Preporučena ruta
Ios
Izravno putovanje do Lavrio trajekt
Lavrio
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Ios
Putovanje trajekt za Kythnos
Kythnos
Putovanje trajekt za Lavrio
Lavrio
Saznajte cijene
Ios
Putovanje trajekt za Paros
Paros
Putovanje trajekt za Lavrio
Lavrio
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ios do Lavrio?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ios - Lavrio? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ios do Lavrio zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ios do Lavrio može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ios do Lavrio bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries ili Golden Star Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ios Lavrio prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Sea Jets ili Hellenic Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ios i Lavrio, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ios - Lavrio

Polazna luka
Ios
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Lavrio
Grčka
Atika
Udaljenost
155 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Zante Ferries, Triton Ferries
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
11 sati 55 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Ios u Lavrio?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Ios do Lavrio može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Lavrio. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Ios-Lavrio idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Tijekom plovidbe Ios Lavrio, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Sea Jets ili Hellenic Seaways, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Ios Lavrio potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Lavrio ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Udahnuti morski zrak
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. U Ios, iz luke, prošećite palubom broda Sea Jets ili Hellenic Seaways i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Lavrio započnete puni energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Ios i Lavrio?

Ako želite putovati između Ios i Lavrio trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Sea Jets ili Hellenic Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Sea Jets Ios Lavrio
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ios-Lavrio i rezervirati kartu za Sea Jets između Ios i Lavrio. Sea Jets ima 1 prelazaka tjedno u Lavrio iz Ios, a vrijeme putovanja je 11 sati 55 min. Više informacija o Sea Jets
11 sati 55 min
1 prelazaka tjedno
Hellenic Seaways Ios Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ios-Lavrio i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Ios i Lavrio. Više informacija o Hellenic Seaways

Odakle polaze trajekti u Ios? Gdje brodovi stižu u Lavrio?

Polazna luka u Ios

Trajekti Sea Jets ili Hellenic Seaways polaze za Lavrio iz sljedećih luka Ios:

Ios
Kartica

Luka dolaska u Lavrio

Brodovi Hellenic Seaways ili Sea Jets stižu u Lavrio iz sljedećih luka:

Lavrio
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Ios do Lavrio, trebat će vam najmanje 11 sati 55 min da prijeđete 155 km između Ios i Lavrio.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Ios i Lavrio) i trajektnoj tvrtki (Sea Jets i Hellenic Seaways). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Ios i Lavrio.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Ios i Lavrio: Sea Jets i Hellenic Seaways.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Zante Ferries, Triton Ferries.

Tijekom vašeg prijelaza između Ios i Lavrio prijeći ćete 155 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska