Preporučena ruta
Kimolos
Izravno putovanje do Syros trajekt
Syros
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Kimolos
Putovanje trajekt za Tinos
Tinos
Putovanje trajekt za Syros
Syros
Saznajte cijene
Kimolos
Putovanje trajekt za Miloš
Miloš
Putovanje trajekt za Syros
Syros
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kimolos do Syros?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kimolos - Syros? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kimolos do Syros zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kimolos do Syros može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kimolos do Syros bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kimolos Syros prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kimolos i Syros, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kimolos - Syros

Polazna luka
Kimolos
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Syros
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
102 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries
Učestalost križanja
4 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
4 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Kimolos Syros: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Kimolos do Syros pronaći ćete karte između 13 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 74 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Kimolos Syros je 33 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Kimolos do Syros je 4 sati 34 min. Najsporijim trajektima trebat će 5 sati 55 min da stignu do Syros, dok će najbrži brodovi stići u Syros za 2 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Kimolos u 11:35. Posljednji brod za Syros napušta luku Kimolos u 15:35.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Kimolos Syros
33 €
Raspon cijena trajekta Kimolos Syros (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
13 € - 74 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Kimolos Syros
4 sati 34 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Syros
11:35
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Syros
15:35
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Syros
14:05
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Syros
21:30

Koje tvrtke pružaju usluge između Kimolos i Syros?

Ako želite putovati između Kimolos i Syros trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Kimolos Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kimolos-Syros i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Kimolos i Syros. Hellenic Seaways ima 4 prelazaka tjedno u Syros iz Kimolos, a vrijeme putovanja je 4 sati 30 min. Više informacija o Hellenic Seaways
4 sati 30 min
4 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Kimolos? Gdje brodovi stižu u Syros?

Polazna luka u Kimolos

Trajekti Hellenic Seaways polaze za Syros iz sljedećih luka Kimolos:

Kimolos
Kartica

Luka dolaska u Syros

Brodovi Hellenic Seaways stižu u Syros iz sljedećih luka:

Port of Siros Ermoupoli
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Kimolos do Syros, trebat će vam najmanje 4 sati 30 min da prijeđete 102 km između Kimolos i Syros.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Kimolos i Syros) i trajektnoj tvrtki (Hellenic Seaways). Trenutno postoji 4 prelazaka tjedno između Kimolos i Syros.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Kimolos i Syros: Hellenic Seaways.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Zante Ferries.

Za vožnju brodom od Kimolos do Syros možete pronaći cijene između 13 € za najnižu i 74 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 33 €.

Prvi brod polazi u 11:35 za Syros iz luke Kimolos.

Posljednji brod za Syros obično isplovljava u 15:35 iz luke Kimolos.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska