Preporučena ruta
Palma (Mallorca)
Izravno putovanje do Formentera trajekt
Formentera
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Palma (Mallorca)
Putovanje trajekt, let za Ibiza
Ibiza
Putovanje trajekt za Formentera
Formentera
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Palma (Mallorca) do Formentera?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Palma (Mallorca) - Formentera? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Palma (Mallorca) do Formentera zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Palma (Mallorca) do Formentera može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Palma (Mallorca) do Formentera bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus ili Acciona Trasmediterránea. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Palma (Mallorca) Formentera prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Baleària nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Palma (Mallorca) i Formentera, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Palma (Mallorca) - Formentera

Polazna luka
Palma (Mallorca)
Španija
Balearski otoci
Luka dolaska
Formentera
Španija
Balearski otoci
Udaljenost
142 km
Trajektne tvrtke
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Palma (Mallorca) i Formentera?

Ako želite putovati između Palma (Mallorca) i Formentera trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Baleària koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Baleària Palma (Mallorca) Formentera
Baleària
Osnovana 1997., Baleària je trajektna kompanija sa sjedištem u Valenciji, Španjolska. Nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Palma (Mallorca)-Formentera i rezervirati kartu za Baleària između Palma (Mallorca) i Formentera. Više informacija o Baleària

Odakle polaze trajekti u Palma (Mallorca)? Gdje brodovi stižu u Formentera?

Polazna luka u Palma (Mallorca)

Trajekti Baleària polaze za Formentera iz sljedećih luka Palma (Mallorca):

Palma de Mallorca
Kartica

Od intermodalne stanice - Estació Intermodal

Ako stignete na kolodvor Palma (željeznički ili autobusni) i želite ići do trajektnog terminala, imate nekoliko opcija. Odlučite li se za javni prijevoz, autobusne linije 1 i 4 izravno povezuju intermodalni kolodvor i trajektni terminal. Vrijeme putovanja je otprilike 20 do 30 minuta. Ako ne želite ići javnim prijevozom, možete uzeti i taksi koji će vas odvesti direktno do trajektnog terminala za oko 15 minuta. Cijena taksija će varirati ovisno o tarifi i prometu, ali trebao bi koštati između 10 i 15 eura.

Dođite do trajektnog terminala iz zračne luke

Ako stignete u zračnu luku Palma i želite doći do trajektnog terminala, također imate nekoliko opcija. Terminal je udaljen otprilike 10 kilometara od zračne luke. Najprikladniji i najbrži način da stignete tamo je uzeti taksi iz zračne luke. Vožnja taksijem će trajati oko 20-25 minuta i koštati oko 25-30 eura, ovisno o prometu.

Također imate mogućnost vožnje autobusom A1 od zračne luke do intermodalne stanice u središtu Palme. Odatle slijedite prethodne upute kako biste sa stanice došli do trajektnog terminala. Vožnja autobusom od zračne luke trajat će otprilike 45-60 minuta.

Do trajektnog terminala doći automobilom s glavnih cesta

Ako želite do trajektnog terminala doći automobilom, postoji nekoliko glavnih cesta koje će vas odvesti izravno do terminala. Ako dolazite s autoceste Ma-20, morat ćete slijediti znakove za "Puerto" ili "Terminal Maritimo" da biste došli do terminala. Putovanje od autoceste Ma-20 će trajati oko 10 minuta, ovisno o prometu.

Ako dolazite s autoceste Ma-19, morat ćete izaći na izlaz "Passeig Maritim" i slijediti znakove za "Puerto" ili "Terminal Maritimo" kako biste došli do trajektnog terminala. Putovanje od autoceste Ma-19 također će trajati oko 10 minuta, ovisno o prometu.

Luka dolaska u Formentera

Brodovi Baleària stižu u Formentera iz sljedećih luka:

Formentera La Savina
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Palma (Mallorca) i Formentera
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Palma (Mallorca) i Formentera: Baleària.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska