Preporučena ruta
Pigadia
Izravno putovanje do Anafi trajekt
Anafi
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Pigadia
Putovanje trajekt za Diafani
Diafani
Putovanje trajekt za Anafi
Anafi
Saznajte cijene
Pigadia
Putovanje trajekt za Santorini
Santorini
Putovanje trajekt za Anafi
Anafi
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Pigadia do Anafi?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Pigadia - Anafi? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Pigadia do Anafi zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Pigadia do Anafi može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Pigadia do Anafi bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Pigadia Anafi prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova ANEK Lines ili Blue Star Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Pigadia i Anafi, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Pigadia - Anafi

Polazna luka
Pigadia
Grčka
Dodekanesko otočje
Luka dolaska
Anafi
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
160 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets
Učestalost križanja
2 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
6 sati 40 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Pigadia Anafi: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Pigadia do Anafi pronaći ćete karte između 16 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 162 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Pigadia Anafi je 89 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Pigadia do Anafi je 6 sati 18 min. Najsporijim trajektima trebat će 7 sati 20 min da stignu do Anafi, dok će najbrži brodovi stići u Anafi za 5 sati 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Pigadia u 20:15. Posljednji brod za Anafi napušta luku Pigadia u 22:15.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Pigadia Anafi
89 €
Raspon cijena trajekta Pigadia Anafi (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
16 € - 162 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Pigadia Anafi
6 sati 18 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Anafi
20:15
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Anafi
22:15
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Anafi
01:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Anafi
05:35

Zašto ići trajektom iz Pigadia u Anafi?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Pigadia do Anafi može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Anafi. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Pigadia-Anafi idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Kada smo na obali, često tražimo mjesta s kojih se pruža najbolji pogled na more. Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Pigadia do Anafi, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Putujete od Pigadia do Anafi potpuno mirno, bez straha od oštećenja vašeg bicikla. U Anafi ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Udahnuti morski zrak
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. U Pigadia, iz luke, prošećite palubom broda ANEK Lines ili Blue Star Ferries i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Anafi započnete puni energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Pigadia i Anafi?

Ako želite putovati između Pigadia i Anafi trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući ANEK Lines ili Blue Star Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

ANEK Lines Pigadia Anafi
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Pigadia-Anafi i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Pigadia-Anafi i rezervirati kartu za ANEK Lines između Pigadia i Anafi. ANEK Lines ima 2 prelazaka tjedno u Anafi iz Pigadia, a vrijeme putovanja je 6 sati 40 min. Više informacija o ANEK Lines
6 sati 40 min
2 prelazaka tjedno
Blue Star Ferries Pigadia Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Pigadia-Anafi, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Pigadia-Anafi i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Pigadia i Anafi. Više informacija o Blue Star Ferries

Odakle polaze trajekti u Pigadia? Gdje brodovi stižu u Anafi?

Polazna luka u Pigadia

Trajekti ANEK Lines ili Blue Star Ferries polaze za Anafi iz sljedećih luka Pigadia:

Karpathos
Kartica

Luka dolaska u Anafi

Brodovi Blue Star Ferries ili ANEK Lines stižu u Anafi iz sljedećih luka:

Anafi
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Pigadia do Anafi, trebat će vam najmanje 6 sati 40 min da prijeđete 160 km između Pigadia i Anafi.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Pigadia i Anafi) i trajektnoj tvrtki (ANEK Lines i Blue Star Ferries). Trenutno postoji 2 prelazaka tjedno između Pigadia i Anafi.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Pigadia i Anafi: ANEK Lines i Blue Star Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets.

Tijekom vašeg prijelaza između Pigadia i Anafi prijeći ćete 160 km.

Za vožnju brodom od Pigadia do Anafi možete pronaći cijene između 16 € za najnižu i 162 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 89 €.

Prvi brod polazi u 20:15 za Anafi iz luke Pigadia.

Posljednji brod za Anafi obično isplovljava u 22:15 iz luke Pigadia.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska