Zadar
Putovanje trajekt za Rimini
Rimini
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Bergamo
Bergamo
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Bergamo?

Planirate li putovati u Zadar iz Bergamo i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Bergamo, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Bergamo, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Blablacar ili Emilia Romagna Lines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Bergamo, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Bergamo.

Za vaše putovanje od Zadar do Bergamo imate nekoliko opcija prijevoza

Zadar - Bergamo trajektom

Trajekt između Zadar i Bergamo atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Zadar do Bergamo

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zadar do Bergamo, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zajedničko putovanje Zadar Bergamo

Rješenje zajedničkog putovanja između Zadar i Bergamo savršeno je ako želite putovati u Bergamo u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zadar ili Bergamo.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Bergamo koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Bergamo

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Bergamo
Italija
Lombardija
Udaljenost
473 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zadar Bergamo
Pronađite smještaj u Bergamo
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Bergamo uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Bergamo uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Bergamo koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Blablacar ili Emilia Romagna Lines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Bergamo!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Bergamo

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zadar do Bergamo?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zadar i Bergamo često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zadar u Bergamo zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zadar Bergamo morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Zadar i Bergamo?
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Zadar i Bergamo vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Zadar i Bergamo mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Bergamo.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Zadar i Bergamo mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zadar do Bergamo?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zadar i Bergamo obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zadar i Bergamo često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Bergamo (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zadar do Bergamo većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Bergamo kako bi prevalili udaljenost od 473 km.
Udobnost Zadar Bergamo autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Bergamo?

Polazne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Bergamo

Bergamo Autostazione
Kartica
Pretražite karte za Zadar Bergamo
Pronađite smještaj u Bergamo

Trajekt Zadar Bergamo

Cijena trajektne karte između Zadar i Bergamo može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Zadar-Bergamo. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Zadar i Bergamo. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Neke trajektne tvrtke koje plove između Zadar i Bergamo nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između Zadar i Bergamo, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Trajektne tvrtke Zadar Bergamo

Emilia Romagna Lines
Emilia Romagna Lines
Traži karte za trajekt Zadar Bergamo

Autobus Zadar Bergamo

Autobusi između Zadar i Bergamo obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Vrijeme putovanja autobusom između Zadar i Bergamo obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Bergamo za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zadar - Bergamo ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zadar-Bergamo na Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Zadar i Bergamo noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusne tvrtke Zadar Bergamo

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zadar Bergamo

Zajedničko putovanje Zadar Bergamo

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zadar i Bergamo ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zadar i Bergamo ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zadar-Bergamo, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zadar i Bergamo također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zadar Bergamo

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zadar Bergamo
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska