Putovanje trajektom Venecija Hrvatska

Putovanje trajektom iz Venecija u Hrvatska odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Venecija u Hrvatska upravlja 2 brodskih kompanija (Venezia Lines ili Atlas Kompas) koje opslužuju luke Rovinj, Umag, Porec, Pula i Venecija.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Venecija Hrvatska, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Venezia Lines i Atlas Kompas.

S ukupnom učestalošću od više od 5 prelazaka dnevno, ovisno o dobu godine, imate mnogo mogućnosti za planiranje vašeg prelaska brodom iz Venecija u Hrvatska.

Najbrži prijelaz traje 2 sati 30 min (Venecija - Umag) na udaljenosti od 92 km, a najduži 3 sati 50 min (Venecija - Rovinj) na udaljenosti od 109 km.

Trajekt Venecija Hrvatska u brojkama

Sletjeti
Italija
Hrvatska
Broj križanja
5 prelazaka dnevno
Broj priključaka
5
Broj trajektnih veza
4
Broj trajektnih kompanija
2
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Najpopularniji trajektni prijelazi Venecija Hrvatska

Pretražite Vivanoda za najbrže, najduže ili najčešće trajekte Venecija Hrvatska. Usporedite ponude Venezia Lines i Atlas Kompas i rezervirajte svoju kartu za brod Venecija Hrvatska.

Sve trajektne linije Venecija Hrvatska

Tražite li trajekt Venecija Hrvatska? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Venecija i Hrvatska. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Atlas Kompas ili Venezia Lines nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Venecija, Pula, Porec, Umag ili Rovinj, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Venecija Hrvatska koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Venezia Lines ili Atlas Kompas. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 4 trajektnih ruta između Venecija i Hrvatska!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Venecija Hrvatska - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Venecija do Hrvatska

Hrvatska: Putovanje trajektom i otkrivanje zemlje

Portovi u Hrvatskoj idealno su polazište za vaše trajektno putovanje. Luka Rijeka, smještena na sjeverozapadu zemlje, glavni je ulaz za mnoge putnike. Trajekti možete pronaći do različitih odredišta, uključujući poznati otok Cres. Druga važna luka je podijeljena, smještena u središtu zemlje. Odatle možete stići do otoka Brača, Hvara i VI -a, poznatih po svojim bijelim pješčanim plažama i njihovim kristalno čistim vodama.

Trajekti u Hrvatskoj nude mnoštvo opcija za putnike. Bez obzira želite li istražiti male sačuvane otoke ili otkriti animirane lučke gradove, za svakoga ima ponešto. Otoci Korčela i Mljet, poznati po svojim nacionalnim parkovima i netaknutom prirodom, lako su dostupni u trajektu iz Dubrovnika, grada s bogatom srednjovjekovnom baštinom.

Hrvatska: Kada je najbolja sezona za putovanje?

Najbolje godišnje doba za posjet Hrvatskoj obično je ljeto, od lipnja do rujna. U tom razdoblju klima je topla i sunčana s prosječnim temperaturama koje osciliraju između 25°C i 30°C. Dani su dugi i idealni za uživanje na plažama i aktivnosti na otvorenom. Međutim, važno je napomenuti da je ovo doba ujedno i najturističkije, što znači da cijene mogu biti više, a turistička mjesta posjećenija.

Proljeće i jesen također su dobra sezona za posjet Hrvatskoj. Temperature su ugodne, kreću se od 15°C do 25°C, a turističke gužve su manje prisutne. Savršeno je vrijeme za istraživanje povijesnih gradova, šetnju nacionalnim parkovima ili jednostavno opuštanje uživajući u ljepoti hrvatske prirode.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None