Preporučena ruta
Sassnitz
Izravno putovanje do Trelleborg trajekt
Trelleborg
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Sassnitz
Putovanje dijeljenje prijevoza, vlak za Rostock
Rostock
Putovanje trajekt za Trelleborg
Trelleborg
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Sassnitz do Trelleborg?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Sassnitz - Trelleborg? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Sassnitz do Trelleborg zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Sassnitz do Trelleborg može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Sassnitz do Trelleborg bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Scandlines, Stena Line ili TT-Line. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Sassnitz Trelleborg prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Stena Line ili Scandlines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Sassnitz i Trelleborg, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Sassnitz - Trelleborg

Polazna luka
Sassnitz
Njemačka
Mecklenburg-Vorpommern
Luka dolaska
Trelleborg
Švedska
Udaljenost
100 km
Trajektne tvrtke
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Učestalost križanja
14 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
4 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Sassnitz u Trelleborg?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Sassnitz do Trelleborg može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Trelleborg. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Sassnitz-Trelleborg idealno prijevozno sredstvo.

Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Na brodu Stena Line ili Scandlines trajekta ipak ćete uživati ​​u laganom polasku iz Sassnitz i ploveći brzinom manjom od 40 km/h prema Trelleborg. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Nije isključeno da ćete imati dojam da ste prebrzo stigli u Trelleborg jer je iskustvo tako ugodno!
Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. U Sassnitz, iz luke, prošećite palubom broda Stena Line ili Scandlines i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Trelleborg započnete puni energije.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Prijelaz brodom Sassnitz Trelleborg je upravo suprotno. Trajekti kojima upravljaju Stena Line ili Scandlines dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... Sigurno je da ćete odmor u Trelleborg započeti već odmorni.

Koje tvrtke pružaju usluge između Sassnitz i Trelleborg?

Ako želite putovati između Sassnitz i Trelleborg trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Stena Line ili Scandlines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Stena Line Sassnitz Trelleborg
Stena Line
Stena Line je trajektna tvrtka sa sjedištem u Švedskoj koja pruža usluge putnika i vozila između luka u zapadnoj Europi, uključujući luke Harwich u Velikoj Britaniji i Hook of Holland u Nizozemskoj. -Low, između Hulla i Rotterdama i između Liverpoola i Belfasta u sjevernoj Irska. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Sassnitz-Trelleborg i rezervirati kartu za Stena Line između Sassnitz i Trelleborg. Stena Line ima 14 prelazaka tjedno u Trelleborg iz Sassnitz, a vrijeme putovanja je 4 sati. Više informacija o Stena Line
4 sati
14 prelazaka tjedno
Scandlines Sassnitz Trelleborg
Scandlines
Scandlines je osnovan 1998. godine sa sjedištem u Danskoj. Nudi prijelaze između Danske i Njemačke. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Sassnitz-Trelleborg i rezervirati kartu za Scandlines između Sassnitz i Trelleborg. Više informacija o Scandlines

Odakle polaze trajekti u Sassnitz? Gdje brodovi stižu u Trelleborg?

Polazna luka u Sassnitz

Trajekti Stena Line ili Scandlines polaze za Trelleborg iz sljedećih luka Sassnitz:

Sassnitz
Kartica

Luka dolaska u Trelleborg

Brodovi Scandlines ili Stena Line stižu u Trelleborg iz sljedećih luka:

Trelleborg
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Sassnitz i Trelleborg
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Sassnitz do Trelleborg, trebat će vam najmanje 4 sati da prijeđete 100 km između Sassnitz i Trelleborg.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Sassnitz i Trelleborg) i trajektnoj tvrtki (Stena Line i Scandlines). Trenutno postoji 14 prelazaka tjedno između Sassnitz i Trelleborg.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Sassnitz i Trelleborg: Stena Line i Scandlines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Tijekom vašeg prijelaza između Sassnitz i Trelleborg prijeći ćete 100 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska