Preporučena ruta
Toulon
Izravno putovanje do Alcudia trajekt
Alcudia
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Toulon
Putovanje trajekt za Ciutadella de Menorca
Ciutadella de Menorca
Putovanje trajekt za Alcudia
Alcudia
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Toulon do Alcudia?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Toulon - Alcudia? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Toulon do Alcudia zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Toulon do Alcudia može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Toulon do Alcudia bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Menorca Lines ili Trasmed. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Toulon Alcudia prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Corsica Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Toulon i Alcudia, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Toulon - Alcudia

Polazna luka
Toulon
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Luka dolaska
Alcudia
Španija
Balearski otoci
Udaljenost
432 km
Trajektne tvrtke
Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Menorca Lines, Trasmed
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Toulon i Alcudia?

Ako želite putovati između Toulon i Alcudia trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Corsica Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Corsica Ferries Toulon Alcudia
Corsica Ferries
Corsica Ferries je francusko-talijanska trajektna kompanija koja opslužuje Korziku i Sardiniju iz kontinentalne Francuske i Italije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Toulon-Alcudia i rezervirati kartu za Corsica Ferries između Toulon i Alcudia. Više informacija o Corsica Ferries

Odakle polaze trajekti u Toulon? Gdje brodovi stižu u Alcudia?

Polazna luka u Toulon

Trajekti Corsica Ferries polaze za Alcudia iz sljedećih luka Toulon:

Toulon - Gare Maritime Car Ferry
Kartica

Sa stanice

Ako stignete na željezničku stanicu Toulon i želite doći do trajektnog terminala, imate nekoliko praktičnih opcija.

  1. Pješice: Ova opcija je idealna ako putujete lagano s prtljagom na kotačima ili bez prtljage. Pri izlasku s kolodvora slijedite putokaz prema luci i hodajte ravno oko 1 km. Traje oko pola sata.

  2. Autobusom: Drugo rješenje je da autobusom dođete do trajektnog terminala s autobusnog kolodvora Toulon, koji se nalazi nasuprot željezničkog kolodvora. Autobus na liniji 3 odvest će vas izravno do trajektnog terminala za oko 15 minuta. Cijena karte je oko 1,50€.

Iz zračne luke

Ako stignete u zračnu luku Toulon-Hyères i želite ići do trajektnog terminala Toulon, na raspolaganju su vam različite mogućnosti prijevoza.

  1. Taksijem: Najpraktičnije i najbrže rješenje je uzeti taksi izravno iz zračne luke. Putovanje do trajektnog terminala u Toulonu traje oko 25 minuta i košta oko 40 €.

  2. Autobusom: postoji i poseban prijevoz koji povezuje zračnu luku sa središtem Toulona. Iz centra grada možete jednostavno doći do trajektnog terminala pješice ili javnim prijevozom.

Automobilom s glavnih prometnica

Ukoliko radije dolazite automobilom i dolazite do trajektnog terminala s glavnih prometnica, evo detaljnih uputa:

  1. S autoceste A50: Slijedite znakove za Toulon Centre, zatim nastavite Avenue du XVème Corps dok ne stignete do luke Toulon. Pratite putokaze do trajektnog terminala.

  2. S autoceste A57: Izađite na izlaz Toulon Center, zatim slijedite znakove za luku Toulon. Kada ste u luci, slijedite putokaze do trajektnog terminala.

Važno je napomenuti da je parking dostupan u blizini trajektnog terminala, ali može biti prilično skup. Preporuča se raspitati se o cijenama i mogućnostima parkiranja prije dolaska.

Luka dolaska u Alcudia

Brodovi Corsica Ferries stižu u Alcudia iz sljedećih luka:

La Alcudia
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Toulon i Alcudia: Corsica Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Menorca Lines, Trasmed.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska