Putovanje trajektom Venecija Istra

Putovanje trajektom iz Venecija u Istra odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Venecija u Istra upravlja 2 brodskih kompanija (Venezia Lines ili Atlas Kompas) koje opslužuju luke Rovinj, Umag, Porec, Pula i Venecija.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Venecija Istra, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Venezia Lines i Atlas Kompas.

Najbrži prijelaz traje 2 sati 30 min (Venecija - Umag) na udaljenosti od 92 km, a najduži 3 sati 50 min (Venecija - Rovinj) na udaljenosti od 109 km.

Trajekt Venecija Istra u brojkama

Sletjeti
Italija
Hrvatska
Broj križanja
5 prelazaka dnevno
Broj priključaka
5
Broj trajektnih veza
4
Broj trajektnih kompanija
2
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Najpopularniji trajektni prijelazi Venecija Istra

Pretražite Vivanoda za najbrže, najduže ili najčešće trajekte Venecija Istra. Usporedite ponude Venezia Lines i Atlas Kompas i rezervirajte svoju kartu za brod Venecija Istra.

Sve trajektne linije Venecija Istra

Tražite li trajekt Venecija Istra? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Venecija i Istra. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Atlas Kompas ili Venezia Lines nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Venecija, Pula, Porec, Umag ili Rovinj, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Venecija Istra koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Venezia Lines ili Atlas Kompas. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 4 trajektnih ruta između Venecija i Istra!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Venecija Istra - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Venecija do Istra

Istra: Dolazak trajektom iz Venecija i istraživanje regije

Rovinj je jedan od najslikovitijih istarskih gradova i nezaobilazno mjesto za putnike trajektima. Njegovim povijesnim središtem dominira crkva Saint-Euphémie s čijeg se zvonika pruža prekrasan pogled. Prošećite uskim ulicama starog grada i otkrijte njegove šarmantne zanatske radnje, umjetničke galerije i restorane koji poslužuju jela od svježih plodova mora. Ne propustite ni prekrasan prirodni rezervat rovinjskog arhipelaga, pravi raj za ljubitelje prirode i ronjenja.

Iz Pule, glavne trajektne luke Istre, ne smijete zaobići Rimski amfiteatar, jednu od najbolje očuvanih građevina Rimskog Carstva. Izgubite se u užurbanim ulicama Starog grada i posjetite pulsku katedralu i druga povijesna mjesta. Ako tražite opuštajuće iskustvo, uputite se na obalu i uživajte u prekrasnim pješčanim plažama.

Istra: Najbolje vrijeme za putovanje?

U lipnju prosječne temperature kreću se između 20 i 25 stupnjeva Celzijevih, dok srpanj i kolovoz mogu dosegnuti temperature od 30 stupnjeva Celzijevih ili više. Dani su dugi, a večeri blage, što putnicima omogućuje potpuno uživanje u aktivnostima na otvorenom.

No, treba napomenuti da je ljeto u Istri i najturističkije doba, što znači da plaže mogu biti prepune, a cijene više. Ako radije izbjegavate gužve, proljeće (travanj-svibanj) i jesen (rujan-listopad) također mogu biti dobro vrijeme za putovanje u Istru.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None