Preporučena ruta
Rostock
Izravno putovanje do Trelleborg trajekt
Trelleborg
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Rostock
Putovanje dijeljenje prijevoza, vlak za Sassnitz
Sassnitz
Putovanje trajekt za Trelleborg
Trelleborg
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Rostock do Trelleborg?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Rostock - Trelleborg? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Rostock do Trelleborg zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Rostock do Trelleborg može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Rostock do Trelleborg bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Scandlines, Stena Line ili TT-Line. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Rostock Trelleborg prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova TT-Line, Stena Line ili Scandlines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Rostock i Trelleborg, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Rostock - Trelleborg

Polazna luka
Rostock
Njemačka
Mecklenburg-Vorpommern
Luka dolaska
Trelleborg
Švedska
Udaljenost
157 km
Trajektne tvrtke
Scandlines, Stena Line, TT-Line
Učestalost križanja
6 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
6 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Rostock Trelleborg: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Rostock do Trelleborg pronaći ćete karte između 29 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 224 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Rostock Trelleborg je 67 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Rostock do Trelleborg je 6 sati 18 min. Najsporijim trajektima trebat će 7 sati 40 min da stignu do Trelleborg, dok će najbrži brodovi stići u Trelleborg za 5 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Rostock u 06:30. Posljednji brod za Trelleborg napušta luku Rostock u 23:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Rostock Trelleborg
67 €
Raspon cijena trajekta Rostock Trelleborg (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
29 € - 224 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Rostock Trelleborg
6 sati 18 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Trelleborg
06:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Trelleborg
23:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Trelleborg
05:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Trelleborg
22:45

Zašto ići trajektom iz Rostock u Trelleborg?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Rostock do Trelleborg može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Trelleborg. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Rostock-Trelleborg idealno prijevozno sredstvo.

Uživajte u svježem morskom zraku
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. U Rostock, iz luke, prošećite palubom broda TT-Line, Stena Line ili Scandlines i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Trelleborg započnete puni energije.
Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Poznato je da smo u društvu u kojem se sve mora odvijati brzo, uvijek brže. Na brodu TT-Line, Stena Line ili Scandlines trajekta ipak ćete uživati ​​u laganom polasku iz Rostock i ploveći brzinom manjom od 40 km/h prema Trelleborg. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Nije isključeno da ćete imati dojam da ste prebrzo stigli u Trelleborg jer je iskustvo tako ugodno!
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Prijelaz brodom Rostock Trelleborg je upravo suprotno. Na brodu, ovisno o brodu TT-Line, Stena Line ili Scandlines u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Sigurno je da ćete odmor u Trelleborg započeti već odmorni.

Koje tvrtke pružaju usluge između Rostock i Trelleborg?

Ako želite putovati između Rostock i Trelleborg trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući TT-Line, Stena Line ili Scandlines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

TT-Line Rostock Trelleborg
TT-Line
Tvrtka TT-Line osigurava prijelaze u Švedska i Njemačka, a posebno pomorske veze između luka Rostock i Trelleborg. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Rostock-Trelleborg i rezervirati kartu za TT-Line između Rostock i Trelleborg. TT-Line ima 3 prelazaka dnevno u Trelleborg iz Rostock, a vrijeme putovanja je 6 sati. Više informacija o TT-Line
6 sati
3 prelazaka dnevno
Stena Line Rostock Trelleborg
Stena Line
Stena Line je trajektna tvrtka sa sjedištem u Švedskoj koja pruža usluge putnika i vozila između luka u zapadnoj Europi, uključujući luke Harwich u Velikoj Britaniji i Hook of Holland u Nizozemskoj. -Low, između Hulla i Rotterdama i između Liverpoola i Belfasta u sjevernoj Irska. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Rostock-Trelleborg i rezervirati kartu za Stena Line između Rostock i Trelleborg. Stena Line ima 3 prelazaka dnevno u Trelleborg iz Rostock, a vrijeme putovanja je 6 sati. Više informacija o Stena Line
6 sati
3 prelazaka dnevno
Scandlines Rostock Trelleborg
Scandlines
Scandlines je osnovan 1998. godine sa sjedištem u Danskoj. Nudi prijelaze između Danske i Njemačke. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Rostock-Trelleborg i rezervirati kartu za Scandlines između Rostock i Trelleborg. Više informacija o Scandlines

Odakle polaze trajekti u Rostock? Gdje brodovi stižu u Trelleborg?

Polazna luka u Rostock

Trajekti TT-Line, Stena Line ili Scandlines polaze za Trelleborg iz sljedećih luka Rostock:

Rostack Seehafen
Kartica

Luka dolaska u Trelleborg

Brodovi Scandlines, Stena Line ili TT-Line stižu u Trelleborg iz sljedećih luka:

Trelleborg
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Rostock i Trelleborg
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Rostock do Trelleborg, trebat će vam najmanje 6 sati da prijeđete 157 km između Rostock i Trelleborg.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Rostock i Trelleborg) i trajektnoj tvrtki (TT-Line, Stena Line i Scandlines). Trenutno postoji 6 prelazaka dnevno između Rostock i Trelleborg.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Rostock i Trelleborg: TT-Line, Stena Line i Scandlines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Scandlines, Stena Line, TT-Line.

Prije rezervacije usporedite cijene Scandlines, Stena Line, TT-Line na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Rostock Trelleborg, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Rostock i Trelleborg prijeći ćete 157 km.

Za vožnju brodom od Rostock do Trelleborg možete pronaći cijene između 29 € za najnižu i 224 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 67 €.

Prvi brod polazi u 06:30 za Trelleborg iz luke Rostock.

Posljednji brod za Trelleborg obično isplovljava u 23:00 iz luke Rostock.

Kako se odvija trajektni prijelaz Rostock Trelleborg?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Rostock i Trelleborg. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Rostock Trelleborg na trajektima Scandlines, Stena Line ili TT-Line, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Rostock do iskrcaja u Trelleborg. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Rostock i Trelleborg.

Polazak trajektom iz Rostock

Prije nego što započne putovanje trajektom Rostock Trelleborg, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Rostock / Morate stići u luku Rostock dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Scandlines, Stena Line ili TT-Line. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registrirajte se za prijelaz Rostock Trelleborg / Na trajektnom terminalu Rostock pronađite šaltere TT-Line, Stena Line ili Scandlines i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Trelleborg / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Rostock koje vas pozivaju na ukrcaj. U vašem vozilu agenti TT-Line, Stena Line ili Scandlines obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.

Na brodu Rostock Trelleborg trajekta

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu TT-Line, Stena Line ili Scandlines po želji. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Trajekt se približava Trelleborg, iskrcaj je neminovan!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Trelleborg:

  • Luka Trelleborg je na vidiku / Posada neće odobriti pristup garaži radi pronalaska vašeg vozila prije privezivanja broda. Nema smisla žuriti. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Trelleborg.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Rostock u Trelleborg u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Trelleborg.
  • Siđite s broda i istražite Trelleborg / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Još je brže kada ste pješak. Carinska provjera ne može se isključiti u Trelleborg. Konačno, vaš odmor u Trelleborg počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska