Preporučena ruta
Zadar
Izravno putovanje do Firenca let
Firenca
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zadar
Putovanje let za Rim
Rim
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Firenca
Firenca
Saznajte cijene
Zadar
Putovanje trajekt za Ancona
Ancona
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Firenca
Firenca
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Firenca?

Planirate li putovati u Zadar iz Firenca i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Firenca, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Firenca, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Italo (NTV), Trenitalia, ÖBB, FlixBus ili Alitalia), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Firenca, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Firenca.

Za vaše putovanje od Zadar do Firenca imate nekoliko opcija prijevoza

Zadar - Firenca trajektom

Trajekt između Zadar i Firenca atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Zadar do Firenca

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zadar do Firenca, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zadar - Firenca vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zadar Firenca je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zadar Firenca

Mnogi letovi povezuju Zadar s Firenca svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Firenca u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zadar Firenca

Rješenje zajedničkog putovanja između Zadar i Firenca savršeno je ako želite putovati u Firenca u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zadar ili Firenca.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Firenca koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Firenca

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Firenca
Italija
Toskana
Udaljenost
322 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zadar Firenca
Pronađite smještaj u Firenca
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Firenca uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Firenca uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Firenca koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Italo (NTV), Trenitalia, ÖBB, FlixBus ili Alitalia kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Firenca!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Firenca

Prednosti i nedostaci letenja između Zadar i Firenca?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zadar do Firenca, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Zadar i Firenca najbrži su način prijevoza za putovanje od 322 km između Zadar i Firenca.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zadar za Firenca imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Zadar do Firenca mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zadar do Firenca?
Ekološki Vlak Zadar Firenca smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Zadar ili Firenca nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zadar do Firenca može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Zadar Firenca mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Zadar i Firenca?
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Usluge na brodu Neke trajektne kompanije kojima ćete putovati između Zadar i Firenca nude udobne kabine za spavanje i odmor putnika, restorane, barove i razne vrste zabave.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Zadar i Firenca mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Vremenska prognoza Vremenski uvjeti ponekad mogu učiniti prijelaz između Zadar i Firenca teškim i neugodnim za one koji su skloni morskoj bolesti.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zadar do Firenca?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zadar i Firenca obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zadar i Firenca često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Firenca (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zadar do Firenca većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Firenca kako bi prevalili udaljenost od 322 km.
Udobnost Zadar Firenca autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zadar do Firenca?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zadar u Firenca zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Zadar do Firenca.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Zadar i Firenca.

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Firenca?

Polazne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Polazne zračne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Firenca

Firenze
Kartica
Florence
Kartica

Dolazne stanice u Firenca

Firenze Santa Maria Novella
Kartica
Firenze Campo di Marte
Kartica

Dolazne zračne luke u Firenca

Peretola
Kartica
Pretražite karte za Zadar Firenca
Pronađite smještaj u Firenca

Trajekt Zadar Firenca

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Zadar i Firenca. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Zadar i Firenca te da ćete prijelaz do Firenca morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Obično je moguće uzeti svoj automobil na trajekt između Zadar i Firenca, ali to će izazvati dodatne troškove. Preporučujemo da pokrenete pretraživanje cijena karata na Vivanodi kako biste usporedili različite ponude trajekata između Zadar i Firenca i procijenili uvjete prijevoza.

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između Zadar i Firenca, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Cijena trajektne karte između Zadar i Firenca može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Zadar-Firenca. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Trajektne tvrtke Zadar Firenca

Jadrolinija
Jadrolinija
Traži karte za trajekt Zadar Firenca

Autobus Zadar Firenca

Većina autobusa koji putuju između Zadar i Firenca noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Učestalost polazaka za Zadar iz Firenca ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Firenca, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zadar-Firenca izazvat će dodatne troškove.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zadar - Firenca ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zadar-Firenca na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Zadar Firenca

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zadar Firenca

Vlakovi iz Zadar u Firenca

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zadar i Firenca. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zadar i Firenca.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Zadar i Firenca. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zadar i Firenca postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Zadar i Firenca ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Firenca sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Željezničke tvrtke između Zadar i Firenca

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Traži karte za vlak Zadar Firenca

Letovi Zadar Firenca

Airlines Zadar Firenca

Alitalia
Alitalia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Traži letove Zadar Firenca

Zajedničko putovanje Zadar Firenca

Trajanje zajedničkog putovanja između Zadar i Firenca također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zadar i Firenca ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zadar-Firenca, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Zadar u Firenca kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zadar Firenca

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zadar Firenca
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska