Preporučena ruta
Zadar
Izravno putovanje do Lamezia Terme let, dijeljenje prijevoza
Lamezia Terme
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zadar
Putovanje let za Rim
Rim
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza za Lamezia Terme
Lamezia Terme
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Lamezia Terme?

Planirate li putovati u Zadar iz Lamezia Terme i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Lamezia Terme, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Lamezia Terme, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, Alitalia, Blue Panorama Airlines, Ryanair ili Blablacar), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Lamezia Terme, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Lamezia Terme.

Za vaše putovanje od Zadar do Lamezia Terme imate nekoliko opcija prijevoza

Zadar - Lamezia Terme vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zadar Lamezia Terme je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zadar Lamezia Terme

Mnogi letovi povezuju Zadar s Lamezia Terme svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Lamezia Terme u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zadar Lamezia Terme

Rješenje zajedničkog putovanja između Zadar i Lamezia Terme savršeno je ako želite putovati u Lamezia Terme u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zadar ili Lamezia Terme.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Lamezia Terme koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Lamezia Terme

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Lamezia Terme
Italija
Kalabrija
Udaljenost
579 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zadar Lamezia Terme
Pronađite smještaj u Lamezia Terme
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Lamezia Terme uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Lamezia Terme uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Lamezia Terme koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, Alitalia, Blue Panorama Airlines, Ryanair ili Blablacar kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Lamezia Terme!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Lamezia Terme

Prednosti i nedostaci letenja između Zadar i Lamezia Terme?
Ubrzati Zrakoplovi između Zadar i Lamezia Terme najbrži su način prijevoza za putovanje od 579 km između Zadar i Lamezia Terme.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zadar do Lamezia Terme, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Lamezia Terme često moraju ranije stići u Zadar zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Zadar do Lamezia Terme mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zadar do Lamezia Terme?
Krajolici Vlakovi između Zadar i Lamezia Terme često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Ubrzati Zadar Lamezia Terme vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
trošak Karte za vlak za Zadar Lamezia Terme mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zadar do Lamezia Terme može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zadar do Lamezia Terme?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zadar u Lamezia Terme zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekonomski Zadar Lamezia Terme zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zadar i Lamezia Terme može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Lamezia Terme?

Polazne zračne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Dolazne stanice u Lamezia Terme

Lamezia Terme Centrale
Kartica

Dolazne zračne luke u Lamezia Terme

Lamezia Terme
Kartica
Pretražite karte za Zadar Lamezia Terme
Pronađite smještaj u Lamezia Terme

Vlakovi iz Zadar u Lamezia Terme

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zadar i Lamezia Terme. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zadar i Lamezia Terme.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zadar i Lamezia Terme barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zadar i Lamezia Terme postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Vlakovi između Zadar i Lamezia Terme opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Željezničke tvrtke između Zadar i Lamezia Terme

Trenitalia
Trenitalia
Traži karte za vlak Zadar Lamezia Terme

Letovi Zadar Lamezia Terme

Airlines Zadar Lamezia Terme

Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Traži letove Zadar Lamezia Terme

Zajedničko putovanje Zadar Lamezia Terme

Trajanje zajedničkog putovanja između Zadar i Lamezia Terme također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zadar i Lamezia Terme ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zadar-Lamezia Terme, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zadar i Lamezia Terme, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zadar Lamezia Terme

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zadar Lamezia Terme
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska