Preporučena ruta
Anafi
Izravno putovanje do Sitia trajekt
Sitia
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Anafi
Putovanje trajekt za Santorini
Santorini
Putovanje trajekt za Sitia
Sitia
Saznajte cijene
Anafi
Putovanje trajekt za Fri
Fri
Putovanje trajekt za Sitia
Sitia
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Anafi do Sitia?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Anafi - Sitia? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Anafi do Sitia zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Anafi do Sitia može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Anafi do Sitia bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Anafi Sitia prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova ANEK Lines, Aigaion Pelagos ili Blue Star Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Anafi i Sitia, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Anafi - Sitia

Polazna luka
Anafi
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Sitia
Grčka
Kreta
Udaljenost
131 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
8 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Anafi Sitia: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Anafi do Sitia pronaći ćete karte između 19 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 139 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Anafi Sitia je 79 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Anafi do Sitia je 3 sati 15 min. Najsporijim trajektima trebat će 3 sati 15 min da stignu do Sitia, dok će najbrži brodovi stići u Sitia za 3 sati 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Anafi u 02:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Anafi Sitia
79 €
Raspon cijena trajekta Anafi Sitia (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
19 € - 139 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Anafi Sitia
3 sati 15 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Sitia
02:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Sitia
05:45

Zašto ići trajektom iz Anafi u Sitia?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Anafi do Sitia može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Sitia. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Anafi-Sitia idealno prijevozno sredstvo.

Prijevoz vašeg bicikla nije problem
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Putujete od Anafi do Sitia potpuno mirno, bez straha od oštećenja vašeg bicikla. Pronaći ćete ga po iskrcaju i dolasku u Sitia.
Da ne brinem o broju vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Međutim, kada se u Anafi ukrcate na trajekt ANEK Lines, Aigaion Pelagos ili Blue Star Ferries, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Sitia. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom ANEK Lines, Aigaion Pelagos ili Blue Star Ferries, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Anafi do Sitia. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. S druge strane, tijekom prijelaza Anafi Sitia na Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili ANEK Lines brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Usluge i razina slobode tijekom leta su radikalno drugačiji!

Koje tvrtke pružaju usluge između Anafi i Sitia?

Ako želite putovati između Anafi i Sitia trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući ANEK Lines, Aigaion Pelagos ili Blue Star Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

ANEK Lines Anafi Sitia
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Anafi-Sitia i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Anafi-Sitia i rezervirati kartu za ANEK Lines između Anafi i Sitia. ANEK Lines ima 1 prelazaka tjedno u Sitia iz Anafi, a vrijeme putovanja je 8 sati. Više informacija o ANEK Lines
8 sati
1 prelazaka tjedno
Aigaion Pelagos Anafi Sitia
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos osnovan je 1999. godine sa sjedištem u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i luke u Egejskom moru. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Anafi-Sitia i rezervirati kartu za Aigaion Pelagos između Anafi i Sitia. Više informacija o Aigaion Pelagos
Blue Star Ferries Anafi Sitia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Anafi-Sitia, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Anafi-Sitia i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Anafi i Sitia. Više informacija o Blue Star Ferries

Odakle polaze trajekti u Anafi? Gdje brodovi stižu u Sitia?

Polazna luka u Anafi

Trajekti ANEK Lines, Aigaion Pelagos ili Blue Star Ferries polaze za Sitia iz sljedećih luka Anafi:

Anafi
Kartica

Luka dolaska u Sitia

Brodovi Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili ANEK Lines stižu u Sitia iz sljedećih luka:

Sitia
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Anafi do Sitia, trebat će vam najmanje 8 sati da prijeđete 131 km između Anafi i Sitia.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Anafi i Sitia) i trajektnoj tvrtki (ANEK Lines, Aigaion Pelagos i Blue Star Ferries). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Anafi i Sitia.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Anafi i Sitia: ANEK Lines, Aigaion Pelagos i Blue Star Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets.

Prije rezervacije usporedite cijene ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Anafi Sitia, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Anafi i Sitia prijeći ćete 131 km.

Za vožnju brodom od Anafi do Sitia možete pronaći cijene između 19 € za najnižu i 139 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 79 €.

Prvi brod polazi u 02:30 za Sitia iz luke Anafi.

Vaše iskustvo prijelaza Anafi Sitia

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Anafi i Sitia. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Anafi do iskrcaja u Sitia kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line i Sea Jets. Također ćete pronaći praktične informacije o Anafi i Sitia.

Spreman za ukrcaj u Anafi

Prije nego što započne putovanje trajektom Anafi Sitia, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Anafi / Javite se na trajektnom terminalu Anafi u roku koji odredi tvrtka ANEK Lines, Aigaion Pelagos ili Blue Star Ferries. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Anafi Sitia / Idite do šaltera Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili ANEK Lines na trajektnom terminalu Anafi kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Sitia / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Anafi koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili ANEK Lines dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Anafi Sitia prijelaz: na brodu...

Na brodovima Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili ANEK Lines ima za svakoga ponešto. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Sitia je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Sitia:

  • Približavanje luci Sitia / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Sitia. Stoga nema potrebe za žurbom. Ako želite pričekati, savjetujemo vam da se divite ulazu u luku Sitia s vanjskih paluba.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Anafi u Sitia u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Sitia.
  • Siđite s broda i Sitia je vaš / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Kao pješak, izaći ćete još brže. U Sitia ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš boravak u Sitia počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska