Preporučena ruta
Napulj
Izravno putovanje do Santa Maria Salina trajekt
Santa Maria Salina
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Napulj
Putovanje trajekt za Panarea
Panarea
Putovanje trajekt za Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Napulj do Santa Maria Salina?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Napulj - Santa Maria Salina? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Napulj do Santa Maria Salina zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Napulj do Santa Maria Salina može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Napulj do Santa Maria Salina bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Siremar, Alilauro, SNAV ili Liberty Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Napulj Santa Maria Salina prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Alilauro, Siremar ili SNAV nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Napulj i Santa Maria Salina, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Napulj - Santa Maria Salina

Polazna luka
Napulj
Italija
Campania
Luka dolaska
Santa Maria Salina
Italija
Eolski otoci
Udaljenost
259 km
Trajektne tvrtke
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Učestalost križanja
14 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
5 sati 40 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Napulj Santa Maria Salina: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Napulj do Santa Maria Salina pronaći ćete karte između 58 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 296 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Napulj Santa Maria Salina je 152 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Napulj do Santa Maria Salina je 9 sati 59 min. Najsporijim trajektima trebat će 12 sati 40 min da stignu do Santa Maria Salina, dok će najbrži brodovi stići u Santa Maria Salina za 5 sati 35 min. Prvi trajekt polazi iz luke Napulj u 14:30. Posljednji brod za Santa Maria Salina napušta luku Napulj u 20:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Napulj Santa Maria Salina
152 €
Raspon cijena trajekta Napulj Santa Maria Salina (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
58 € - 296 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Napulj Santa Maria Salina
9 sati 59 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Santa Maria Salina
14:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Santa Maria Salina
20:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Santa Maria Salina
08:20
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Santa Maria Salina
20:05

Zašto ići trajektom iz Napulj u Santa Maria Salina?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Napulj do Santa Maria Salina može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Santa Maria Salina. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Napulj-Santa Maria Salina idealno prijevozno sredstvo.

Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Napulj do Santa Maria Salina. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. S druge strane, tijekom prijelaza Napulj Santa Maria Salina na SNAV, Siremar ili Alilauro brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Za brižno osoblje
Tijekom cijelog putovanja od Napulj do Santa Maria Salina, profesionalno i uslužno osoblje bit će tu da vam pomogne. Možete pronaći 'informacijsku točku' na brodu, većinu vremena na glavnoj palubi.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Prijelaz brodom Napulj Santa Maria Salina je upravo suprotno. Na brodu, ovisno o brodu Alilauro, Siremar ili SNAV u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Sigurno je da ćete odmor u Santa Maria Salina započeti već odmorni.

Koje tvrtke pružaju usluge između Napulj i Santa Maria Salina?

Ako želite putovati između Napulj i Santa Maria Salina trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Alilauro, Siremar ili SNAV koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Alilauro Napulj Santa Maria Salina
Alilauro
Alilauro je trajektna tvrtka sa sjedištem u Italiji koja nudi trajektne usluge između talijanskih otoka u Tirenskom moru, uključujući Ischiju i Capri. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Napulj-Santa Maria Salina i rezervirati kartu za Alilauro između Napulj i Santa Maria Salina. Alilauro ima 7 prelazaka tjedno u Santa Maria Salina iz Napulj, a vrijeme putovanja je 5 sati 40 min. Više informacija o Alilauro
5 sati 40 min
7 prelazaka tjedno
Siremar Napulj Santa Maria Salina
Siremar
Siremar je osnovan 1960. godine sa sjedištem u Milazzu u Italiji. Tvrtka opslužuje Eolske otoke i luke Sicilije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Napulj-Santa Maria Salina i rezervirati kartu za Siremar između Napulj i Santa Maria Salina. Više informacija o Siremar
SNAV Napulj Santa Maria Salina
SNAV
SNAV je trajektna tvrtka sa sjedištem u Italiji koja nudi trajektne usluge između talijanskih otoka i luka na talijanskom kopnu, kao i međunarodne usluge za Hrvatsku i Albaniju. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Napulj-Santa Maria Salina i rezervirati kartu za SNAV između Napulj i Santa Maria Salina. SNAV ima 7 prelazaka tjedno u Santa Maria Salina iz Napulj, a vrijeme putovanja je 5 sati 40 min. Više informacija o SNAV
5 sati 40 min
7 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Napulj? Gdje brodovi stižu u Santa Maria Salina?

Polazna luka u Napulj

Trajekti Alilauro, Siremar ili SNAV polaze za Santa Maria Salina iz sljedećih luka Napulj:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kartica
Napoli Molo Angioino
Kartica

Luka dolaska u Santa Maria Salina

Brodovi SNAV, Siremar ili Alilauro stižu u Santa Maria Salina iz sljedećih luka:

Salina
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Napulj i Santa Maria Salina
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Napulj do Santa Maria Salina, trebat će vam najmanje 5 sati 40 min da prijeđete 259 km između Napulj i Santa Maria Salina.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Napulj i Santa Maria Salina) i trajektnoj tvrtki (Alilauro, Siremar i SNAV). Trenutno postoji 14 prelazaka tjedno između Napulj i Santa Maria Salina.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Napulj i Santa Maria Salina: Alilauro, Siremar i SNAV.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Napulj Santa Maria Salina, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Napulj i Santa Maria Salina prijeći ćete 259 km.

Za vožnju brodom od Napulj do Santa Maria Salina možete pronaći cijene između 58 € za najnižu i 296 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 152 €.

Prvi brod polazi u 14:30 za Santa Maria Salina iz luke Napulj.

Posljednji brod za Santa Maria Salina obično isplovljava u 20:00 iz luke Napulj.

Kako funkcionira trajektni prijelaz Napulj Santa Maria Salina?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Napulj i Santa Maria Salina. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Napulj Santa Maria Salina na trajektima Siremar, Alilauro, SNAV ili Liberty Lines, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Napulj do iskrcaja u Santa Maria Salina. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Napulj i Santa Maria Salina.

Polazak trajektom iz Napulj

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Napulj Santa Maria Salina:

  • Vrijeme dolaska u luku Napulj / Morate stići u luku Napulj dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke SNAV, Siremar ili Alilauro. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Napulj Santa Maria Salina / Idite do šaltera SNAV, Siremar ili Alilauro na trajektnom terminalu Napulj kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Santa Maria Salina / S trajektnog terminala Napulj bit ćete pozvani da se ukrcate na trajekt emitiranjem glasovnih poruka. U vašem vozilu agenti Alilauro, Siremar ili SNAV obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.

Na brodu Napulj Santa Maria Salina trajekta

Na brodu Alilauro, Siremar ili SNAV svatko ima svoju filozofiju putovanja. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Dolazak trajekta u Santa Maria Salina

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Santa Maria Salina:

  • Približavanje luci Santa Maria Salina / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Santa Maria Salina. Nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Santa Maria Salina s palube broda.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Napulj u Santa Maria Salina u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Santa Maria Salina.
  • Siđite s broda i istražite Santa Maria Salina / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinska provjera ne može se isključiti u Santa Maria Salina. Konačno, vaš boravak u Santa Maria Salina počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska