Preporučena ruta
Palma (Mallorca)
Izravno putovanje do Ibiza trajekt, let
Ibiza
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Palma (Mallorca)
Putovanje trajekt za Formentera
Formentera
Putovanje trajekt za Ibiza
Ibiza
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Palma (Mallorca) do Ibiza?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Palma (Mallorca) - Ibiza? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Palma (Mallorca) do Ibiza zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Palma (Mallorca) do Ibiza može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Palma (Mallorca) do Ibiza bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus ili Acciona Trasmediterránea. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Palma (Mallorca) Ibiza prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Palma (Mallorca) i Ibiza, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Palma (Mallorca) - Ibiza

Polazna luka
Palma (Mallorca)
Španija
Balearski otoci
Luka dolaska
Ibiza
Španija
Balearski otoci
Udaljenost
128 km
Trajektne tvrtke
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Učestalost križanja
4 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Palma (Mallorca) Ibiza: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Palma (Mallorca) do Ibiza pronaći ćete karte između 54 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 243 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Palma (Mallorca) Ibiza je 119 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Palma (Mallorca) do Ibiza je 3 sati 22 min. Najsporijim trajektima trebat će 4 sati da stignu do Ibiza, dok će najbrži brodovi stići u Ibiza za 2 sati 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Palma (Mallorca) u 08:00. Posljednji brod za Ibiza napušta luku Palma (Mallorca) u 16:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Palma (Mallorca) Ibiza
119 €
Raspon cijena trajekta Palma (Mallorca) Ibiza (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
54 € - 243 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Palma (Mallorca) Ibiza
3 sati 22 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Ibiza
08:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Ibiza
16:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Ibiza
10:15
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Ibiza
20:00

Zašto ići trajektom iz Palma (Mallorca) u Ibiza?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Palma (Mallorca) do Ibiza može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Ibiza. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Palma (Mallorca)-Ibiza idealno prijevozno sredstvo.

Da ne brinem o broju vrećica
Za ostale vrste prijevoza često smo ograničeni na samo 1 kofer, a svaka dodatna prtljaga se naplaćuje. Međutim, kada se u Palma (Mallorca) ukrcate na trajekt Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Ibiza. Međutim, mnogi brodovi imaju spremište za prtljagu za putnike pješake. Pitajte Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed za više informacija.
Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja automobila kilometrima nije baš opuštajuća, pogotovo ako tome dodate rizik od prometnih gužvi i nesreća. Prijelaz brodom Palma (Mallorca) Ibiza je upravo suprotno. Na brodu, ovisno o brodu Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Sigurno je da ćete odmor u Ibiza započeti već odmorni.
Uživajte u svježem morskom zraku
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. U Palma (Mallorca), iz luke, prošećite palubom broda Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Ibiza započnete puni energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Palma (Mallorca) i Ibiza?

Ako želite putovati između Palma (Mallorca) i Ibiza trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Acciona Trasmediterránea Palma (Mallorca) Ibiza
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea osnovana je 1989. godine i ima sjedište u Barceloni, Španjolska. Tvrtka opslužuje regije Sredozemnog mora u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Palma (Mallorca)-Ibiza i rezervirati kartu za Acciona Trasmediterránea između Palma (Mallorca) i Ibiza. Acciona Trasmediterránea ima 8 prelazaka tjedno u Ibiza iz Palma (Mallorca), a vrijeme putovanja je 2 sati 20 min. Više informacija o Acciona Trasmediterránea
2 sati 20 min
8 prelazaka tjedno
Grandi Navi Veloci Palma (Mallorca) Ibiza
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci je talijanska tvrtka i jedna od vodećih u prijevozu putnika na Mediteranu. Opslužuje Italiju (Sicilija i Sardinija), Španjolsku, Tunis, Alžir, Francusku i Maroko. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Palma (Mallorca)-Ibiza i rezervirati kartu za Grandi Navi Veloci između Palma (Mallorca) i Ibiza. Više informacija o Grandi Navi Veloci
Baleària Palma (Mallorca) Ibiza
Baleària
Osnovana 1997., Baleària je trajektna kompanija sa sjedištem u Valenciji, Španjolska. Nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Palma (Mallorca)-Ibiza i rezervirati kartu za Baleària između Palma (Mallorca) i Ibiza. Baleària ima 3 prelazaka dnevno u Ibiza iz Palma (Mallorca), a vrijeme putovanja je 2 sati. Više informacija o Baleària
2 sati
3 prelazaka dnevno
Trasmed Palma (Mallorca) Ibiza
Trasmed
Tvrtka Trasmed osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Palma (Mallorca) i Ibiza. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Palma (Mallorca)-Ibiza i rezervirati kartu za Trasmed između Palma (Mallorca) i Ibiza. Više informacija o Trasmed

Odakle polaze trajekti u Palma (Mallorca)? Gdje brodovi stižu u Ibiza?

Polazna luka u Palma (Mallorca)

Trajekti Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed polaze za Ibiza iz sljedećih luka Palma (Mallorca):

Palma de Mallorca
Kartica

Od intermodalne stanice - Estació Intermodal

Ako stignete na kolodvor Palma (željeznički ili autobusni) i želite ići do trajektnog terminala, imate nekoliko opcija. Odlučite li se za javni prijevoz, autobusne linije 1 i 4 izravno povezuju intermodalni kolodvor i trajektni terminal. Vrijeme putovanja je otprilike 20 do 30 minuta. Ako ne želite ići javnim prijevozom, možete uzeti i taksi koji će vas odvesti direktno do trajektnog terminala za oko 15 minuta. Cijena taksija će varirati ovisno o tarifi i prometu, ali trebao bi koštati između 10 i 15 eura.

Dođite do trajektnog terminala iz zračne luke

Ako stignete u zračnu luku Palma i želite doći do trajektnog terminala, također imate nekoliko opcija. Terminal je udaljen otprilike 10 kilometara od zračne luke. Najprikladniji i najbrži način da stignete tamo je uzeti taksi iz zračne luke. Vožnja taksijem će trajati oko 20-25 minuta i koštati oko 25-30 eura, ovisno o prometu.

Također imate mogućnost vožnje autobusom A1 od zračne luke do intermodalne stanice u središtu Palme. Odatle slijedite prethodne upute kako biste sa stanice došli do trajektnog terminala. Vožnja autobusom od zračne luke trajat će otprilike 45-60 minuta.

Do trajektnog terminala doći automobilom s glavnih cesta

Ako želite do trajektnog terminala doći automobilom, postoji nekoliko glavnih cesta koje će vas odvesti izravno do terminala. Ako dolazite s autoceste Ma-20, morat ćete slijediti znakove za "Puerto" ili "Terminal Maritimo" da biste došli do terminala. Putovanje od autoceste Ma-20 će trajati oko 10 minuta, ovisno o prometu.

Ako dolazite s autoceste Ma-19, morat ćete izaći na izlaz "Passeig Maritim" i slijediti znakove za "Puerto" ili "Terminal Maritimo" kako biste došli do trajektnog terminala. Putovanje od autoceste Ma-19 također će trajati oko 10 minuta, ovisno o prometu.

Luka dolaska u Ibiza

Brodovi Trasmed, Baleària, Grandi Navi Veloci ili Acciona Trasmediterránea stižu u Ibiza iz sljedećih luka:

Ibiza Eivissa
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Palma (Mallorca) i Ibiza
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Palma (Mallorca) do Ibiza, trebat će vam najmanje 2 sati da prijeđete 128 km između Palma (Mallorca) i Ibiza.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Palma (Mallorca) i Ibiza) i trajektnoj tvrtki (Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària i Trasmed). Trenutno postoji 4 prelazaka dnevno između Palma (Mallorca) i Ibiza.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Palma (Mallorca) i Ibiza: Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària i Trasmed.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Prije rezervacije usporedite cijene Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Palma (Mallorca) Ibiza, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Palma (Mallorca) i Ibiza prijeći ćete 128 km.

Za vožnju brodom od Palma (Mallorca) do Ibiza možete pronaći cijene između 54 € za najnižu i 243 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 119 €.

Prvi brod polazi u 08:00 za Ibiza iz luke Palma (Mallorca).

Posljednji brod za Ibiza obično isplovljava u 16:30 iz luke Palma (Mallorca).

Doživite iskustvo prijelaza između Palma (Mallorca) i Ibiza

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Palma (Mallorca) i Ibiza, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Palma (Mallorca) Ibiza na trajektima Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus ili Acciona Trasmediterránea, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Palma (Mallorca) do iskrcaja u Ibiza. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Palma (Mallorca) i Ibiza.

Polazak trajektom iz Palma (Mallorca)

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Palma (Mallorca) Ibiza, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Palma (Mallorca) / Javite se na trajektnom terminalu Palma (Mallorca) u roku koji odredi tvrtka Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Palma (Mallorca) Ibiza / U Palma (Mallorca) predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Trasmed, Baleària, Grandi Navi Veloci ili Acciona Trasmediterránea na trajektnom terminalu Palma (Mallorca). Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na brod za Ibiza / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Palma (Mallorca) koje vas pozivaju na ukrcaj. U vašem vozilu agenti Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.

Palma (Mallorca) Ibiza prijelaz: na brodu...

Na brodu Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària ili Trasmed svatko ima svoju filozofiju putovanja. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Ibiza je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Ibiza:

  • Trajekt ulazi u luku Ibiza / Posada neće odobriti pristup garaži radi pronalaska vašeg vozila prije privezivanja broda. Nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Ibiza s palube broda.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Palma (Mallorca) u Ibiza u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Ibiza.
  • Siđite s broda i istražite Ibiza / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinska provjera ne može se isključiti u Ibiza. Napokon, napustite luku i Ibiza vas čeka!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska