Preporučena ruta
Miloš
Izravno putovanje do Syros trajekt
Syros
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Miloš
Putovanje trajekt za Tinos
Tinos
Putovanje trajekt za Syros
Syros
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Miloš do Syros?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Miloš - Syros? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Miloš do Syros zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Miloš do Syros može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Miloš do Syros bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries ili Minoan Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Miloš Syros prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova ANEK Lines ili Hellenic Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Miloš i Syros, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Miloš - Syros

Polazna luka
Miloš
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Syros
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
113 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines
Učestalost križanja
4 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
5 sati 50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Miloš Syros: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Miloš do Syros pronaći ćete karte između 13 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 69 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Miloš Syros je 32 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Miloš do Syros je 5 sati 39 min. Najsporijim trajektima trebat će 7 sati 5 min da stignu do Syros, dok će najbrži brodovi stići u Syros za 3 sati 20 min. Prvi trajekt polazi iz luke Miloš u 10:45. Posljednji brod za Syros napušta luku Miloš u 14:25.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Miloš Syros
32 €
Raspon cijena trajekta Miloš Syros (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
13 € - 69 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Miloš Syros
5 sati 39 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Syros
10:45
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Syros
14:25
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Syros
14:05
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Syros
21:30

Zašto ići trajektom iz Miloš u Syros?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Miloš do Syros može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Syros. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Miloš-Syros idealno prijevozno sredstvo.

Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Miloš Syros potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Syros ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. U Miloš, iz luke, prošećite palubom broda ANEK Lines ili Hellenic Seaways i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Syros započnete puni energije.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja automobila kilometrima nije baš opuštajuća, pogotovo ako tome dodate rizik od prometnih gužvi i nesreća. Putovanje trajektom Miloš Syros je suprotno! Trajekti kojima upravljaju ANEK Lines ili Hellenic Seaways dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... Nema sumnje da ćete u Syros stići potpuno opušteni.

Koje tvrtke pružaju usluge između Miloš i Syros?

Ako želite putovati između Miloš i Syros trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući ANEK Lines ili Hellenic Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

ANEK Lines Miloš Syros
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Miloš-Syros i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Miloš-Syros i rezervirati kartu za ANEK Lines između Miloš i Syros. Više informacija o ANEK Lines
Hellenic Seaways Miloš Syros
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Miloš-Syros i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Miloš i Syros. Hellenic Seaways ima 4 prelazaka tjedno u Syros iz Miloš, a vrijeme putovanja je 5 sati 50 min. Više informacija o Hellenic Seaways
5 sati 50 min
4 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Miloš? Gdje brodovi stižu u Syros?

Polazna luka u Miloš

Trajekti ANEK Lines ili Hellenic Seaways polaze za Syros iz sljedećih luka Miloš:

Milos
Kartica
Milos
Kartica

Luka dolaska u Syros

Brodovi Hellenic Seaways ili ANEK Lines stižu u Syros iz sljedećih luka:

Port of Siros Ermoupoli
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Miloš i Syros
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Miloš do Syros, trebat će vam najmanje 5 sati 50 min da prijeđete 113 km između Miloš i Syros.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Miloš i Syros) i trajektnoj tvrtki (ANEK Lines i Hellenic Seaways). Trenutno postoji 4 prelazaka tjedno između Miloš i Syros.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Miloš i Syros: ANEK Lines i Hellenic Seaways.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines.

Tijekom vašeg prijelaza između Miloš i Syros prijeći ćete 113 km.

Za vožnju brodom od Miloš do Syros možete pronaći cijene između 13 € za najnižu i 69 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 32 €.

Prvi brod polazi u 10:45 za Syros iz luke Miloš.

Posljednji brod za Syros obično isplovljava u 14:25 iz luke Miloš.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska