Tinos
Izravno putovanje do Syros trajekt
Syros
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Tinos do Syros?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Tinos - Syros? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Tinos do Syros zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Tinos do Syros može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Tinos do Syros bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Tinos Syros prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ili Minoan Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Tinos i Syros, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Tinos - Syros

Polazna luka
Tinos
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Syros
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
4 km
Trajektne tvrtke
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets
Učestalost križanja
9 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Tinos Syros: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Tinos do Syros pronaći ćete karte između 12 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 68 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Tinos Syros je 40 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Tinos do Syros je 30 min. Najsporijim trajektima trebat će 30 min da stignu do Syros, dok će najbrži brodovi stići u Syros za 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Tinos u 15:00. Posljednji brod za Syros napušta luku Tinos u 15:45.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Tinos Syros
40 €
Raspon cijena trajekta Tinos Syros (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
12 € - 68 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Tinos Syros
30 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Syros
15:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Syros
15:45
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Syros
15:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Syros
16:15

Zašto ići trajektom iz Tinos u Syros?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Tinos do Syros može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Syros. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Tinos-Syros idealno prijevozno sredstvo.

Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
U našem društvu sve se uvijek mora odvijati brzo. Međutim, uživat ćete isploviti iz Tinos na trajektu Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ili Minoan Lines koji će 4 km do Syros putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Syros!
Uživajte u svježem morskom zraku
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. Tijekom prijelaza Tinos Syros, pristupite vanjskim dijelovima broda Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ili Minoan Lines kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Syros započnete puni energije.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Kao opće pravilo, putovanje Tinos-Syros mnogo je brže avionom. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. Naprotiv, na liniji Tinos Syros na trajektu Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ili Minoan Lines imat ćete mnogo prilika za zabavu, šetnju vanjskom palubom, pa čak i sunčanje ljeti. Potpuno drugačije iskustvo od leta!

Koje tvrtke pružaju usluge između Tinos i Syros?

Ako želite putovati između Tinos i Syros trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ili Minoan Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Blue Star Ferries Tinos Syros
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Tinos-Syros, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tinos-Syros i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Tinos i Syros. Blue Star Ferries ima 7 prelazaka tjedno u Syros iz Tinos, a vrijeme putovanja je 30 min. Više informacija o Blue Star Ferries
30 min
7 prelazaka tjedno
Sea Jets Tinos Syros
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tinos-Syros i rezervirati kartu za Sea Jets između Tinos i Syros. Sea Jets ima 2 prelazaka tjedno u Syros iz Tinos, a vrijeme putovanja je 40 min. Više informacija o Sea Jets
40 min
2 prelazaka tjedno
ANEK Lines Tinos Syros
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Tinos-Syros i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tinos-Syros i rezervirati kartu za ANEK Lines između Tinos i Syros. Više informacija o ANEK Lines
Aegean Speed Lines Tinos Syros
Aegean Speed Lines
Aegean Speed ​​​​Lines je trajektna tvrtka sa sjedištem u Grčkoj koja nudi trajektne usluge između grčkih otoka i luka na grčkom kopnu. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tinos-Syros i rezervirati kartu za Aegean Speed Lines između Tinos i Syros. Više informacija o Aegean Speed Lines
Minoan Lines Tinos Syros
Minoan Lines
Minoan Lines je grčka brodarska tvrtka osnovana 1972. koja pruža prijevoz putnika u Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Tinos-Syros i rezervirati kartu za Minoan Lines između Tinos i Syros. Više informacija o Minoan Lines

Odakle polaze trajekti u Tinos? Gdje brodovi stižu u Syros?

Polazna luka u Tinos

Trajekti Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ili Minoan Lines polaze za Syros iz sljedećih luka Tinos:

Tinos
Kartica

Luka dolaska u Syros

Brodovi Minoan Lines, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Sea Jets ili Blue Star Ferries stižu u Syros iz sljedećih luka:

Port of Siros Ermoupoli
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Tinos do Syros, trebat će vam najmanje 30 min da prijeđete 4 km između Tinos i Syros.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Tinos i Syros) i trajektnoj tvrtki (Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines i Minoan Lines). Trenutno postoji 9 prelazaka tjedno između Tinos i Syros.

Postoji 5 brodarskih kompanija koje povezuju Tinos i Syros: Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines i Minoan Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets.

Prije rezervacije usporedite cijene Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Tinos Syros, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Tinos i Syros prijeći ćete 4 km.

Za vožnju brodom od Tinos do Syros možete pronaći cijene između 12 € za najnižu i 68 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 40 €.

Prvi brod polazi u 15:00 za Syros iz luke Tinos.

Posljednji brod za Syros obično isplovljava u 15:45 iz luke Tinos.

Kako funkcionira trajektni prijelaz Tinos Syros?

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Tinos i Syros, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Tinos do iskrcaja u Syros kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines i Sea Jets. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Tinos i Syros.

Spreman za ukrcaj u Tinos

Prije nego što započne putovanje trajektom Tinos Syros, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Tinos / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ili Minoan Lines) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Tinos. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registracija za prijelaz Tinos Syros / Na trajektnom terminalu Tinos pronađite šaltere Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ili Minoan Lines i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Syros / Na trajektnom terminalu Tinos emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Minoan Lines, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Sea Jets ili Blue Star Ferries dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Tinos Syros prijelaz: na brodu...

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Blue Star Ferries, Sea Jets, ANEK Lines, Aegean Speed Lines ili Minoan Lines po želji. Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Trajekt se približava Syros, iskrcaj je neminovan!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Syros:

  • Luka Syros je na vidiku / Nije moguće da se pridružite garaži prije nego što vas tamo pozove ekipa. Stoga nema potrebe za žurbom. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Syros.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Tinos u Syros u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Syros.
  • Siđite s broda i istražite Syros / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Još je brže kada ste pješak. U Syros ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš odmor u Syros počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska