Preporučena ruta
Portsmouth
Izravno putovanje do Cherbourg trajekt
Cherbourg
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Portsmouth
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Poole
Poole
Putovanje trajekt za Cherbourg
Cherbourg
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Portsmouth do Cherbourg?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Portsmouth - Cherbourg? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Portsmouth do Cherbourg zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Portsmouth do Cherbourg može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Portsmouth do Cherbourg bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Brittany Ferries ili Condor Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Portsmouth Cherbourg prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Condor Ferries ili Brittany Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Portsmouth i Cherbourg, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Portsmouth - Cherbourg

Polazna luka
Portsmouth
Ujedinjeno Kraljevstvo
Engleska
Luka dolaska
Cherbourg
Francuska
Normandija
Udaljenost
136 km
Trajektne tvrtke
Brittany Ferries, Condor Ferries
Učestalost križanja
9 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
3 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Portsmouth Cherbourg: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Portsmouth do Cherbourg pronaći ćete karte između 82 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 447 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Portsmouth Cherbourg je 175 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Portsmouth do Cherbourg je 7 sati 7 min. Najsporijim trajektima trebat će 8 sati da stignu do Cherbourg, dok će najbrži brodovi stići u Cherbourg za 3 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Portsmouth u 07:00. Posljednji brod za Cherbourg napušta luku Portsmouth u 23:16.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Portsmouth Cherbourg
175 €
Raspon cijena trajekta Portsmouth Cherbourg (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
82 € - 447 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Portsmouth Cherbourg
7 sati 7 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Cherbourg
07:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Cherbourg
23:16
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Cherbourg
08:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Cherbourg
11:00

Zašto ići trajektom iz Portsmouth u Cherbourg?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Portsmouth do Cherbourg može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Cherbourg. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Portsmouth-Cherbourg idealno prijevozno sredstvo.

Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Portsmouth do Cherbourg. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. S druge strane, tijekom prijelaza Portsmouth Cherbourg na Brittany Ferries ili Condor Ferries brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Usluge i razina slobode tijekom leta su radikalno drugačiji!
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Portsmouth do Cherbourg, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Uzmite neograničen broj vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Međutim, kada se u Portsmouth ukrcate na trajekt Condor Ferries ili Brittany Ferries, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Cherbourg. Međutim, mnogi brodovi imaju spremište za prtljagu za putnike pješake. Pitajte Condor Ferries ili Brittany Ferries za više informacija.

Koje tvrtke pružaju usluge između Portsmouth i Cherbourg?

Ako želite putovati između Portsmouth i Cherbourg trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Condor Ferries ili Brittany Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Condor Ferries Portsmouth Cherbourg
Condor Ferries
Od 1964. Condor Ferries je vodeći u vezama između St Malo i Kanalskih otoka te Velike Britanije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Portsmouth-Cherbourg i rezervirati kartu za Condor Ferries između Portsmouth i Cherbourg. Više informacija o Condor Ferries
Brittany Ferries Portsmouth Cherbourg
Brittany Ferries
Brittany Ferries je bretonska brodarska tvrtka koja upravlja trajektnim prijelazima za Englesku, Irsku i Španjolsku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Portsmouth-Cherbourg i rezervirati kartu za Brittany Ferries između Portsmouth i Cherbourg. Brittany Ferries ima 9 prelazaka tjedno u Cherbourg iz Portsmouth, a vrijeme putovanja je 3 sati. Više informacija o Brittany Ferries
3 sati
9 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Portsmouth? Gdje brodovi stižu u Cherbourg?

Polazna luka u Portsmouth

Trajekti Condor Ferries ili Brittany Ferries polaze za Cherbourg iz sljedećih luka Portsmouth:

Portsmouth Continental Ferry Terminal
Kartica

Kada putujete trajektom iz Portsmoutha, važno je znati kako doći do trajektnog terminala s različitih pristupnih točaka. Bilo da ste na kolodvoru, u zračnoj luci ili automobilom na glavnim cestama, evo nekoliko rješenja koja će vam pomoći da stignete do odredišta:

Sa željezničke stanice:

Ako stignete vlakom ili autobusom na stanicu Portsmouth & Southsea, doći do trajektnog terminala je jednostavno i praktično. Terminal je udaljen oko 1,7 km od kolodvora, hodanje traje oko 25 minuta. Međutim, ako imate kofere ili ste natovareni, postoji i alternativa javnim prijevozom.

Sa stanice možete uzeti autobus PR1 Portsmouth Park & ​​​​Ride koji će vas ostaviti izravno na trajektnom terminalu. Putovanje traje oko 10 minuta, a cijena karte je oko £2,50 po osobi. Tu je i autobus 700 ili 20 koji pruža direktnu vezu do trajektnog terminala sa stanice "City Shops South" u blizini kolodvora.

Iz zračne luke:

Ako dolazite iz međunarodne zračne luke Southampton, doći do trajektnog terminala također je vrlo jednostavno. Zračna luka udaljena je otprilike 25 minuta vožnje automobilom od terminala. Možete rezervirati taksi od zračne luke do trajektnog terminala. Putovanje košta oko 30 funti.

Ako dolazite iz londonske zračne luke Gatwick, do trajektnog terminala Portsmouth možete doći javnim prijevozom. Iz zračne luke sjednite na vlak Southern Railways do postaje Portsmouth. Odatle slijedite prethodne upute da biste došli do terminala. Dopustite otprilike 2 sata putovanja da dovršite ovo putovanje.

Automobilom s glavnih cesta:

Ukoliko do trajektnog terminala dolazite vlastitim vozilom, evo rute s glavnih prometnica:

  • S autoceste M27 idite na čvor 12 prema gradu Portsmouth.
  • Nastavite ravno brzom cestom M275.
  • Pratite putokaze do trajektnog terminala.
  • Kada stignete na terminal, slijedite putokaze do parkirališta.

Vrijeme vožnje može varirati ovisno o početnoj točki i uvjetima u prometu, ali općenito je potrebno oko 10 do 15 minuta da se s autoceste stigne do terminala. Cijena parkiranja na trajektnom pristaništu iznosi oko £10 po danu.

Luka dolaska u Cherbourg

Brodovi Brittany Ferries ili Condor Ferries stižu u Cherbourg iz sljedećih luka:

Cherbourg - Gare Maritime
Kartica

Bilo da želite ići na kolodvor (željeznički i/ili cestovni), zračnu luku ili centar grada, u nastavku ćete pronaći sve potrebne informacije:

Do stanice:

Gradskim prijevozom:
- Trajanje: cca 10 minuta
- Autobusna linija: Linija 3
- Približna cijena: 1,50 € (pojedinačna karta)

Do zračne luke:

Taksijem:
- Trajanje: cca 15 minuta
- Okvirna cijena: 25€

Osobnim automobilom:
- Trajanje: cca 15 minuta
- Parking dostupan u zračnoj luci (varijabilne cijene)

Do centra grada:

Gradskim prijevozom:
- Trajanje: cca 5 minuta
- Autobusna linija: Linija 1
- Približna cijena: 1,50 € (pojedinačna karta)

Taksijem:
- Trajanje: cca 10 minuta
- Okvirna cijena: 15 € u lokalnoj valuti

Osobnim automobilom:
- Trajanje: cca 10 minuta
- Dostupna parkirališta u centru grada (varijabilne cijene)

Ostali alternativni prijelazi između Portsmouth i Cherbourg
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Portsmouth do Cherbourg, trebat će vam najmanje 3 sati da prijeđete 136 km između Portsmouth i Cherbourg.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Portsmouth i Cherbourg) i trajektnoj tvrtki (Condor Ferries i Brittany Ferries). Trenutno postoji 9 prelazaka tjedno između Portsmouth i Cherbourg.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Portsmouth i Cherbourg: Condor Ferries i Brittany Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Brittany Ferries, Condor Ferries.

Tijekom vašeg prijelaza između Portsmouth i Cherbourg prijeći ćete 136 km.

Za vožnju brodom od Portsmouth do Cherbourg možete pronaći cijene između 82 € za najnižu i 447 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 175 €.

Prvi brod polazi u 07:00 za Cherbourg iz luke Portsmouth.

Posljednji brod za Cherbourg obično isplovljava u 23:16 iz luke Portsmouth.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska