Preporučena ruta
Mykonos
Izravno putovanje do Rafina trajekt
Rafina
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Mykonos
Putovanje trajekt za Tinos
Tinos
Putovanje trajekt za Rafina
Rafina
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Mykonos do Rafina?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Mykonos - Rafina? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Mykonos do Rafina zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Mykonos do Rafina može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Mykonos do Rafina bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries ili Aegean Speed Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Mykonos Rafina prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ili Agoudimos Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Mykonos i Rafina, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Mykonos - Rafina

Polazna luka
Mykonos
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Rafina
Grčka
Atika
Udaljenost
133 km
Trajektne tvrtke
Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Hellenic Seaways
Učestalost križanja
9 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 40 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Mykonos Rafina: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Mykonos do Rafina pronaći ćete karte između 38 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 228 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Mykonos Rafina je 99 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Mykonos do Rafina je 4 sati 6 min. Najsporijim trajektima trebat će 5 sati da stignu do Rafina, dok će najbrži brodovi stići u Rafina za 2 sati 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Mykonos u 07:35. Posljednji brod za Rafina napušta luku Mykonos u 20:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Mykonos Rafina
99 €
Raspon cijena trajekta Mykonos Rafina (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
38 € - 228 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Mykonos Rafina
4 sati 6 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Rafina
07:35
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Rafina
20:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Rafina
12:10
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Rafina
22:15

Zašto ići trajektom iz Mykonos u Rafina?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Mykonos do Rafina može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Rafina. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Mykonos-Rafina idealno prijevozno sredstvo.

Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja automobila kilometrima nije baš opuštajuća, pogotovo ako tome dodate rizik od prometnih gužvi i nesreća. Prijelaz brodom Mykonos Rafina je upravo suprotno. Na brodu, ovisno o brodu Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ili Agoudimos Lines u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. U Rafina stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ne postoji ugodnije prijevozno sredstvo od trajekta za putovanje između Mykonos i Rafina s obitelji. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Mykonos, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Rafina vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Mykonos i Rafina vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Rafina ili negdje drugdje. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. Tijekom putovanja trajektom Mykonos Rafina sa Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ili Blue Star Ferries, postoje bezbrojne prilike za zabavu u restoranima i barovima, ili za šetnju i sunčanje na palubi šetališta... Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.

Koje tvrtke pružaju usluge između Mykonos i Rafina?

Ako želite putovati između Mykonos i Rafina trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ili Agoudimos Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Blue Star Ferries Mykonos Rafina
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Mykonos-Rafina, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Mykonos-Rafina i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Mykonos i Rafina. Više informacija o Blue Star Ferries
Sea Jets Mykonos Rafina
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Mykonos-Rafina i rezervirati kartu za Sea Jets između Mykonos i Rafina. Sea Jets ima 14 prelazaka tjedno u Rafina iz Mykonos, a vrijeme putovanja je 2 sati 50 min. Više informacija o Sea Jets
2 sati 50 min
14 prelazaka tjedno
Cyclades Fast Ferries Mykonos Rafina
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries osnovan je 2003. godine sa sjedištem u Grčkoj. Nudi brze prijelaze između grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Mykonos-Rafina i rezervirati kartu za Cyclades Fast Ferries između Mykonos i Rafina. Cyclades Fast Ferries ima 3 prelazaka dnevno u Rafina iz Mykonos, a vrijeme putovanja je 2 sati 55 min. Više informacija o Cyclades Fast Ferries
2 sati 55 min
3 prelazaka dnevno
Golden Star Ferries Mykonos Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries trajektna je tvrtka sa sjedištem u Grčkoj koja nudi prijelaze do raznih odredišta u Grčkoj, Italiji i Turskoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Mykonos-Rafina i rezervirati kartu za Golden Star Ferries između Mykonos i Rafina. Golden Star Ferries ima 4 prelazaka dnevno u Rafina iz Mykonos, a vrijeme putovanja je 2 sati 40 min. Više informacija o Golden Star Ferries
2 sati 40 min
4 prelazaka dnevno
Agoudimos Lines Mykonos Rafina
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines trajektna je tvrtka sa sjedištem u Patrasu, Grčka. Nudi trajektne prijelaze do nekoliko odredišta u Grčkoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Mykonos-Rafina i rezervirati kartu za Agoudimos Lines između Mykonos i Rafina. Više informacija o Agoudimos Lines

Odakle polaze trajekti u Mykonos? Gdje brodovi stižu u Rafina?

Polazna luka u Mykonos

Trajekti Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ili Agoudimos Lines polaze za Rafina iz sljedećih luka Mykonos:

Mykonos
Kartica

Luka dolaska u Rafina

Brodovi Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ili Blue Star Ferries stižu u Rafina iz sljedećih luka:

Rafina
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Mykonos i Rafina
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Mykonos do Rafina, trebat će vam najmanje 2 sati 40 min da prijeđete 133 km između Mykonos i Rafina.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Mykonos i Rafina) i trajektnoj tvrtki (Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries i Agoudimos Lines). Trenutno postoji 9 prelazaka dnevno između Mykonos i Rafina.

Postoji 5 brodarskih kompanija koje povezuju Mykonos i Rafina: Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries i Agoudimos Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Hellenic Seaways.

Prije rezervacije usporedite cijene Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Minoan Lines, Hellenic Seaways na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Mykonos Rafina, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Mykonos i Rafina prijeći ćete 133 km.

Za vožnju brodom od Mykonos do Rafina možete pronaći cijene između 38 € za najnižu i 228 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 99 €.

Prvi brod polazi u 07:35 za Rafina iz luke Mykonos.

Posljednji brod za Rafina obično isplovljava u 20:00 iz luke Mykonos.

Vaše iskustvo prijelaza Mykonos Rafina

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Mykonos i Rafina, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Mykonos Rafina na trajektima Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries ili Aegean Speed Lines, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Mykonos do iskrcaja u Rafina. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Mykonos i Rafina.

Ukrcaj u Mykonos

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Mykonos Rafina, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Mykonos / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ili Agoudimos Lines) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Mykonos. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Mykonos Rafina / Idite do šaltera Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ili Blue Star Ferries na trajektnom terminalu Mykonos kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na brod za Rafina / S trajektnog terminala Mykonos bit ćete pozvani da se ukrcate na trajekt emitiranjem glasovnih poruka. Automobilom slijedite upute osoblja Blue Star Ferries, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries ili Agoudimos Lines za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu Mykonos Rafina trajekta

Na brodu Agoudimos Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ili Blue Star Ferries na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Iskrcaj s trajekta u Rafina

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Rafina:

  • Približavanje luci Rafina / Posada neće odobriti pristup garaži radi pronalaska vašeg vozila prije privezivanja broda. Nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Rafina s palube broda.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Mykonos u Rafina u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Rafina.
  • Siđite s broda i Rafina je vaš / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinska provjera ne može se isključiti u Rafina. Konačno, vaš boravak u Rafina počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska