Preporučena ruta
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, let, autobus za Brisel
Brisel
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, vlak za Lille
Lille
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, let, autobus za Pariz
Pariz
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Lille
Lille
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Strasbourg
Strasbourg
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Lille
Lille
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Lille?

Planirate li putovati u Zagreb iz Lille i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Lille, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Lille, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Eurostar, SNCF, Thalys, FlixBus ili ALSA), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Lille, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Lille.

Za vaše putovanje od Zagreb do Lille imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Lille

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Lille, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Lille vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Lille je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Lille

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Lille svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Lille u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Lille koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Lille

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Lille
Francuska
Nord Pas de Calais
Udaljenost
1097 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zagreb Lille
Pronađite smještaj u Lille
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Lille uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Lille uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Lille koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Eurostar, SNCF, Thalys, FlixBus ili ALSA kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Lille!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Lille

Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Lille?
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Lille najbrži su način prijevoza za putovanje od 1097 km između Zagreb i Lille.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Lille, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Lille imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Lille često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Lille?
Ekološki Vlak Zagreb Lille smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Ubrzati Zagreb Lille vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
trošak Karte za vlak za Zagreb Lille mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Lille može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Lille?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Lille obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Lille, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Zagreb Lille autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Lille većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Lille kako bi prevalili udaljenost od 1097 km.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Lille?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Lille

Lille Europe
Kartica

Dolazne stanice u Lille

Lille Europe
Kartica
Lille Flandres
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Lille
Pronađite smještaj u Lille

Autobus Zagreb Lille

Učestalost polazaka za Zagreb iz Lille ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Lille, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusi između Zagreb i Lille obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i Lille obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Lille za vaš datum putovanja.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zagreb-Lille. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Zagreb Lille

FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Isilines
Isilines
Pretražite autobusne karte za Zagreb Lille

Vlakovi iz Zagreb u Lille

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zagreb i Lille. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zagreb i Lille.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zagreb i Lille postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Zagreb i Lille. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Zagreb i Lille, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Lille

Eurostar
Eurostar
SNCF
SNCF
Thalys
Thalys
TGV Lyria
TGV Lyria
Traži karte za vlak Zagreb Lille

Letovi Zagreb Lille

Airlines Zagreb Lille

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Traži letove Zagreb Lille

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska