Kea
Izravno putovanje do Lavrio trajekt
Lavrio
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kea do Lavrio?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kea - Lavrio? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kea do Lavrio zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kea do Lavrio može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kea do Lavrio bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets ili Triton Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kea Lavrio prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets ili Triton Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kea i Lavrio, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kea - Lavrio

Polazna luka
Kea
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Lavrio
Grčka
Atika
Udaljenost
26 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries
Učestalost križanja
2 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Kea Lavrio: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Kea do Lavrio pronaći ćete karte između 12 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 63 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Kea Lavrio je 29 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Kea do Lavrio je 55 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati da stignu do Lavrio, dok će najbrži brodovi stići u Lavrio za 45 min. Prvi trajekt polazi iz luke Kea u 12:10. Posljednji brod za Lavrio napušta luku Kea u 14:20.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Kea Lavrio
29 €
Raspon cijena trajekta Kea Lavrio (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
12 € - 63 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Kea Lavrio
55 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Lavrio
12:10
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Lavrio
14:20
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Lavrio
12:55
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Lavrio
15:20

Zašto ići trajektom iz Kea u Lavrio?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Kea do Lavrio može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Lavrio. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Kea-Lavrio idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Kea do Lavrio, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Putovanje s biciklom vlakom, avionom ili autobusom često se pretvori u noćnu moru jer je vrlo težak za prijevoz. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Putujete od Kea do Lavrio potpuno mirno, bez straha od oštećenja vašeg bicikla. U Lavrio ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Udahnuti morski zrak
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. Tijekom prijelaza Kea Lavrio, pristupite vanjskim dijelovima broda ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets ili Triton Ferries kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Lavrio započnete puni energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Kea i Lavrio?

Ako želite putovati između Kea i Lavrio trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets ili Triton Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

ANEK Lines Kea Lavrio
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Kea-Lavrio i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kea-Lavrio i rezervirati kartu za ANEK Lines između Kea i Lavrio. Više informacija o ANEK Lines
Hellenic Seaways Kea Lavrio
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kea-Lavrio i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Kea i Lavrio. Hellenic Seaways ima 2 prelazaka tjedno u Lavrio iz Kea, a vrijeme putovanja je 1 sati. Više informacija o Hellenic Seaways
1 sati
2 prelazaka tjedno
Sea Jets Kea Lavrio
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kea-Lavrio i rezervirati kartu za Sea Jets između Kea i Lavrio. Više informacija o Sea Jets
Triton Ferries Kea Lavrio
Triton Ferries
Tvrtka Triton Ferries osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Kea i Lavrio. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kea-Lavrio i rezervirati kartu za Triton Ferries između Kea i Lavrio. Više informacija o Triton Ferries

Odakle polaze trajekti u Kea? Gdje brodovi stižu u Lavrio?

Polazna luka u Kea

Trajekti ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets ili Triton Ferries polaze za Lavrio iz sljedećih luka Kea:

Kea Korissia
Kartica

Luka dolaska u Lavrio

Brodovi Triton Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ili ANEK Lines stižu u Lavrio iz sljedećih luka:

Lavrio
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Kea do Lavrio, trebat će vam najmanje 1 sati da prijeđete 26 km između Kea i Lavrio.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Kea i Lavrio) i trajektnoj tvrtki (ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets i Triton Ferries). Trenutno postoji 2 prelazaka tjedno između Kea i Lavrio.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Kea i Lavrio: ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets i Triton Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries.

Prije rezervacije usporedite cijene ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Triton Ferries na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Kea Lavrio, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Kea i Lavrio prijeći ćete 26 km.

Za vožnju brodom od Kea do Lavrio možete pronaći cijene između 12 € za najnižu i 63 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 29 €.

Prvi brod polazi u 12:10 za Lavrio iz luke Kea.

Posljednji brod za Lavrio obično isplovljava u 14:20 iz luke Kea.

Kako se odvija trajektni prijelaz Kea Lavrio?

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Kea i Lavrio, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets ili Triton Ferries, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Kea do izlaska u Lavrio. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Kea i Lavrio.

Ukrcaj u Kea

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Kea Lavrio:

  • Vrijeme dolaska u luku Kea / Javite se na trajektnom terminalu Kea u roku koji odredi tvrtka ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets ili Triton Ferries. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registrirajte se za prijelaz Kea Lavrio / Idite do šaltera Triton Ferries, Sea Jets, Hellenic Seaways ili ANEK Lines na trajektnom terminalu Kea kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na brod za Lavrio / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Kea koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets ili Triton Ferries za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu između Kea i Lavrio

Na brodu ANEK Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets ili Triton Ferries svatko ima svoju filozofiju putovanja. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Trajekt se približava Lavrio, iskrcaj je neminovan!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Lavrio:

  • Približavanje luci Lavrio / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Lavrio. Stoga nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Lavrio s palube broda.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Lavrio.
  • Siđite s broda i istražite Lavrio / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Još je brže kada ste pješak. Carinsko osoblje u luci Lavrio može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš boravak u Lavrio počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska