Preporučena ruta
Zadar
Izravno putovanje do Brindisi let
Brindisi
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zadar
Putovanje let za Rim
Rim
Putovanje dijeljenje prijevoza, vlak, autobus za Brindisi
Brindisi
Saznajte cijene
Zadar
Putovanje trajekt za Ancona
Ancona
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Brindisi
Brindisi
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Brindisi?

Planirate li putovati u Zadar iz Brindisi i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Brindisi, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Brindisi, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Ryanair ili Vueling Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Brindisi, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Brindisi.

Za vaše putovanje od Zadar do Brindisi imate nekoliko opcija prijevoza

Zadar - Brindisi trajektom

Trajekt između Zadar i Brindisi atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Zadar do Brindisi

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zadar do Brindisi, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zadar - Brindisi vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zadar Brindisi je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zadar Brindisi

Mnogi letovi povezuju Zadar s Brindisi svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Brindisi u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zadar Brindisi

Rješenje zajedničkog putovanja između Zadar i Brindisi savršeno je ako želite putovati u Brindisi u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zadar ili Brindisi.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Brindisi koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Brindisi

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Brindisi
Italija
Apulija
Udaljenost
446 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zadar Brindisi
Pronađite smještaj u Brindisi
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Brindisi uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Brindisi uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Brindisi koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Ryanair ili Vueling Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Brindisi!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Brindisi

Prednosti i mane putovanja autobusom od Zadar do Brindisi?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zadar i Brindisi obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zadar i Brindisi, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Zadar Brindisi autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zadar do Brindisi većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Brindisi kako bi prevalili udaljenost od 446 km.
Prednosti i nedostaci letenja između Zadar i Brindisi?
Ubrzati Zrakoplovi između Zadar i Brindisi najbrži su način prijevoza za putovanje od 446 km između Zadar i Brindisi.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zadar do Brindisi, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zadar za Brindisi imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Brindisi često moraju ranije stići u Zadar zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Zadar i Brindisi?
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Zadar i Brindisi vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Zadar i Brindisi mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Brindisi.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Zadar i Brindisi mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zadar do Brindisi?
Ubrzati Zadar Brindisi vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Ekološki Vlak Zadar Brindisi smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
trošak Karte za vlak za Zadar Brindisi mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zadar do Brindisi može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zadar do Brindisi?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zadar i Brindisi često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zadar u Brindisi zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zadar Brindisi morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Brindisi?

Polazne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Polazne zračne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Brindisi

Brindisi (Istituto Professionale Falcone)
Kartica

Dolazne stanice u Brindisi

Brindisi
Kartica

Dolazne zračne luke u Brindisi

Papola Casale
Kartica
Pretražite karte za Zadar Brindisi
Pronađite smještaj u Brindisi

Trajekt Zadar Brindisi

Cijena trajektne karte između Zadar i Brindisi može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Zadar-Brindisi. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Zadar i Brindisi. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Pogodnosti na trajektu od Zadar do Brindisi razlikuju se ovisno o trajektnoj tvrtki i vrsti broda. Međutim, moderni trajekti obično nude sadržaje kao što su restorani, barovi, trgovine, dječja igrališta, saloni i kabine.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Zadar i Brindisi. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Zadar i Brindisi te da ćete prijelaz do Brindisi morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Trajektne tvrtke Zadar Brindisi

Jadrolinija
Jadrolinija
Traži karte za trajekt Zadar Brindisi

Autobus Zadar Brindisi

Autobusi između Zadar i Brindisi obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Vrijeme putovanja autobusom između Zadar i Brindisi obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Brindisi za vaš datum putovanja.

Većina autobusa koji putuju između Zadar i Brindisi noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zadar - Brindisi ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zadar-Brindisi na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Zadar Brindisi

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zadar Brindisi

Vlakovi iz Zadar u Brindisi

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zadar i Brindisi barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Zadar i Brindisi ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Brindisi sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zadar i Brindisi. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zadar i Brindisi.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zadar i Brindisi postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Željezničke tvrtke između Zadar i Brindisi

Trenitalia
Trenitalia
Traži karte za vlak Zadar Brindisi

Letovi Zadar Brindisi

Airlines Zadar Brindisi

Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Traži letove Zadar Brindisi

Zajedničko putovanje Zadar Brindisi

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zadar i Brindisi. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zadar i Brindisi ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zadar-Brindisi, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zadar i Brindisi također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Sjedala za dijeljenje vožnje razlikuju se po udobnosti ovisno o vrsti vozila koje se koristi i preferencijama vozača. Važno je provjeriti podatke o vozilu s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zadar Brindisi

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zadar Brindisi
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska