Preporučena ruta
Ios
Izravno putovanje do Kythnos trajekt
Kythnos
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Ios
Putovanje trajekt za Sifnos
Sifnos
Putovanje trajekt za Kythnos
Kythnos
Saznajte cijene
Ios
Putovanje trajekt za Paros
Paros
Putovanje trajekt za Kythnos
Kythnos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ios do Kythnos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ios - Kythnos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ios do Kythnos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ios do Kythnos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ios do Kythnos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries ili Golden Star Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ios Kythnos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Sea Jets, Hellenic Seaways ili Zante Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ios i Kythnos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ios - Kythnos

Polazna luka
Ios
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Kythnos
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
108 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, LANE Sea Line
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
5 sati 50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Ios Kythnos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Ios do Kythnos pronaći ćete karte između 18 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 98 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Ios Kythnos je 58 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Ios do Kythnos je 8 sati 8 min. Najsporijim trajektima trebat će 8 sati 15 min da stignu do Kythnos, dok će najbrži brodovi stići u Kythnos za 8 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Ios u 08:35. Posljednji brod za Kythnos napušta luku Ios u 09:05.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Ios Kythnos
58 €
Raspon cijena trajekta Ios Kythnos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
18 € - 98 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Ios Kythnos
8 sati 8 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Kythnos
08:35
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Kythnos
09:05
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Kythnos
16:50
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Kythnos
17:05

Zašto ići trajektom iz Ios u Kythnos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Ios do Kythnos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Kythnos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Ios-Kythnos idealno prijevozno sredstvo.

Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Kao opće pravilo, putovanje Ios-Kythnos mnogo je brže avionom. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. S druge strane, tijekom prijelaza Ios Kythnos na Zante Ferries, Hellenic Seaways ili Sea Jets brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Ios i Kythnos kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Ios, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Ovo putovanje brodom između Ios i Kythnos ostat će nezaboravan trenutak za vašu djecu.
Za brižno osoblje
Osoblje Sea Jets, Hellenic Seaways ili Zante Ferries na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Ios do vašeg napuštanja broda u Kythnos. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.

Koje tvrtke pružaju usluge između Ios i Kythnos?

Ako želite putovati između Ios i Kythnos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Sea Jets, Hellenic Seaways ili Zante Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Sea Jets Ios Kythnos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ios-Kythnos i rezervirati kartu za Sea Jets između Ios i Kythnos. Sea Jets ima 1 prelazaka tjedno u Kythnos iz Ios, a vrijeme putovanja je 9 sati 20 min. Više informacija o Sea Jets
9 sati 20 min
1 prelazaka tjedno
Hellenic Seaways Ios Kythnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ios-Kythnos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Ios i Kythnos. Više informacija o Hellenic Seaways
Zante Ferries Ios Kythnos
Zante Ferries
Zante Ferries osnovan je 1990. godine sa sjedištem na Zakynthosu u Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ios-Kythnos i rezervirati kartu za Zante Ferries između Ios i Kythnos. Zante Ferries ima 1 prelazaka tjedno u Kythnos iz Ios, a vrijeme putovanja je 5 sati 50 min. Više informacija o Zante Ferries
5 sati 50 min
1 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Ios? Gdje brodovi stižu u Kythnos?

Polazna luka u Ios

Trajekti Sea Jets, Hellenic Seaways ili Zante Ferries polaze za Kythnos iz sljedećih luka Ios:

Ios
Kartica

Luka dolaska u Kythnos

Brodovi Zante Ferries, Hellenic Seaways ili Sea Jets stižu u Kythnos iz sljedećih luka:

Kythnos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Ios do Kythnos, trebat će vam najmanje 5 sati 50 min da prijeđete 108 km između Ios i Kythnos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Ios i Kythnos) i trajektnoj tvrtki (Sea Jets, Hellenic Seaways i Zante Ferries). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Ios i Kythnos.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Ios i Kythnos: Sea Jets, Hellenic Seaways i Zante Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, LANE Sea Line.

Prije rezervacije usporedite cijene Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, LANE Sea Line na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Ios Kythnos, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Ios i Kythnos prijeći ćete 108 km.

Za vožnju brodom od Ios do Kythnos možete pronaći cijene između 18 € za najnižu i 98 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 58 €.

Prvi brod polazi u 08:35 za Kythnos iz luke Ios.

Posljednji brod za Kythnos obično isplovljava u 09:05 iz luke Ios.

Vaše iskustvo prijelaza Ios Kythnos

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Ios Kythnos prelazak mora. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Ios do iskrcaja u Kythnos kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries i Golden Star Ferries. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Ios i Kythnos.

Spreman za ukrcaj u Ios

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Ios Kythnos:

  • Raspored prezentacija u luci Ios / Morate stići u luku Ios dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Zante Ferries, Hellenic Seaways ili Sea Jets. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Ios Kythnos / Idite do šaltera Zante Ferries, Hellenic Seaways ili Sea Jets na trajektnom terminalu Ios kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na trajekt za Kythnos / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Ios koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Zante Ferries, Hellenic Seaways ili Sea Jets dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Na brodu Ios Kythnos trajekta

Na brodu Zante Ferries, Hellenic Seaways ili Sea Jets na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Dolazak trajekta u Kythnos

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Kythnos:

  • Približavanje luci Kythnos / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Stoga nema potrebe za žurbom. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Kythnos.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Ios u Kythnos u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Kythnos.
  • Siđite s broda i Kythnos je vaš / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinska provjera ne može se isključiti u Kythnos. Konačno, vaš boravak u Kythnos počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska