Putovanje trajektom Nice Italija

Putovanje trajektom iz Nice u Italija odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Nice u Italija upravlja 1 brodskih kompanija (Corsica Ferries) koje opslužuju luke Porto Torres, Golfo Aranci, Trapani i Nice.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Nice Italija, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Corsica Ferries.

S ukupnom učestalošću od više od 1 prelazaka tjedno, ovisno o dobu godine, imate mnogo mogućnosti za planiranje vašeg prelaska brodom iz Nice u Italija.

Trajekt Nice Italija u brojkama

Sletjeti
Francuska
Italija
Broj križanja
1 prelazaka tjedno
Broj priključaka
4
Broj trajektnih veza
3
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Nice Italija

Tražite li trajekt Nice Italija? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Nice i Italija. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Corsica Ferries nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Nice, Trapani, Golfo Aranci ili Porto Torres, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Nice Italija koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Corsica Ferries. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 3 trajektnih ruta između Nice i Italija!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Nice Italija - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Nice do Italija

Italija: Putovanje trajektom i otkrivanje zemlje

Italija: Kada je najbolja sezona za putovanje?

Najbolja sezona za putovanje u Italiju ovisi o vašim osobnim preferencijama. Ako volite sunce i toplinu, ljeto je idealno vrijeme za vas. Mjeseci od lipnja do kolovoza nude visoke temperature u rasponu od 25°C do 35°C u južnim dijelovima zemlje. Međutim, temperature mogu porasti do 40°C u nekim regijama poput Sicilije i Kalabrije. Talijanske plaže su u to vrijeme prepune, pa očekujte veliki broj turista.

Ako volite blaže temperature i izbjegavate gužve, proljeće (ožujak - svibanj) i jesen (rujan - studeni) dobra su sezona za posjet Italiji. Temperature su ugodne, osciliraju između 15°C i 25°C, a krajolici su veličanstveni s cvijećem koje cvate u proljeće i lišćem koje se mijenja u jesen.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None