Preporučena ruta
Santorini
Izravno putovanje do Serifos trajekt
Serifos
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Santorini
Putovanje trajekt za Sifnos
Sifnos
Putovanje trajekt za Serifos
Serifos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Santorini do Serifos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Santorini - Serifos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Santorini do Serifos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Santorini do Serifos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Santorini do Serifos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines ili Hellenic Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Santorini Serifos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Zante Ferries, Aegean Sea Lines ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Santorini i Serifos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Santorini - Serifos

Polazna luka
Santorini
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Serifos
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
120 km
Trajektne tvrtke
Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways
Učestalost križanja
2 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
3 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Santorini Serifos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Santorini do Serifos pronaći ćete karte između 35 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 132 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Santorini Serifos je 90 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Santorini do Serifos je 5 sati 26 min. Najsporijim trajektima trebat će 8 sati 15 min da stignu do Serifos, dok će najbrži brodovi stići u Serifos za 3 sati 20 min. Prvi trajekt polazi iz luke Santorini u 07:00. Posljednji brod za Serifos napušta luku Santorini u 15:10.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Santorini Serifos
90 €
Raspon cijena trajekta Santorini Serifos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
35 € - 132 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Santorini Serifos
5 sati 26 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Serifos
07:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Serifos
15:10
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Serifos
15:15
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Serifos
19:45

Zašto ići trajektom iz Santorini u Serifos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Santorini do Serifos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Serifos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Santorini-Serifos idealno prijevozno sredstvo.

Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Ostavljate ga do prijelaza Santorini Serifos potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. Pronaći ćete ga po iskrcaju i dolasku u Serifos.
Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. U Santorini, iz luke, prošećite palubom broda Zante Ferries, Aegean Sea Lines ili Sea Jets i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Ovaj svježi morski zrak i valovi koji ljuljaju trajekt odmah će vas umiriti. Dovoljno da stignete u Serifos, savršeno zen i pun energije.
Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Santorini u Serifos rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.

Koje tvrtke pružaju usluge između Santorini i Serifos?

Ako želite putovati između Santorini i Serifos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Zante Ferries, Aegean Sea Lines ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Zante Ferries Santorini Serifos
Zante Ferries
Zante Ferries osnovan je 1990. godine sa sjedištem na Zakynthosu u Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Santorini-Serifos i rezervirati kartu za Zante Ferries između Santorini i Serifos. Zante Ferries ima 2 prelazaka tjedno u Serifos iz Santorini, a vrijeme putovanja je 5 sati 50 min. Više informacija o Zante Ferries
5 sati 50 min
2 prelazaka tjedno
Aegean Sea Lines Santorini Serifos
Aegean Sea Lines
Tvrtka Aegean Sea Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Santorini i Serifos. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Santorini-Serifos i rezervirati kartu za Aegean Sea Lines između Santorini i Serifos. Više informacija o Aegean Sea Lines
Sea Jets Santorini Serifos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Santorini-Serifos i rezervirati kartu za Sea Jets između Santorini i Serifos. Sea Jets ima 14 prelazaka tjedno u Serifos iz Santorini, a vrijeme putovanja je 3 sati 30 min. Više informacija o Sea Jets
3 sati 30 min
14 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Santorini? Gdje brodovi stižu u Serifos?

Polazna luka u Santorini

Trajekti Zante Ferries, Aegean Sea Lines ili Sea Jets polaze za Serifos iz sljedećih luka Santorini:

Santorini
Kartica

Luka dolaska u Serifos

Brodovi Sea Jets, Aegean Sea Lines ili Zante Ferries stižu u Serifos iz sljedećih luka:

Serifos
Kartica
Serifos
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Santorini i Serifos
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Santorini do Serifos, trebat će vam najmanje 3 sati 30 min da prijeđete 120 km između Santorini i Serifos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Santorini i Serifos) i trajektnoj tvrtki (Zante Ferries, Aegean Sea Lines i Sea Jets). Trenutno postoji 2 prelazaka dnevno između Santorini i Serifos.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Santorini i Serifos: Zante Ferries, Aegean Sea Lines i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways.

Prije rezervacije usporedite cijene Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Hellenic Seaways na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Santorini Serifos, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Santorini i Serifos prijeći ćete 120 km.

Za vožnju brodom od Santorini do Serifos možete pronaći cijene između 35 € za najnižu i 132 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 90 €.

Prvi brod polazi u 07:00 za Serifos iz luke Santorini.

Posljednji brod za Serifos obično isplovljava u 15:10 iz luke Santorini.

Doživite iskustvo prijelaza između Santorini i Serifos

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Santorini Serifos prelazak mora. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Santorini do iskrcaja u Serifos kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Aegean Speed Lines, Sea Jets, Zante Ferries, Aegean Sea Lines i Hellenic Seaways. Također ćete pronaći praktične informacije o Santorini i Serifos.

Polazak trajektom iz Santorini

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Santorini Serifos:

  • Raspored prezentacija u luci Santorini / Morate stići u luku Santorini dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Sea Jets, Aegean Sea Lines ili Zante Ferries. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Santorini Serifos / Na trajektnom terminalu Santorini pronađite šaltere Zante Ferries, Aegean Sea Lines ili Sea Jets i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na trajekt za Serifos / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Santorini koje vas pozivaju na ukrcaj. U vašem vozilu agenti Zante Ferries, Aegean Sea Lines ili Sea Jets obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.

Na brodu između Santorini i Serifos

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Zante Ferries, Aegean Sea Lines ili Sea Jets po želji. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Iskrcaj s trajekta u Serifos

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Serifos:

  • Luka Serifos je na vidiku / Nije moguće da se pridružite garaži prije nego što vas tamo pozove ekipa. Stoga nema potrebe za žurbom. Ako želite pričekati, savjetujemo vam da se divite ulazu u luku Serifos s vanjskih paluba.
  • Ako ste u kabini. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Serifos.
  • Siđite s broda i istražite Serifos / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinsko osoblje u luci Serifos može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš odmor u Serifos počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska