Preporučena ruta
Santorini
Izravno putovanje do Sitia trajekt
Sitia
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Santorini
Putovanje trajekt, let za Heraklion
Heraklion
Putovanje trajekt za Sitia
Sitia
Saznajte cijene
Santorini
Putovanje trajekt za Anafi
Anafi
Putovanje trajekt za Sitia
Sitia
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Santorini do Sitia?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Santorini - Sitia? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Santorini do Sitia zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Santorini do Sitia može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Santorini do Sitia bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Santorini Sitia prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova ANEK Lines ili Blue Star Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Santorini i Sitia, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Santorini - Sitia

Polazna luka
Santorini
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Sitia
Grčka
Kreta
Udaljenost
143 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
10 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Santorini Sitia: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Santorini do Sitia pronaći ćete karte između 22 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 145 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Santorini Sitia je 84 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Santorini do Sitia je 5 sati 57 min. Najsporijim trajektima trebat će 7 sati 55 min da stignu do Sitia, dok će najbrži brodovi stići u Sitia za 4 sati 45 min. Prvi trajekt polazi iz luke Santorini u 01:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Santorini Sitia
84 €
Raspon cijena trajekta Santorini Sitia (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
22 € - 145 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Santorini Sitia
5 sati 57 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Sitia
01:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Sitia
05:45
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Sitia
08:55

Zašto ići trajektom iz Santorini u Sitia?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Santorini do Sitia može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Sitia. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Santorini-Sitia idealno prijevozno sredstvo.

Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Santorini i Sitia kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Santorini, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Vaša će djeca dugo pamtiti pomorski prijelaz između Santorini i Sitia.
Da ne brinem o broju vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Međutim, kada se u Santorini ukrcate na trajekt ANEK Lines ili Blue Star Ferries, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Sitia. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom ANEK Lines ili Blue Star Ferries, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Santorini do Sitia. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. S druge strane, tijekom prijelaza Santorini Sitia na Blue Star Ferries ili ANEK Lines brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.

Koje tvrtke pružaju usluge između Santorini i Sitia?

Ako želite putovati između Santorini i Sitia trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući ANEK Lines ili Blue Star Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

ANEK Lines Santorini Sitia
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Santorini-Sitia i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Santorini-Sitia i rezervirati kartu za ANEK Lines između Santorini i Sitia. ANEK Lines ima 1 prelazaka tjedno u Sitia iz Santorini, a vrijeme putovanja je 10 sati. Više informacija o ANEK Lines
10 sati
1 prelazaka tjedno
Blue Star Ferries Santorini Sitia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Santorini-Sitia, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Santorini-Sitia i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Santorini i Sitia. Više informacija o Blue Star Ferries

Odakle polaze trajekti u Santorini? Gdje brodovi stižu u Sitia?

Polazna luka u Santorini

Trajekti ANEK Lines ili Blue Star Ferries polaze za Sitia iz sljedećih luka Santorini:

Santorini
Kartica

Luka dolaska u Sitia

Brodovi Blue Star Ferries ili ANEK Lines stižu u Sitia iz sljedećih luka:

Sitia
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Santorini do Sitia, trebat će vam najmanje 10 sati da prijeđete 143 km između Santorini i Sitia.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Santorini i Sitia) i trajektnoj tvrtki (ANEK Lines i Blue Star Ferries). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Santorini i Sitia.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Santorini i Sitia: ANEK Lines i Blue Star Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line.

Tijekom vašeg prijelaza između Santorini i Sitia prijeći ćete 143 km.

Za vožnju brodom od Santorini do Sitia možete pronaći cijene između 22 € za najnižu i 145 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 84 €.

Prvi brod polazi u 01:00 za Sitia iz luke Santorini.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska