Preporučena ruta
Zadar
Izravno putovanje do Bolzano let, dijeljenje prijevoza
Bolzano
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zadar
Putovanje let za Rim
Rim
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Bolzano
Bolzano
Saznajte cijene
Zadar
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Beč
Beč
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Bolzano
Bolzano
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Bolzano?

Planirate li putovati u Zadar iz Bolzano i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Bolzano, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Bolzano, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, Russian Railways, FlixBus, Hellö ili Air Alps Aviation), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Bolzano, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Bolzano.

Za vaše putovanje od Zadar do Bolzano imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zadar do Bolzano

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zadar do Bolzano, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zadar - Bolzano vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zadar Bolzano je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zadar Bolzano

Mnogi letovi povezuju Zadar s Bolzano svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Bolzano u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zadar Bolzano

Rješenje zajedničkog putovanja između Zadar i Bolzano savršeno je ako želite putovati u Bolzano u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zadar ili Bolzano.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Bolzano koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Bolzano

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Bolzano
Italija
Trentino-Južni Tirol
Udaljenost
403 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zadar Bolzano
Pronađite smještaj u Bolzano
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Bolzano uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Bolzano uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Bolzano koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, Russian Railways, FlixBus, Hellö ili Air Alps Aviation kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Bolzano!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Bolzano

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zadar do Bolzano?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Zadar do Bolzano.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zadar i Bolzano često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Zadar i Bolzano.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zadar Bolzano morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Prednosti i nedostaci letenja između Zadar i Bolzano?
Ubrzati Zrakoplovi između Zadar i Bolzano najbrži su način prijevoza za putovanje od 403 km između Zadar i Bolzano.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zadar do Bolzano, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Zadar do Bolzano mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Bolzano često moraju ranije stići u Zadar zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zadar do Bolzano?
Ekološki Vlak Zadar Bolzano smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Zadar ili Bolzano nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
trošak Karte za vlak za Zadar Bolzano mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zadar do Bolzano može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zadar do Bolzano?
Cijena Cijene autobusnih karata između Zadar i Bolzano često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Bolzano (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zadar i Bolzano, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Zadar Bolzano autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zadar do Bolzano većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Bolzano kako bi prevalili udaljenost od 403 km.

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Bolzano?

Polazne autobusne stanice u Zadar

Zadar Ul. kralja Tvrtka 2
Kartica

Polazne zračne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Bolzano

Bolzano / Bozen
Kartica

Dolazne stanice u Bolzano

Bolzano Bozen
Kartica

Dolazne zračne luke u Bolzano

Bolzano
Kartica
Pretražite karte za Zadar Bolzano
Pronađite smještaj u Bolzano

Autobus Zadar Bolzano

Učestalost polazaka za Zadar iz Bolzano ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Bolzano, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Zadar i Bolzano obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Bolzano za vaš datum putovanja.

Većina autobusa koji putuju između Zadar i Bolzano noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusi između Zadar i Bolzano obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Autobusne tvrtke Zadar Bolzano

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Pretražite autobusne karte za Zadar Bolzano

Vlakovi iz Zadar u Bolzano

Karte za vlak između Zadar i Bolzano mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Zadar i Bolzano ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Bolzano sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zadar i Bolzano. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zadar i Bolzano.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zadar i Bolzano postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Željezničke tvrtke između Zadar i Bolzano

Trenitalia
Trenitalia
Russian Railways
Russian Railways
Traži karte za vlak Zadar Bolzano

Letovi Zadar Bolzano

Airlines Zadar Bolzano

Air Alps Aviation
Air Alps Aviation
Darwin Airline
Darwin Airline
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Traži letove Zadar Bolzano

Zajedničko putovanje Zadar Bolzano

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zadar i Bolzano, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zadar i Bolzano ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zadar-Bolzano, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zadar i Bolzano također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zadar Bolzano

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zadar Bolzano
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska