Preporučena ruta
Santorini
Izravno putovanje do Rafina trajekt
Rafina
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Santorini
Putovanje let, trajekt za Mykonos
Mykonos
Putovanje trajekt za Rafina
Rafina
Saznajte cijene
Santorini
Putovanje trajekt za Ios
Ios
Putovanje trajekt za Rafina
Rafina
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Santorini do Rafina?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Santorini - Rafina? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Santorini do Rafina zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Santorini do Rafina može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Santorini do Rafina bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries ili ANEK Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Santorini Rafina prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Golden Star Ferries ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Santorini i Rafina, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Santorini - Rafina

Polazna luka
Santorini
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Rafina
Grčka
Atika
Udaljenost
222 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Small Cyclades Lines, Agoudimos Lines
Učestalost križanja
3 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
5 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Santorini Rafina: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Santorini do Rafina pronaći ćete karte između 81 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 247 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Santorini Rafina je 164 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Santorini do Rafina je 6 sati 5 min. Najsporijim trajektima trebat će 6 sati 5 min da stignu do Rafina, dok će najbrži brodovi stići u Rafina za 6 sati 5 min. Prvi trajekt polazi iz luke Santorini u 14:15.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Santorini Rafina
164 €
Raspon cijena trajekta Santorini Rafina (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
81 € - 247 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Santorini Rafina
6 sati 5 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Rafina
14:15
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Rafina
20:20

Zašto ići trajektom iz Santorini u Rafina?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Santorini do Rafina može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Rafina. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Santorini-Rafina idealno prijevozno sredstvo.

Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Prijelaz brodom Santorini Rafina je upravo suprotno. Na brodu, ovisno o brodu Golden Star Ferries ili Sea Jets u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. U Rafina stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Da ne brinem o broju vrećica
Za ostale vrste prijevoza često smo ograničeni na samo 1 kofer, a svaka dodatna prtljaga se naplaćuje. Međutim, kada se u Santorini ukrcate na trajekt Golden Star Ferries ili Sea Jets, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Rafina. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Golden Star Ferries ili Sea Jets, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ne postoji ugodnije prijevozno sredstvo od trajekta za putovanje između Santorini i Rafina s obitelji. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Santorini, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Vaša će djeca dugo pamtiti pomorski prijelaz između Santorini i Rafina.

Koje tvrtke pružaju usluge između Santorini i Rafina?

Ako želite putovati između Santorini i Rafina trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Golden Star Ferries ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Golden Star Ferries Santorini Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries trajektna je tvrtka sa sjedištem u Grčkoj koja nudi prijelaze do raznih odredišta u Grčkoj, Italiji i Turskoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Santorini-Rafina i rezervirati kartu za Golden Star Ferries između Santorini i Rafina. Golden Star Ferries ima 14 prelazaka tjedno u Rafina iz Santorini, a vrijeme putovanja je 6 sati 50 min. Više informacija o Golden Star Ferries
6 sati 50 min
14 prelazaka tjedno
Sea Jets Santorini Rafina
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Santorini-Rafina i rezervirati kartu za Sea Jets između Santorini i Rafina. Sea Jets ima 7 prelazaka tjedno u Rafina iz Santorini, a vrijeme putovanja je 5 sati. Više informacija o Sea Jets
5 sati
7 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Santorini? Gdje brodovi stižu u Rafina?

Polazna luka u Santorini

Trajekti Golden Star Ferries ili Sea Jets polaze za Rafina iz sljedećih luka Santorini:

Santorini
Kartica

Luka dolaska u Rafina

Brodovi Sea Jets ili Golden Star Ferries stižu u Rafina iz sljedećih luka:

Rafina
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Santorini do Rafina, trebat će vam najmanje 5 sati da prijeđete 222 km između Santorini i Rafina.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Santorini i Rafina) i trajektnoj tvrtki (Golden Star Ferries i Sea Jets). Trenutno postoji 3 prelazaka dnevno između Santorini i Rafina.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Santorini i Rafina: Golden Star Ferries i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Small Cyclades Lines, Agoudimos Lines.

Tijekom vašeg prijelaza između Santorini i Rafina prijeći ćete 222 km.

Za vožnju brodom od Santorini do Rafina možete pronaći cijene između 81 € za najnižu i 247 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 164 €.

Prvi brod polazi u 14:15 za Rafina iz luke Santorini.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska