Sifnos
Izravno putovanje do Serifos trajekt
Serifos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Sifnos do Serifos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Sifnos - Serifos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Sifnos do Serifos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Sifnos do Serifos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Sifnos do Serifos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines ili Zante Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Sifnos Serifos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ili Aegean Sea Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Sifnos i Serifos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Sifnos - Serifos

Polazna luka
Sifnos
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Serifos
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
27 km
Trajektne tvrtke
Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries
Učestalost križanja
6 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Sifnos Serifos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Sifnos do Serifos pronaći ćete karte između 6 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 85 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Sifnos Serifos je 37 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Sifnos do Serifos je 29 min. Najsporijim trajektima trebat će 50 min da stignu do Serifos, dok će najbrži brodovi stići u Serifos za 20 min. Prvi trajekt polazi iz luke Sifnos u 12:15. Posljednji brod za Serifos napušta luku Sifnos u 20:20.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Sifnos Serifos
37 €
Raspon cijena trajekta Sifnos Serifos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
6 € - 85 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Sifnos Serifos
29 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Serifos
12:15
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Serifos
20:20
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Serifos
12:35
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Serifos
20:40

Zašto ići trajektom iz Sifnos u Serifos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Sifnos do Serifos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Serifos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Sifnos-Serifos idealno prijevozno sredstvo.

Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Sifnos i Serifos kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Sifnos, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Vaša će djeca dugo pamtiti pomorski prijelaz između Sifnos i Serifos.
Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Putovanje trajektom Sifnos Serifos je suprotno! Na brodu, ovisno o brodu Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ili Aegean Sea Lines u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Sigurno je da ćete odmor u Serifos započeti već odmorni.
Da ne brinem o broju vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Međutim, kada se u Sifnos ukrcate na trajekt Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ili Aegean Sea Lines, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Serifos. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ili Aegean Sea Lines, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.

Koje tvrtke pružaju usluge između Sifnos i Serifos?

Ako želite putovati između Sifnos i Serifos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ili Aegean Sea Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Sea Jets Sifnos Serifos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Sifnos-Serifos i rezervirati kartu za Sea Jets između Sifnos i Serifos. Sea Jets ima 3 prelazaka dnevno u Serifos iz Sifnos, a vrijeme putovanja je 20 min. Više informacija o Sea Jets
20 min
3 prelazaka dnevno
Zante Ferries Sifnos Serifos
Zante Ferries
Zante Ferries osnovan je 1990. godine sa sjedištem na Zakynthosu u Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Sifnos-Serifos i rezervirati kartu za Zante Ferries između Sifnos i Serifos. Zante Ferries ima 8 prelazaka tjedno u Serifos iz Sifnos, a vrijeme putovanja je 40 min. Više informacija o Zante Ferries
40 min
8 prelazaka tjedno
Hellenic Seaways Sifnos Serifos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Sifnos-Serifos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Sifnos i Serifos. Hellenic Seaways ima 3 prelazaka tjedno u Serifos iz Sifnos, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o Hellenic Seaways
50 min
3 prelazaka tjedno
Aegean Speed Lines Sifnos Serifos
Aegean Speed Lines
Aegean Speed ​​​​Lines je trajektna tvrtka sa sjedištem u Grčkoj koja nudi trajektne usluge između grčkih otoka i luka na grčkom kopnu. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Sifnos-Serifos i rezervirati kartu za Aegean Speed Lines između Sifnos i Serifos. Aegean Speed Lines ima 9 prelazaka tjedno u Serifos iz Sifnos, a vrijeme putovanja je 30 min. Više informacija o Aegean Speed Lines
30 min
9 prelazaka tjedno
Aegean Sea Lines Sifnos Serifos
Aegean Sea Lines
Tvrtka Aegean Sea Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Sifnos i Serifos. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Sifnos-Serifos i rezervirati kartu za Aegean Sea Lines između Sifnos i Serifos. Više informacija o Aegean Sea Lines

Odakle polaze trajekti u Sifnos? Gdje brodovi stižu u Serifos?

Polazna luka u Sifnos

Trajekti Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ili Aegean Sea Lines polaze za Serifos iz sljedećih luka Sifnos:

Sifnos
Kartica

Luka dolaska u Serifos

Brodovi Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries ili Sea Jets stižu u Serifos iz sljedećih luka:

Serifos
Kartica
Serifos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Sifnos do Serifos, trebat će vam najmanje 20 min da prijeđete 27 km između Sifnos i Serifos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Sifnos i Serifos) i trajektnoj tvrtki (Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines i Aegean Sea Lines). Trenutno postoji 6 prelazaka dnevno između Sifnos i Serifos.

Postoji 5 brodarskih kompanija koje povezuju Sifnos i Serifos: Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines i Aegean Sea Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries.

Prije rezervacije usporedite cijene Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Sifnos Serifos, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Sifnos i Serifos prijeći ćete 27 km.

Za vožnju brodom od Sifnos do Serifos možete pronaći cijene između 6 € za najnižu i 85 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 37 €.

Prvi brod polazi u 12:15 za Serifos iz luke Sifnos.

Posljednji brod za Serifos obično isplovljava u 20:20 iz luke Sifnos.

Doživite iskustvo prijelaza između Sifnos i Serifos

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Sifnos Serifos prelazak mora. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Sifnos do iskrcaja u Serifos kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines i Zante Ferries. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Sifnos i Serifos.

Polazak trajektom iz Sifnos

Prije nego što započne putovanje trajektom Sifnos Serifos, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Sifnos / Javite se na trajektnom terminalu Sifnos u roku koji odredi tvrtka Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ili Aegean Sea Lines. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Sifnos Serifos / Na trajektnom terminalu Sifnos pronađite šaltere Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ili Aegean Sea Lines i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na trajekt za Serifos / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Sifnos koje vas pozivaju na ukrcaj. U vašem vozilu agenti Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ili Aegean Sea Lines obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.

Sifnos Serifos prijelaz: na brodu...

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ili Aegean Sea Lines po želji. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Iskrcaj s trajekta u Serifos

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Serifos:

  • Luka Serifos je na vidiku / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Stoga nema potrebe za žurbom. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Serifos.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Sifnos u Serifos u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Serifos.
  • Siđite s broda i istražite Serifos / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. U Serifos ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš odmor u Serifos počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska