Preporučena ruta
Paros
Izravno putovanje do Lavrio trajekt
Lavrio
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Paros
Putovanje trajekt za Kea
Kea
Putovanje trajekt za Lavrio
Lavrio
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Paros do Lavrio?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Paros - Lavrio? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Paros do Lavrio zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Paros do Lavrio može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Paros do Lavrio bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines ili Triton Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Paros Lavrio prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Paros i Lavrio, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Paros - Lavrio

Polazna luka
Paros
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Lavrio
Grčka
Atika
Udaljenost
119 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
6 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Paros u Lavrio?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Paros do Lavrio može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Lavrio. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Paros-Lavrio idealno prijevozno sredstvo.

Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
U našem društvu sve se uvijek mora odvijati brzo. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom Hellenic Seaways ili Sea Jets na udaljenosti od 119 km koja dijeli Paros i Lavrio bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Možda će vam se čak učiniti da je vaš Paros Lavrio prijelaz malo prekratak!
Odmor u kabini
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Paros Lavrio ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.
Udahnuti morski zrak
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. Tijekom prijelaza Paros Lavrio, pristupite vanjskim dijelovima broda Hellenic Seaways ili Sea Jets kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Lavrio započnete puni energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Paros i Lavrio?

Ako želite putovati između Paros i Lavrio trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Paros Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Paros-Lavrio i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Paros i Lavrio. Više informacija o Hellenic Seaways
Sea Jets Paros Lavrio
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Paros-Lavrio i rezervirati kartu za Sea Jets između Paros i Lavrio. Sea Jets ima 1 prelazaka tjedno u Lavrio iz Paros, a vrijeme putovanja je 6 sati 30 min. Više informacija o Sea Jets
6 sati 30 min
1 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Paros? Gdje brodovi stižu u Lavrio?

Polazna luka u Paros

Trajekti Hellenic Seaways ili Sea Jets polaze za Lavrio iz sljedećih luka Paros:

Paros
Kartica

Luka dolaska u Lavrio

Brodovi Sea Jets ili Hellenic Seaways stižu u Lavrio iz sljedećih luka:

Lavrio
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Paros i Lavrio
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Paros do Lavrio, trebat će vam najmanje 6 sati 30 min da prijeđete 119 km između Paros i Lavrio.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Paros i Lavrio) i trajektnoj tvrtki (Hellenic Seaways i Sea Jets). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Paros i Lavrio.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Paros i Lavrio: Hellenic Seaways i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries.

Tijekom vašeg prijelaza između Paros i Lavrio prijeći ćete 119 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska