Preporučena ruta
Poole
Izravno putovanje do Cherbourg trajekt
Cherbourg
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Poole
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Portsmouth
Portsmouth
Putovanje trajekt za Cherbourg
Cherbourg
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Poole do Cherbourg?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Poole - Cherbourg? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Poole do Cherbourg zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Poole do Cherbourg može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Poole do Cherbourg bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Condor Ferries ili Brittany Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Poole Cherbourg prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Brittany Ferries ili Condor Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Poole i Cherbourg, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Poole - Cherbourg

Polazna luka
Poole
Ujedinjeno Kraljevstvo
Engleska
Luka dolaska
Cherbourg
Francuska
Normandija
Udaljenost
123 km
Trajektne tvrtke
Condor Ferries, Brittany Ferries
Učestalost križanja
10 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
4 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Poole Cherbourg: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Poole do Cherbourg pronaći ćete karte između 48 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 382 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Poole Cherbourg je 159 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Poole do Cherbourg je 4 sati 53 min. Najsporijim trajektima trebat će 5 sati 40 min da stignu do Cherbourg, dok će najbrži brodovi stići u Cherbourg za 4 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Poole u 07:30. Posljednji brod za Cherbourg napušta luku Poole u 08:50.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Poole Cherbourg
159 €
Raspon cijena trajekta Poole Cherbourg (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
48 € - 382 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Poole Cherbourg
4 sati 53 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Cherbourg
07:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Cherbourg
08:50
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Cherbourg
14:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Cherbourg
15:30

Zašto ići trajektom iz Poole u Cherbourg?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Poole do Cherbourg može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Cherbourg. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Poole-Cherbourg idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Poole do Cherbourg, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Poole do Cherbourg. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. S druge strane, tijekom prijelaza Poole Cherbourg na Condor Ferries ili Brittany Ferries brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Uzmite neograničen broj vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Međutim, kada se u Poole ukrcate na trajekt Brittany Ferries ili Condor Ferries, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Cherbourg. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Brittany Ferries ili Condor Ferries, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.

Koje tvrtke pružaju usluge između Poole i Cherbourg?

Ako želite putovati između Poole i Cherbourg trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Brittany Ferries ili Condor Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Brittany Ferries Poole Cherbourg
Brittany Ferries
Brittany Ferries je bretonska brodarska tvrtka koja upravlja trajektnim prijelazima za Englesku, Irsku i Španjolsku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Poole-Cherbourg i rezervirati kartu za Brittany Ferries između Poole i Cherbourg. Brittany Ferries ima 10 prelazaka tjedno u Cherbourg iz Poole, a vrijeme putovanja je 4 sati 20 min. Više informacija o Brittany Ferries
4 sati 20 min
10 prelazaka tjedno
Condor Ferries Poole Cherbourg
Condor Ferries
Od 1964. Condor Ferries je vodeći u vezama između St Malo i Kanalskih otoka te Velike Britanije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Poole-Cherbourg i rezervirati kartu za Condor Ferries između Poole i Cherbourg. Više informacija o Condor Ferries

Odakle polaze trajekti u Poole? Gdje brodovi stižu u Cherbourg?

Polazna luka u Poole

Trajekti Brittany Ferries ili Condor Ferries polaze za Cherbourg iz sljedećih luka Poole:

Poole Ferry Terminal
Kartica

Luka dolaska u Cherbourg

Brodovi Condor Ferries ili Brittany Ferries stižu u Cherbourg iz sljedećih luka:

Cherbourg - Gare Maritime
Kartica

Bilo da želite ići na kolodvor (željeznički i/ili cestovni), zračnu luku ili centar grada, u nastavku ćete pronaći sve potrebne informacije:

Do stanice:

Gradskim prijevozom:
- Trajanje: cca 10 minuta
- Autobusna linija: Linija 3
- Približna cijena: 1,50 € (pojedinačna karta)

Do zračne luke:

Taksijem:
- Trajanje: cca 15 minuta
- Okvirna cijena: 25€

Osobnim automobilom:
- Trajanje: cca 15 minuta
- Parking dostupan u zračnoj luci (varijabilne cijene)

Do centra grada:

Gradskim prijevozom:
- Trajanje: cca 5 minuta
- Autobusna linija: Linija 1
- Približna cijena: 1,50 € (pojedinačna karta)

Taksijem:
- Trajanje: cca 10 minuta
- Okvirna cijena: 15 € u lokalnoj valuti

Osobnim automobilom:
- Trajanje: cca 10 minuta
- Dostupna parkirališta u centru grada (varijabilne cijene)

Ostali alternativni prijelazi između Poole i Cherbourg
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Poole do Cherbourg, trebat će vam najmanje 4 sati 20 min da prijeđete 123 km između Poole i Cherbourg.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Poole i Cherbourg) i trajektnoj tvrtki (Brittany Ferries i Condor Ferries). Trenutno postoji 10 prelazaka tjedno između Poole i Cherbourg.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Poole i Cherbourg: Brittany Ferries i Condor Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Condor Ferries, Brittany Ferries.

Tijekom vašeg prijelaza između Poole i Cherbourg prijeći ćete 123 km.

Za vožnju brodom od Poole do Cherbourg možete pronaći cijene između 48 € za najnižu i 382 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 159 €.

Prvi brod polazi u 07:30 za Cherbourg iz luke Poole.

Posljednji brod za Cherbourg obično isplovljava u 08:50 iz luke Poole.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska