel
Lille
/
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Pariz
Lille
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Frankfurt na Majni
Lille
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Lille

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1097 km
Izravna linijaNe

Kako otići Zagreb u Lille?

Nudimo 3 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Lille, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Lilleklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Lille na karti, kao i na ruti Zagreb Lille i različite točke korespondencije (Stanica Lille Europe, Autobusni kolodvor Lille Europe, Stanica Lille Flandres, Zračna luka Pleso) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Lille

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Lille?

Airlines
Air France leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Croatia Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Brisel (posluživanje zračne luke Brussels-Zaventem International BRU)
Easyjet upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Lufthansa osigurava zračnu vezu od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Frankfurt na Majni (posluživanje zračne luke Frankfurt International FRA)
Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Pariz-Lille Vlak TGV od željezničke stanice Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV (23 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Lille Europe na dolasku (0.9 km od centra)
Eurostar upravlja linijom od Brisel u Lille iz kojeg polazi Eurostar vlak Bruxelles-Midi doći do željezničke stanice Lille Europe (Nord-Pas de Calais Francuska)
TGV Lyria čini željezničku vezu Pariz-Lille Vlak TGV Lyria od željezničke stanice Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV (23 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Lille Europe na dolasku (0.9 km od centra)
Thalys nudi liniju od Brisel u Lille iz kojeg polazi Thalys vlak Bruxelles-Midi doći do željezničke stanice Lille Europe (Nord-Pas de Calais Francuska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Frankfurt na Majni-Lille (404 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater ALSA pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Bruxelles-Nord u Brisel i to od Lille Europe (Nord-Pas de Calais Francuska)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Brisel (usluga do autobusne postaje Brussels Airport na 11 km od centra grada) i grada Lille gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Lille Europe nalazi se oko 0.9 km. od centra.
Rotira se tvrtka OUIBUS Bus od autobusnog kolodvora Brussels Airport u Brisel i to od Lille Europe (Nord-Pas de Calais Francuska)
Isilines mreža uključuje autobusnu liniju između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole na 23 km od centra grada) i grada Lille gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Lille Europe nalazi se oko 0.9 km. od centra.
Autobusni operater Eurolines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole u Pariz i to od Lille Europe (Nord-Pas de Calais Francuska)

Svi načini prijevoza Zagreb Lille

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Lille (Nord-Pas de Calais, Francuska) s udaljenosti od 1097 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Lille od Zagreb, Možete uzeti letZagreb-Brisel zatim obavite ostatak putovanja u vlak,
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Brisel (zračna luka od Brussels-Zaventem International, IATA kod: BRU) kojim upravlja Croatia Airlines.
Nije moguće izravno otići Zagreb u Lillebez promjene. Možete uzeti vlakBrisel-Lille i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi Eurostar ili Thalys od Eurostar ili Thalys do Lille odlazak s željezničke stanice Bruxelles-Midi u Brisel, Dolazak uLille će biti na postaji Lille Europe (0.9 km od centra).
Iako nije moguće napraviti put Zagreb Lille samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Brisel-Lille,
Vi ćete se ukrcati na ALSA, FlixBus ili OUIBUS bus na Brisel, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuLille Europe (0.9 km od Lille, Francuska). Idite na autobusnu stanicuBrussels Airport (na 11 km od Brisel) najkasnije 15 minuta prije polaska za Lille,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Frankfurt na Majni-Lille može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)