Zadar
Putovanje trajekt za Ancona
Ancona
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Pescara
Pescara
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Pescara?

Planirate li putovati u Zadar iz Pescara i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Pescara, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Pescara, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, Blablacar, FlixBus ili Jadrolinija), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Pescara, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Pescara.

Za vaše putovanje od Zadar do Pescara imate nekoliko opcija prijevoza

Zadar - Pescara trajektom

Trajekt između Zadar i Pescara atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Zadar do Pescara

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zadar do Pescara, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zadar - Pescara vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zadar Pescara je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Zadar Pescara

Rješenje zajedničkog putovanja između Zadar i Pescara savršeno je ako želite putovati u Pescara u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zadar ili Pescara.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Pescara koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Pescara

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Pescara
Italija
Abruzzo
Udaljenost
202 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zadar Pescara
Pronađite smještaj u Pescara
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Pescara uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Pescara uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Pescara koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, Blablacar, FlixBus ili Jadrolinija kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Pescara!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Pescara

Prednosti i mane putovanja vlakom od Zadar do Pescara?
Udobnost Vlakovi između Zadar i Pescara općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Pristupačnost Željezničke stanice u Zadar ili Pescara nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
trošak Karte za vlak za Zadar Pescara mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zadar do Pescara može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Zadar i Pescara?
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Zadar i Pescara vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Udobnost Trajekt Zadar Pescara nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Pescara nego bilo koji drugi način prijevoza.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Zadar i Pescara mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Pescara.
Trajanje Putovanje trajektom između Zadar i Pescara može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Pescara.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zadar do Pescara?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zadar i Pescara obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zadar i Pescara često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Pescara (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Zadar Pescara autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zadar do Pescara većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Pescara kako bi prevalili udaljenost od 202 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zadar do Pescara?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zadar i Pescara često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Zadar Pescara zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zadar Pescara morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zadar i Pescara može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Pescara?

Polazne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Pescara

Pescara Terminal Bus
Kartica

Dolazne stanice u Pescara

Pescara
Kartica
Pretražite karte za Zadar Pescara
Pronađite smještaj u Pescara

Trajekt Zadar Pescara

Većina trajektnih kompanija nudi Wi-Fi na brodu između Zadar i Pescara, ali to može izazvati dodatne troškove. Stoga se preporuča provjeriti kod odgovarajuće tvrtke je li Wi-Fi dostupan i naplaćuju li se.

Cijena trajektne karte između Zadar i Pescara može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Zadar-Pescara. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Obično je moguće uzeti svoj automobil na trajekt između Zadar i Pescara, ali to će izazvati dodatne troškove. Preporučujemo da pokrenete pretraživanje cijena karata na Vivanodi kako biste usporedili različite ponude trajekata između Zadar i Pescara i procijenili uvjete prijevoza.

Neke trajektne tvrtke koje plove između Zadar i Pescara nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Trajektne tvrtke Zadar Pescara

Jadrolinija
Jadrolinija
Traži karte za trajekt Zadar Pescara

Autobus Zadar Pescara

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zadar-Pescara, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Većina autobusa koji putuju između Zadar i Pescara noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zadar-Pescara. Ova usluga se često naplaćuje.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zadar-Pescara izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke Zadar Pescara

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zadar Pescara

Vlakovi iz Zadar u Pescara

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Zadar i Pescara ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Pescara sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zadar i Pescara barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Vlakovi između Zadar i Pescara opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Karte za vlak između Zadar i Pescara mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Željezničke tvrtke između Zadar i Pescara

Trenitalia
Trenitalia
Traži karte za vlak Zadar Pescara

Zajedničko putovanje Zadar Pescara

Trajanje zajedničkog putovanja između Zadar i Pescara također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zadar i Pescara ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zadar-Pescara, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zadar i Pescara, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zadar i Pescara. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zadar Pescara

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zadar Pescara
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska