Paros
Izravno putovanje do Kythnos trajekt
Kythnos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Paros do Kythnos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Paros - Kythnos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Paros do Kythnos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Paros do Kythnos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Paros do Kythnos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Paros Kythnos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Paros i Kythnos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Paros - Kythnos

Polazna luka
Paros
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Kythnos
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
75 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Sea Jets
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
3 sati 50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Paros u Kythnos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Paros do Kythnos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Kythnos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Paros-Kythnos idealno prijevozno sredstvo.

Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Poznato je da smo u društvu u kojem se sve mora odvijati brzo, uvijek brže. Međutim, uživat ćete isploviti iz Paros na trajektu Hellenic Seaways ili Sea Jets koji će 75 km do Kythnos putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Kythnos!
Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Putovanje trajektom Paros Kythnos je suprotno! Trajekti kojima upravljaju Hellenic Seaways ili Sea Jets dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... Nema sumnje da ćete u Kythnos stići potpuno opušteni.
Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Osoblje Hellenic Seaways ili Sea Jets na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Paros do vašeg napuštanja broda u Kythnos. On će vas orijentirati oko broda, odvesti do vaše kabine, poslužit će vas u restoranu i odgovoriti na sva pitanja. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.

Koje tvrtke pružaju usluge između Paros i Kythnos?

Ako želite putovati između Paros i Kythnos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Paros Kythnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Paros-Kythnos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Paros i Kythnos. Više informacija o Hellenic Seaways
Sea Jets Paros Kythnos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Paros-Kythnos i rezervirati kartu za Sea Jets između Paros i Kythnos. Sea Jets ima 1 prelazaka tjedno u Kythnos iz Paros, a vrijeme putovanja je 3 sati 50 min. Više informacija o Sea Jets
3 sati 50 min
1 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Paros? Gdje brodovi stižu u Kythnos?

Polazna luka u Paros

Trajekti Hellenic Seaways ili Sea Jets polaze za Kythnos iz sljedećih luka Paros:

Paros
Kartica

Luka dolaska u Kythnos

Brodovi Sea Jets ili Hellenic Seaways stižu u Kythnos iz sljedećih luka:

Kythnos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Paros do Kythnos, trebat će vam najmanje 3 sati 50 min da prijeđete 75 km između Paros i Kythnos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Paros i Kythnos) i trajektnoj tvrtki (Hellenic Seaways i Sea Jets). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Paros i Kythnos.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Paros i Kythnos: Hellenic Seaways i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Sea Jets.

Tijekom vašeg prijelaza između Paros i Kythnos prijeći ćete 75 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska