Preporučena ruta
Napulj
Izravno putovanje do Panarea trajekt
Panarea
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Napulj
Putovanje trajekt za Stromboli
Stromboli
Putovanje trajekt za Panarea
Panarea
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Napulj do Panarea?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Napulj - Panarea? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Napulj do Panarea zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Napulj do Panarea može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Napulj do Panarea bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Siremar, Alilauro, SNAV ili Liberty Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Napulj Panarea prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Alilauro, Siremar ili SNAV nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Napulj i Panarea, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Napulj - Panarea

Polazna luka
Napulj
Italija
Campania
Luka dolaska
Panarea
Italija
Eolski otoci
Udaljenost
255 km
Trajektne tvrtke
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Učestalost križanja
2 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
5 sati 10 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Napulj Panarea: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Napulj do Panarea pronaći ćete karte između 57 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 289 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Napulj Panarea je 135 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Napulj do Panarea je 8 sati 25 min. Najsporijim trajektima trebat će 11 sati 35 min da stignu do Panarea, dok će najbrži brodovi stići u Panarea za 5 sati 5 min. Prvi trajekt polazi iz luke Napulj u 14:30. Posljednji brod za Panarea napušta luku Napulj u 20:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Napulj Panarea
135 €
Raspon cijena trajekta Napulj Panarea (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
57 € - 289 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Napulj Panarea
8 sati 25 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Panarea
14:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Panarea
20:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Panarea
07:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Panarea
19:35

Zašto ići trajektom iz Napulj u Panarea?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Napulj do Panarea može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Panarea. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Napulj-Panarea idealno prijevozno sredstvo.

Uživajte u svježem morskom zraku
Zdravstvene dobrobiti mora dokazane su već odavno. U Napulj, iz luke, prošećite palubom broda Alilauro, Siremar ili SNAV i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Panarea započnete puni energije.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Putujete od Napulj do Panarea potpuno mirno, bez straha od oštećenja vašeg bicikla. Pronaći ćete ga po iskrcaju i dolasku u Panarea.
Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Međutim, uživat ćete isploviti iz Napulj na trajektu Alilauro, Siremar ili SNAV koji će 255 km do Panarea putovati brzinom manjom od 40 km/h. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Čak je vrlo vjerojatno da ćete požaliti što ste tako brzo stigli u Panarea!

Koje tvrtke pružaju usluge između Napulj i Panarea?

Ako želite putovati između Napulj i Panarea trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Alilauro, Siremar ili SNAV koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Alilauro Napulj Panarea
Alilauro
Alilauro je trajektna tvrtka sa sjedištem u Italiji koja nudi trajektne usluge između talijanskih otoka u Tirenskom moru, uključujući Ischiju i Capri. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Napulj-Panarea i rezervirati kartu za Alilauro između Napulj i Panarea. Alilauro ima 8 prelazaka tjedno u Panarea iz Napulj, a vrijeme putovanja je 5 sati 10 min. Više informacija o Alilauro
5 sati 10 min
8 prelazaka tjedno
Siremar Napulj Panarea
Siremar
Siremar je osnovan 1960. godine sa sjedištem u Milazzu u Italiji. Tvrtka opslužuje Eolske otoke i luke Sicilije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Napulj-Panarea i rezervirati kartu za Siremar između Napulj i Panarea. Više informacija o Siremar
SNAV Napulj Panarea
SNAV
SNAV je trajektna tvrtka sa sjedištem u Italiji koja nudi trajektne usluge između talijanskih otoka i luka na talijanskom kopnu, kao i međunarodne usluge za Hrvatsku i Albaniju. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Napulj-Panarea i rezervirati kartu za SNAV između Napulj i Panarea. SNAV ima 8 prelazaka tjedno u Panarea iz Napulj, a vrijeme putovanja je 5 sati 10 min. Više informacija o SNAV
5 sati 10 min
8 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Napulj? Gdje brodovi stižu u Panarea?

Polazna luka u Napulj

Trajekti Alilauro, Siremar ili SNAV polaze za Panarea iz sljedećih luka Napulj:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kartica
Napoli Molo Angioino
Kartica

Luka dolaska u Panarea

Brodovi SNAV, Siremar ili Alilauro stižu u Panarea iz sljedećih luka:

Panarea
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Napulj i Panarea
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Napulj do Panarea, trebat će vam najmanje 5 sati 10 min da prijeđete 255 km između Napulj i Panarea.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Napulj i Panarea) i trajektnoj tvrtki (Alilauro, Siremar i SNAV). Trenutno postoji 2 prelazaka dnevno između Napulj i Panarea.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Napulj i Panarea: Alilauro, Siremar i SNAV.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Napulj Panarea, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Napulj i Panarea prijeći ćete 255 km.

Za vožnju brodom od Napulj do Panarea možete pronaći cijene između 57 € za najnižu i 289 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 135 €.

Prvi brod polazi u 14:30 za Panarea iz luke Napulj.

Posljednji brod za Panarea obično isplovljava u 20:00 iz luke Napulj.

Vaše iskustvo prijelaza Napulj Panarea

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Napulj Panarea prelazak mora. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Napulj do iskrcaja u Panarea kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet Siremar, Alilauro, SNAV i Liberty Lines. Također ćete pronaći praktične informacije o Napulj i Panarea.

Spreman za ukrcaj u Napulj

Prije nego što započne putovanje trajektom Napulj Panarea, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Napulj / Javite se na trajektnom terminalu Napulj u roku koji odredi tvrtka Alilauro, Siremar ili SNAV. Nakon tog razdoblja vaša rezervacija više nije zajamčena.
  • Registrirajte se za prijelaz Napulj Panarea / Idite do šaltera SNAV, Siremar ili Alilauro na trajektnom terminalu Napulj kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na trajekt za Panarea / S trajektnog terminala Napulj bit ćete pozvani da se ukrcate na trajekt emitiranjem glasovnih poruka. Putujete li automobilom, osoblje SNAV, Siremar ili Alilauro dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Napulj Panarea prijelaz: na brodu...

Na brodu Alilauro, Siremar ili SNAV svatko ima svoju filozofiju putovanja. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Trajekt se približava Panarea, iskrcaj je neminovan!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Panarea:

  • Približavanje luci Panarea / Nije moguće da se pridružite garaži prije nego što vas tamo pozove ekipa. Stoga nema potrebe za žurbom. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Panarea na vanjskoj palubi.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Napulj u Panarea u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Panarea.
  • Siđite s broda i istražite Panarea / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Još je brže kada ste pješak. U Panarea ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš boravak u Panarea počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska