Preporučena ruta
Zadar
Putovanje trajekt za Ancona
Ancona
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Milan
Milan
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zadar
Putovanje trajekt za Rimini
Rimini
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Milan
Milan
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Milan?

Planirate li putovati u Zadar iz Milan i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Milan, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Milan, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, Blablacar, FlixBus, Emilia Romagna Lines ili Jadrolinija), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Milan, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Milan.

Za vaše putovanje od Zadar do Milan imate nekoliko opcija prijevoza

Zadar - Milan trajektom

Trajekt između Zadar i Milan atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Zadar do Milan

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zadar do Milan, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zadar - Milan vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zadar Milan je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Zadar Milan

Rješenje zajedničkog putovanja između Zadar i Milan savršeno je ako želite putovati u Milan u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zadar ili Milan.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Milan koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Milan

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Milan
Italija
Lombardija
Udaljenost
501 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zadar Milan
Pronađite smještaj u Milan
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Milan uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Milan uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Milan koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, Blablacar, FlixBus, Emilia Romagna Lines ili Jadrolinija kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Milan!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Milan

Prednosti i mane putovanja autobusom od Zadar do Milan?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zadar i Milan, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zadar i Milan često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Milan (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Zadar Milan autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zadar do Milan većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Milan kako bi prevalili udaljenost od 501 km.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Zadar i Milan?
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Udobnost Trajekt Zadar Milan nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Milan nego bilo koji drugi način prijevoza.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Zadar i Milan mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Trajanje Putovanje trajektom između Zadar i Milan može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Milan.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zadar do Milan?
Ubrzati Zadar Milan vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Krajolici Vlakovi između Zadar i Milan često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
trošak Karte za vlak za Zadar Milan mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zadar do Milan može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zadar do Milan?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zadar u Milan zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekonomski Zadar Milan zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zadar i Milan može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Milan?

Polazne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Milan

Milan autostazione
Kartica
Milan (San Donato)
Kartica

Dolazne stanice u Milan

Milano Centrale
Kartica
Pretražite karte za Zadar Milan
Pronađite smještaj u Milan

Trajekt Zadar Milan

Obično je moguće uzeti svoj automobil na trajekt između Zadar i Milan, ali to će izazvati dodatne troškove. Preporučujemo da pokrenete pretraživanje cijena karata na Vivanodi kako biste usporedili različite ponude trajekata između Zadar i Milan i procijenili uvjete prijevoza.

Pogodnosti na trajektu od Zadar do Milan razlikuju se ovisno o trajektnoj tvrtki i vrsti broda. Međutim, moderni trajekti obično nude sadržaje kao što su restorani, barovi, trgovine, dječja igrališta, saloni i kabine.

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između Zadar i Milan, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Cijena trajektne karte između Zadar i Milan može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Zadar-Milan. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Trajektne tvrtke Zadar Milan

Emilia Romagna Lines
Emilia Romagna Lines
Jadrolinija
Jadrolinija
Traži karte za trajekt Zadar Milan

Autobus Zadar Milan

Vrijeme putovanja autobusom između Zadar i Milan obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Milan za vaš datum putovanja.

Učestalost polazaka za Zadar iz Milan ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Milan, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zadar-Milan, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Većina autobusa koji putuju između Zadar i Milan noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusne tvrtke Zadar Milan

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zadar Milan

Vlakovi iz Zadar u Milan

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zadar i Milan barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Zadar i Milan. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Vlakovi između Zadar i Milan opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Zadar i Milan, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Željezničke tvrtke između Zadar i Milan

Trenitalia
Trenitalia
Traži karte za vlak Zadar Milan

Zajedničko putovanje Zadar Milan

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zadar i Milan, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zadar i Milan ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zadar-Milan, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zadar i Milan. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Zadar u Milan kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zadar Milan

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zadar Milan
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska