Preporučena ruta
Ios
Izravno putovanje do Rafina trajekt
Rafina
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Ios
Putovanje trajekt za Paros
Paros
Putovanje trajekt za Rafina
Rafina
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ios do Rafina?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ios - Rafina? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ios do Rafina zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ios do Rafina može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ios do Rafina bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines ili Hellenic Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ios Rafina prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Golden Star Ferries ili Blue Star Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ios i Rafina, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ios - Rafina

Polazna luka
Ios
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Rafina
Grčka
Atika
Udaljenost
183 km
Trajektne tvrtke
Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways
Učestalost križanja
14 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
4 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Ios Rafina: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Ios do Rafina pronaći ćete karte između 76 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 235 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Ios Rafina je 156 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Ios do Rafina je 5 sati 5 min. Najsporijim trajektima trebat će 5 sati 5 min da stignu do Rafina, dok će najbrži brodovi stići u Rafina za 5 sati 5 min. Prvi trajekt polazi iz luke Ios u 15:15.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Ios Rafina
156 €
Raspon cijena trajekta Ios Rafina (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
76 € - 235 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Ios Rafina
5 sati 5 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Rafina
15:15
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Rafina
20:20

Zašto ići trajektom iz Ios u Rafina?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Ios do Rafina može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Rafina. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Ios-Rafina idealno prijevozno sredstvo.

Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Prijelaz brodom Ios Rafina je upravo suprotno. Na brodu, ovisno o brodu Golden Star Ferries ili Blue Star Ferries u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. U Rafina stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti mora dokazane su već odavno. Tijekom prijelaza Ios Rafina, pristupite vanjskim dijelovima broda Golden Star Ferries ili Blue Star Ferries kako biste udahnuli svjež zrak. Ovaj svježi morski zrak i valovi koji ljuljaju trajekt odmah će vas umiriti. Dovoljno da stignete u Rafina, savršeno zen i pun energije.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ne postoji ugodnije prijevozno sredstvo od trajekta za putovanje između Ios i Rafina s obitelji. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Ios, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Vaša će djeca dugo pamtiti pomorski prijelaz između Ios i Rafina.

Koje tvrtke pružaju usluge između Ios i Rafina?

Ako želite putovati između Ios i Rafina trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Golden Star Ferries ili Blue Star Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Golden Star Ferries Ios Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries trajektna je tvrtka sa sjedištem u Grčkoj koja nudi prijelaze do raznih odredišta u Grčkoj, Italiji i Turskoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ios-Rafina i rezervirati kartu za Golden Star Ferries između Ios i Rafina. Golden Star Ferries ima 7 prelazaka tjedno u Rafina iz Ios, a vrijeme putovanja je 5 sati 50 min. Više informacija o Golden Star Ferries
5 sati 50 min
7 prelazaka tjedno
Blue Star Ferries Ios Rafina
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Ios-Rafina, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ios-Rafina i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Ios i Rafina. Više informacija o Blue Star Ferries

Odakle polaze trajekti u Ios? Gdje brodovi stižu u Rafina?

Polazna luka u Ios

Trajekti Golden Star Ferries ili Blue Star Ferries polaze za Rafina iz sljedećih luka Ios:

Ios
Kartica

Luka dolaska u Rafina

Brodovi Blue Star Ferries ili Golden Star Ferries stižu u Rafina iz sljedećih luka:

Rafina
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Ios i Rafina
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Ios do Rafina, trebat će vam najmanje 4 sati 20 min da prijeđete 183 km između Ios i Rafina.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Ios i Rafina) i trajektnoj tvrtki (Golden Star Ferries i Blue Star Ferries). Trenutno postoji 14 prelazaka tjedno između Ios i Rafina.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Ios i Rafina: Golden Star Ferries i Blue Star Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, ANEK Lines, Hellenic Seaways.

Tijekom vašeg prijelaza između Ios i Rafina prijeći ćete 183 km.

Za vožnju brodom od Ios do Rafina možete pronaći cijene između 76 € za najnižu i 235 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 156 €.

Prvi brod polazi u 15:15 za Rafina iz luke Ios.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska