Putovanje trajektom Nice Sicilija

Putovanje trajektom iz Nice u Sicilija odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Nice u Sicilija upravlja 1 brodskih kompanija (Corsica Ferries) koje opslužuju luke Trapani i Nice.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Nice Sicilija, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Corsica Ferries.

Trajekt Nice Sicilija u brojkama

Sletjeti
Francuska
Italija
Broj križanja
1 prelazaka tjedno
Broj priključaka
2
Broj trajektnih veza
1
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Nice Sicilija

Tražite li trajekt Nice Sicilija? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Nice i Sicilija. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Corsica Ferries nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Nice ili Trapani, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Nice Sicilija koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Corsica Ferries. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 1 trajektnih ruta između Nice i Sicilija!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Nice Sicilija - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Nice do Sicilija

Sicilija: Dolazak trajektom iz Nice i istraživanje regije

Sicilija: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolje godišnje doba za putovanje na Siciliju nedvojbeno je proljeće, od sredine travnja do lipnja. Tijekom tog razdoblja temperature su blage, s maksimumima oko 20-25 stupnjeva Celzijusa i blagim minimumom noću. Dani su općenito sunčani i Sicilija je prekrasna s cvjetanjem poljskog cvijeća i stablima badema u cvatu. Ovo je također savršeno vrijeme za istraživanje arheoloških nalazišta bez ljetne gužve.

Ljeto na Siciliji, od srpnja do kolovoza, je vruće i sunčano. Temperature tijekom dana mogu doseći 30-35 stupnjeva Celzijusa. Sicilijanske plaže pune su turista, a turističke atrakcije su prepune. No, ako volite vrućinu, more i zabavu, ljeto je najbolje godišnje doba za vas.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None