Preporučena ruta
Zadar
Izravno putovanje do Pisa let
Pisa
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zadar
Putovanje let za Rim
Rim
Putovanje dijeljenje prijevoza, vlak, autobus za Pisa
Pisa
Saznajte cijene
Zadar
Putovanje trajekt za Ancona
Ancona
Putovanje let za Pisa
Pisa
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Pisa?

Planirate li putovati u Zadar iz Pisa i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Pisa, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Pisa, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Meridiana ili Vueling Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Pisa, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Pisa.

Za vaše putovanje od Zadar do Pisa imate nekoliko opcija prijevoza

Zadar - Pisa trajektom

Trajekt između Zadar i Pisa atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Zadar do Pisa

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zadar do Pisa, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zadar - Pisa vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zadar Pisa je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zadar Pisa

Mnogi letovi povezuju Zadar s Pisa svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Pisa u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zadar Pisa

Rješenje zajedničkog putovanja između Zadar i Pisa savršeno je ako želite putovati u Pisa u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zadar ili Pisa.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Pisa koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Pisa

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Pisa
Italija
Toskana
Udaljenost
391 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zadar Pisa
Pronađite smještaj u Pisa
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Pisa uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Pisa uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Pisa koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Meridiana ili Vueling Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Pisa!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Pisa

Prednosti i mane putovanja vlakom od Zadar do Pisa?
Pristupačnost Željezničke stanice u Zadar ili Pisa nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ekološki Vlak Zadar Pisa smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
trošak Karte za vlak za Zadar Pisa mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zadar do Pisa može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci letenja između Zadar i Pisa?
Ubrzati Zrakoplovi između Zadar i Pisa najbrži su način prijevoza za putovanje od 391 km između Zadar i Pisa.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zadar do Pisa, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zadar za Pisa imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Pisa često moraju ranije stići u Zadar zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zadar do Pisa?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Zadar do Pisa.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zadar u Pisa zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Zadar i Pisa.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Zadar i Pisa?
Usluge na brodu Neke trajektne kompanije kojima ćete putovati između Zadar i Pisa nude udobne kabine za spavanje i odmor putnika, restorane, barove i razne vrste zabave.
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Vremenska prognoza Vremenski uvjeti ponekad mogu učiniti prijelaz između Zadar i Pisa teškim i neugodnim za one koji su skloni morskoj bolesti.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Zadar i Pisa mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zadar do Pisa?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zadar i Pisa obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zadar i Pisa, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Zadar Pisa autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zadar do Pisa većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Pisa kako bi prevalili udaljenost od 391 km.

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Pisa?

Polazne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Polazne zračne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Pisa

Pisa
Kartica
Pisa
Kartica

Dolazne stanice u Pisa

Pisa Centrale
Kartica

Dolazne zračne luke u Pisa

Gal Galilei
Kartica
Pretražite karte za Zadar Pisa
Pronađite smještaj u Pisa

Trajekt Zadar Pisa

Cijena trajektne karte između Zadar i Pisa može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Zadar-Pisa. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Zadar i Pisa. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Zadar i Pisa. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Zadar i Pisa te da ćete prijelaz do Pisa morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Obično je moguće uzeti svoj automobil na trajekt između Zadar i Pisa, ali to će izazvati dodatne troškove. Preporučujemo da pokrenete pretraživanje cijena karata na Vivanodi kako biste usporedili različite ponude trajekata između Zadar i Pisa i procijenili uvjete prijevoza.

Trajektne tvrtke Zadar Pisa

Jadrolinija
Jadrolinija
Traži karte za trajekt Zadar Pisa

Autobus Zadar Pisa

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zadar-Pisa izazvat će dodatne troškove.

Vrijeme putovanja autobusom između Zadar i Pisa obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Pisa za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zadar - Pisa ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zadar-Pisa na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Zadar iz Pisa ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Pisa, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusne tvrtke Zadar Pisa

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zadar Pisa

Vlakovi iz Zadar u Pisa

Karte za vlak između Zadar i Pisa mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Zadar i Pisa ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Pisa sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Vlakovi između Zadar i Pisa opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Zadar i Pisa. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Željezničke tvrtke između Zadar i Pisa

Trenitalia
Trenitalia
Traži karte za vlak Zadar Pisa

Letovi Zadar Pisa

Airlines Zadar Pisa

Alitalia
Alitalia
Meridiana
Meridiana
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Traži letove Zadar Pisa

Zajedničko putovanje Zadar Pisa

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zadar i Pisa, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zadar i Pisa ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zadar-Pisa, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Zadar u Pisa kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zadar Pisa

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zadar Pisa
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska