Putovanje trajektom Toulon Balearski otoci

Putovanje trajektom iz Toulon u Balearski otoci odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Toulon u Balearski otoci upravlja 1 brodskih kompanija (Corsica Ferries) koje opslužuju luke Ciutadella de Menorca, Alcudia i Toulon.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Toulon Balearski otoci, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Corsica Ferries.

Trajekt Toulon Balearski otoci u brojkama

Sletjeti
Francuska
Španija
Broj priključaka
3
Broj trajektnih veza
2
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Toulon Balearski otoci

Tražite li trajekt Toulon Balearski otoci? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Toulon i Balearski otoci. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Corsica Ferries nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Toulon, Alcudia ili Ciutadella de Menorca, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Toulon Balearski otoci koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Corsica Ferries. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 2 trajektnih ruta između Toulon i Balearski otoci!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Toulon Balearski otoci - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Toulon do Balearski otoci

Balearski otoci: Dolazak trajektom iz Toulon i istraživanje regije

Balearski otoci: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolje godišnje doba za posjet Balearskim otocima obično je proljeće, od ožujka do svibnja. Temperature su blage i ugodne, a prosječne se kreću između 15 i 25 stupnjeva Celzijusa. Dani su sunčani, savršeni za šetnju pješčanim plažama i istraživanje šarmantnih sela. Osim toga, ovo je razdoblje manje posjećeno turistima, pa možete u potpunosti uživati ​​u prirodnim ljepotama otoka.

Ljeto, od lipnja do kolovoza, također je dobro vrijeme za posjet Balearskim otocima. Temperature dosežu svoj vrhunac, s prosjekom od 25 do 30 Celzijevih stupnjeva. No, važno je napomenuti da je ova sezona ujedno i najturističkija, a na plažama zna biti velika gužva. Ipak, more je toplo i idealno za kupanje, au to vrijeme održavaju se brojni festivali i kulturna događanja.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None