Preporučena ruta
Diafani
Izravno putovanje do Anafi trajekt
Anafi
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Diafani
Putovanje trajekt za Fri
Fri
Putovanje trajekt za Anafi
Anafi
Saznajte cijene
Diafani
Putovanje trajekt za Santorini
Santorini
Putovanje trajekt za Anafi
Anafi
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Diafani do Anafi?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Diafani - Anafi? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Diafani do Anafi zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Diafani do Anafi može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Diafani do Anafi bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Diafani Anafi prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Blue Star Ferries ili ANEK Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Diafani i Anafi, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Diafani - Anafi

Polazna luka
Diafani
Grčka
Dodekanesko otočje
Luka dolaska
Anafi
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
145 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets
Učestalost križanja
2 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
8 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Diafani Anafi: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Diafani do Anafi pronaći ćete karte između 20 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 170 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Diafani Anafi je 95 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Diafani do Anafi je 7 sati 38 min. Najsporijim trajektima trebat će 8 sati 40 min da stignu do Anafi, dok će najbrži brodovi stići u Anafi za 6 sati 35 min. Prvi trajekt polazi iz luke Diafani u 18:55. Posljednji brod za Anafi napušta luku Diafani u 20:55.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Diafani Anafi
95 €
Raspon cijena trajekta Diafani Anafi (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
20 € - 170 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Diafani Anafi
7 sati 38 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Anafi
18:55
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Anafi
20:55
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Anafi
01:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Anafi
05:35

Zašto ići trajektom iz Diafani u Anafi?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Diafani do Anafi može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Anafi. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Diafani-Anafi idealno prijevozno sredstvo.

Odmor u kabini
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Diafani Anafi ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.
Udahnuti morski zrak
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. Tijekom prijelaza Diafani Anafi, pristupite vanjskim dijelovima broda Blue Star Ferries ili ANEK Lines kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Anafi započnete puni energije.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Kada smo na obali, često tražimo mjesta s kojih se pruža najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Diafani Anafi, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Blue Star Ferries ili ANEK Lines, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Diafani i Anafi?

Ako želite putovati između Diafani i Anafi trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Blue Star Ferries ili ANEK Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Blue Star Ferries Diafani Anafi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Diafani-Anafi, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Diafani-Anafi i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Diafani i Anafi. Više informacija o Blue Star Ferries
ANEK Lines Diafani Anafi
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Diafani-Anafi i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Diafani-Anafi i rezervirati kartu za ANEK Lines između Diafani i Anafi. ANEK Lines ima 2 prelazaka tjedno u Anafi iz Diafani, a vrijeme putovanja je 8 sati 30 min. Više informacija o ANEK Lines
8 sati 30 min
2 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Diafani? Gdje brodovi stižu u Anafi?

Polazna luka u Diafani

Trajekti Blue Star Ferries ili ANEK Lines polaze za Anafi iz sljedećih luka Diafani:

Diafani
Kartica

Luka dolaska u Anafi

Brodovi ANEK Lines ili Blue Star Ferries stižu u Anafi iz sljedećih luka:

Anafi
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Diafani do Anafi, trebat će vam najmanje 8 sati 30 min da prijeđete 145 km između Diafani i Anafi.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Diafani i Anafi) i trajektnoj tvrtki (Blue Star Ferries i ANEK Lines). Trenutno postoji 2 prelazaka tjedno između Diafani i Anafi.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Diafani i Anafi: Blue Star Ferries i ANEK Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, LANE Sea Line, Sea Jets.

Tijekom vašeg prijelaza između Diafani i Anafi prijeći ćete 145 km.

Za vožnju brodom od Diafani do Anafi možete pronaći cijene između 20 € za najnižu i 170 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 95 €.

Prvi brod polazi u 18:55 za Anafi iz luke Diafani.

Posljednji brod za Anafi obično isplovljava u 20:55 iz luke Diafani.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska