Preporučena ruta
Zadar
Izravno putovanje do Napulj dijeljenje prijevoza, let
Napulj
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zadar
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Split
Split
Putovanje let za Napulj
Napulj
Saznajte cijene
Zadar
Putovanje let za Rim
Rim
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Napulj
Napulj
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Napulj?

Planirate li putovati u Zadar iz Napulj i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Napulj, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Napulj, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus ili Fiumicino Express), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Napulj, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Napulj.

Za vaše putovanje od Zadar do Napulj imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zadar do Napulj

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zadar do Napulj, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zadar - Napulj vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zadar Napulj je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zadar Napulj

Mnogi letovi povezuju Zadar s Napulj svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Napulj u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zadar Napulj

Rješenje zajedničkog putovanja između Zadar i Napulj savršeno je ako želite putovati u Napulj u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zadar ili Napulj.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Napulj koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Napulj

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Napulj
Italija
Campania
Udaljenost
373 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zadar Napulj
Pronađite smještaj u Napulj
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Napulj uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Napulj uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Napulj koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus ili Fiumicino Express kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Napulj!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Napulj

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zadar do Napulj?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Zadar do Napulj.
Ekonomski Zadar Napulj zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Zadar i Napulj.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zadar i Napulj može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zadar do Napulj?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zadar i Napulj, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zadar i Napulj obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Zadar Napulj autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zadar do Napulj većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Napulj kako bi prevalili udaljenost od 373 km.
Prednosti i nedostaci letenja između Zadar i Napulj?
Ubrzati Zrakoplovi između Zadar i Napulj najbrži su način prijevoza za putovanje od 373 km između Zadar i Napulj.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zadar do Napulj, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Napulj često moraju ranije stići u Zadar zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zadar za Napulj imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zadar do Napulj?
Ubrzati Zadar Napulj vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Ekološki Vlak Zadar Napulj smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
trošak Karte za vlak za Zadar Napulj mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zadar do Napulj može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Napulj?

Polazne autobusne stanice u Zadar

Zadar Ul. kralja Tvrtka 2
Kartica

Polazne zračne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Napulj

Napoli
Kartica
Naples
Kartica

Dolazne stanice u Napulj

Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi
Kartica
Barra
Kartica
Napoli Porta Nolana
Kartica
Ponticelli
Kartica
Vesuvio - De Meis
Kartica
Via Gianturco
Kartica

Dolazne zračne luke u Napulj

Naples
Kartica
Pretražite karte za Zadar Napulj
Pronađite smještaj u Napulj

Autobus Zadar Napulj

Većina autobusa koji putuju između Zadar i Napulj noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zadar - Napulj ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zadar-Napulj na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Zadar iz Napulj ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Napulj, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zadar-Napulj izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke Zadar Napulj

FlixBus
FlixBus
Fiumicino Express
Fiumicino Express
Pretražite autobusne karte za Zadar Napulj

Vlakovi iz Zadar u Napulj

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zadar i Napulj. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zadar i Napulj.

Karte za vlak između Zadar i Napulj mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zadar i Napulj postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Zadar i Napulj. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Željezničke tvrtke između Zadar i Napulj

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Ferrovia Circumvesuviana
Ferrovia Circumvesuviana
Traži karte za vlak Zadar Napulj

Letovi Zadar Napulj

Airlines Zadar Napulj

Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Traži letove Zadar Napulj

Zajedničko putovanje Zadar Napulj

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zadar i Napulj ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zadar-Napulj, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zadar i Napulj također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zadar i Napulj. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zadar Napulj

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zadar Napulj
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska