Zadar
Putovanje trajekt za Rimini
Rimini
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Verona
Verona
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Verona?

Planirate li putovati u Zadar iz Verona i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Verona, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Verona, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Blablacar ili Emilia Romagna Lines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Verona, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Verona.

Za vaše putovanje od Zadar do Verona imate nekoliko opcija prijevoza

Zadar - Verona trajektom

Trajekt između Zadar i Verona atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Zadar do Verona

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zadar do Verona, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zajedničko putovanje Zadar Verona

Rješenje zajedničkog putovanja između Zadar i Verona savršeno je ako želite putovati u Verona u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zadar ili Verona.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Verona koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Verona

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Verona
Italija
Veneto
Udaljenost
367 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zadar Verona
Pronađite smještaj u Verona
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Verona uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Verona uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Verona koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Blablacar ili Emilia Romagna Lines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Verona!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Verona

Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Zadar i Verona?
Udobnost Trajekt Zadar Verona nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Verona nego bilo koji drugi način prijevoza.
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Zadar i Verona vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Trajanje Putovanje trajektom između Zadar i Verona može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Verona.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Zadar i Verona mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Verona.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zadar do Verona?
Ekonomski Zadar Verona zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zadar i Verona često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zadar i Verona može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zadar Verona morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zadar do Verona?
Cijena Cijene autobusnih karata između Zadar i Verona često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Verona (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zadar i Verona obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Zadar Verona autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zadar do Verona većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Verona kako bi prevalili udaljenost od 367 km.

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Verona?

Polazne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Verona

Verona
Kartica
Verona
Kartica
Pretražite karte za Zadar Verona
Pronađite smještaj u Verona

Trajekt Zadar Verona

Cijena trajektne karte između Zadar i Verona može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Zadar-Verona. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između Zadar i Verona, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Većina trajektnih kompanija nudi Wi-Fi na brodu između Zadar i Verona, ali to može izazvati dodatne troškove. Stoga se preporuča provjeriti kod odgovarajuće tvrtke je li Wi-Fi dostupan i naplaćuju li se.

Pogodnosti na trajektu od Zadar do Verona razlikuju se ovisno o trajektnoj tvrtki i vrsti broda. Međutim, moderni trajekti obično nude sadržaje kao što su restorani, barovi, trgovine, dječja igrališta, saloni i kabine.

Trajektne tvrtke Zadar Verona

Emilia Romagna Lines
Emilia Romagna Lines
Traži karte za trajekt Zadar Verona

Autobus Zadar Verona

Autobusi između Zadar i Verona obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zadar - Verona ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zadar-Verona na Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Zadar i Verona noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Učestalost polazaka za Zadar iz Verona ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Verona, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusne tvrtke Zadar Verona

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zadar Verona

Zajedničko putovanje Zadar Verona

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zadar i Verona. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zadar i Verona ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zadar-Verona, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zadar i Verona, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zadar Verona

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zadar Verona
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska