Preporučena ruta
Zadar
Izravno putovanje do Catania let
Catania
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zadar
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Split
Split
Putovanje let za Catania
Catania
Saznajte cijene
Zadar
Putovanje let za Rim
Rim
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza za Catania
Catania
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Catania?

Planirate li putovati u Zadar iz Catania i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Catania, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Catania, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Blue Panorama Airlines ili Ryanair), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Catania, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Catania.

Za vaše putovanje od Zadar do Catania imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zadar do Catania

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zadar do Catania, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zadar - Catania vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zadar Catania je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zadar Catania

Mnogi letovi povezuju Zadar s Catania svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Catania u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zadar Catania

Rješenje zajedničkog putovanja između Zadar i Catania savršeno je ako želite putovati u Catania u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zadar ili Catania.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Catania koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Catania

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Catania
Italija
Sicilija
Udaljenost
736 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zadar Catania
Pronađite smještaj u Catania
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Catania uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Catania uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Catania koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Blue Panorama Airlines ili Ryanair kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Catania!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Catania

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zadar do Catania?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Zadar do Catania.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zadar u Catania zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Zadar i Catania.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zadar do Catania?
Ekološki Vlak Zadar Catania smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Ubrzati Zadar Catania vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zadar do Catania može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Zadar Catania mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zadar do Catania?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zadar i Catania, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zadar i Catania često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Catania (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zadar do Catania većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Catania kako bi prevalili udaljenost od 736 km.
Udobnost Zadar Catania autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Zadar i Catania?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zadar do Catania, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Zadar i Catania najbrži su način prijevoza za putovanje od 736 km između Zadar i Catania.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Catania često moraju ranije stići u Zadar zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Zadar do Catania mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Catania?

Polazne autobusne stanice u Zadar

Zadar Ul. kralja Tvrtka 2
Kartica

Polazne zračne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Dolazne stanice u Catania

Catania Centrale
Kartica

Dolazne zračne luke u Catania

Fontanarossa
Kartica
Pretražite karte za Zadar Catania
Pronađite smještaj u Catania

Autobus Zadar Catania

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zadar-Catania, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Učestalost polazaka za Zadar iz Catania ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Catania, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zadar-Catania. Ova usluga se često naplaćuje.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zadar - Catania ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zadar-Catania na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Zadar Catania

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zadar Catania

Vlakovi iz Zadar u Catania

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zadar i Catania barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Zadar i Catania. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Vlakovi između Zadar i Catania opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Karte za vlak između Zadar i Catania mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Željezničke tvrtke između Zadar i Catania

Trenitalia
Trenitalia
Traži karte za vlak Zadar Catania

Letovi Zadar Catania

Airlines Zadar Catania

Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Traži letove Zadar Catania

Zajedničko putovanje Zadar Catania

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Zadar u Catania kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zadar i Catania ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zadar-Catania, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zadar i Catania također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zadar i Catania, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zadar Catania

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zadar Catania
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska