Zadar
Putovanje let za Pula
Pula
Putovanje dijeljenje prijevoza, trajekt, autobus za Venecija
Venecija
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Venecija?

Planirate li putovati u Zadar iz Venecija i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Venecija, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Venecija, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Croatia Airlines, Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises ), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Venecija, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Venecija.

Za vaše putovanje od Zadar do Venecija imate nekoliko opcija prijevoza

Zadar - Venecija trajektom

Trajekt između Zadar i Venecija atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Zadar do Venecija

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zadar do Venecija, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Zadar Venecija

Mnogi letovi povezuju Zadar s Venecija svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Venecija u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zadar Venecija

Rješenje zajedničkog putovanja između Zadar i Venecija savršeno je ako želite putovati u Venecija u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zadar ili Venecija.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Venecija koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Venecija

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Venecija
Italija
Veneto
Udaljenost
272 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zadar Venecija
Pronađite smještaj u Venecija
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Venecija uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Venecija uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Venecija koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Croatia Airlines, Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Venecija!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Venecija

Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Zadar i Venecija?
Udobnost Trajekt Zadar Venecija nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Venecija nego bilo koji drugi način prijevoza.
Usluge na brodu Neke trajektne kompanije kojima ćete putovati između Zadar i Venecija nude udobne kabine za spavanje i odmor putnika, restorane, barove i razne vrste zabave.
Trajanje Putovanje trajektom između Zadar i Venecija može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Venecija.
Vremenska prognoza Vremenski uvjeti ponekad mogu učiniti prijelaz između Zadar i Venecija teškim i neugodnim za one koji su skloni morskoj bolesti.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zadar do Venecija?
Ekonomski Zadar Venecija zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Zadar do Venecija.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zadar i Venecija može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Zadar i Venecija.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zadar do Venecija?
Cijena Cijene autobusnih karata između Zadar i Venecija često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Venecija (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zadar i Venecija, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Zadar Venecija autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zadar do Venecija većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Venecija kako bi prevalili udaljenost od 272 km.
Prednosti i nedostaci letenja između Zadar i Venecija?
Ubrzati Zrakoplovi između Zadar i Venecija najbrži su način prijevoza za putovanje od 272 km između Zadar i Venecija.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zadar do Venecija, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Zadar do Venecija mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Venecija često moraju ranije stići u Zadar zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Venecija?

Polazne zračne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Luke dolaska u Venecija

Venezia Tronchetto
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Venecija

Mestre (Train station)
Kartica
Venice (Tronchetto)
Kartica
Pretražite karte za Zadar Venecija
Pronađite smještaj u Venecija

Trajekt Zadar Venecija

Obično je moguće uzeti svoj automobil na trajekt između Zadar i Venecija, ali to će izazvati dodatne troškove. Preporučujemo da pokrenete pretraživanje cijena karata na Vivanodi kako biste usporedili različite ponude trajekata između Zadar i Venecija i procijenili uvjete prijevoza.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Zadar i Venecija. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Zadar i Venecija te da ćete prijelaz do Venecija morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Pogodnosti na trajektu od Zadar do Venecija razlikuju se ovisno o trajektnoj tvrtki i vrsti broda. Međutim, moderni trajekti obično nude sadržaje kao što su restorani, barovi, trgovine, dječja igrališta, saloni i kabine.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Zadar i Venecija. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Trajektne tvrtke Zadar Venecija

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Traži karte za trajekt Zadar Venecija

Autobus Zadar Venecija

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zadar-Venecija, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusi između Zadar i Venecija obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zadar - Venecija ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zadar-Venecija na Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zadar-Venecija. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Zadar Venecija

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zadar Venecija

Letovi Zadar Venecija

Airlines Zadar Venecija

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Zadar Venecija

Zajedničko putovanje Zadar Venecija

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zadar i Venecija, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zadar i Venecija ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zadar-Venecija, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zadar i Venecija ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zadar i Venecija također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zadar Venecija

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zadar Venecija
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska