Preporučena ruta
Zadar
Izravno putovanje do Bari let
Bari
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zadar
Putovanje let za Rim
Rim
Putovanje dijeljenje prijevoza, vlak, autobus za Bari
Bari
Saznajte cijene
Zadar
Putovanje trajekt za Ancona
Ancona
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Bari
Bari
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Bari?

Planirate li putovati u Zadar iz Bari i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Bari, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Bari, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Ryanair ili Vueling Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Bari, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Bari.

Za vaše putovanje od Zadar do Bari imate nekoliko opcija prijevoza

Zadar - Bari trajektom

Trajekt između Zadar i Bari atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Zadar do Bari

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zadar do Bari, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zadar - Bari vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zadar Bari je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zadar Bari

Mnogi letovi povezuju Zadar s Bari svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Bari u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zadar Bari

Rješenje zajedničkog putovanja između Zadar i Bari savršeno je ako želite putovati u Bari u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zadar ili Bari.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Bari koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Bari

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Bari
Italija
Apulija
Udaljenost
357 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zadar Bari
Pronađite smještaj u Bari
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Bari uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Bari uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Bari koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Ryanair ili Vueling Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Bari!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Bari

Prednosti i nedostaci letenja između Zadar i Bari?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zadar do Bari, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Zadar i Bari najbrži su način prijevoza za putovanje od 357 km između Zadar i Bari.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Bari često moraju ranije stići u Zadar zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zadar za Bari imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zadar do Bari?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zadar i Bari, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zadar i Bari obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zadar do Bari većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Bari kako bi prevalili udaljenost od 357 km.
Udobnost Zadar Bari autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zadar do Bari?
Ekološki Vlak Zadar Bari smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Ubrzati Zadar Bari vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zadar do Bari može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Zadar Bari mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Zadar i Bari?
Usluge na brodu Neke trajektne kompanije kojima ćete putovati između Zadar i Bari nude udobne kabine za spavanje i odmor putnika, restorane, barove i razne vrste zabave.
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Vremenska prognoza Vremenski uvjeti ponekad mogu učiniti prijelaz između Zadar i Bari teškim i neugodnim za one koji su skloni morskoj bolesti.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Zadar i Bari mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zadar do Bari?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Zadar do Bari.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zadar u Bari zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Zadar i Bari.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Bari?

Polazne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Polazne zračne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Bari

Bari
Kartica
Bari Centrale
Kartica

Dolazne stanice u Bari

Bari Centrale
Kartica

Dolazne zračne luke u Bari

Palese
Kartica
Pretražite karte za Zadar Bari
Pronađite smještaj u Bari

Trajekt Zadar Bari

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Zadar i Bari. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između Zadar i Bari, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Neke trajektne tvrtke koje plove između Zadar i Bari nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Zadar i Bari. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Zadar i Bari te da ćete prijelaz do Bari morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Trajektne tvrtke Zadar Bari

Jadrolinija
Jadrolinija
Traži karte za trajekt Zadar Bari

Autobus Zadar Bari

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zadar-Bari izazvat će dodatne troškove.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zadar - Bari ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zadar-Bari na Vivanoda.

Autobusi između Zadar i Bari obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Zadar iz Bari ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Bari, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusne tvrtke Zadar Bari

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zadar Bari

Vlakovi iz Zadar u Bari

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zadar i Bari postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Karte za vlak između Zadar i Bari mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zadar i Bari. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zadar i Bari.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zadar i Bari barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Željezničke tvrtke između Zadar i Bari

Trenitalia
Trenitalia
Traži karte za vlak Zadar Bari

Letovi Zadar Bari

Airlines Zadar Bari

Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Traži letove Zadar Bari

Zajedničko putovanje Zadar Bari

Trajanje zajedničkog putovanja između Zadar i Bari također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zadar i Bari ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zadar-Bari, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zadar i Bari. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zadar Bari

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zadar Bari
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska