Preporučena ruta
Motril
Izravno putovanje do Melilla trajekt
Melilla
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Motril
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Malaga
Malaga
Putovanje let, trajekt za Melilla
Melilla
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Motril do Melilla?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Motril - Melilla? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Motril do Melilla zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Motril do Melilla može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Motril do Melilla bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ili FRS Iberia. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Motril Melilla prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Naviera Armas, FRS Iberia ili Baleària nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Motril i Melilla, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Motril - Melilla

Polazna luka
Motril
Španija
Andaluzija
Luka dolaska
Melilla
Španija
Udaljenost
170 km
Trajektne tvrtke
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia
Učestalost križanja
6 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
5 sati 50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Motril Melilla: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Motril do Melilla pronaći ćete karte između 56 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 201 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Motril Melilla je 127 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Motril do Melilla je 7 sati 15 min. Najsporijim trajektima trebat će 7 sati 30 min da stignu do Melilla, dok će najbrži brodovi stići u Melilla za 6 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Motril u 08:00. Posljednji brod za Melilla napušta luku Motril u 23:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Motril Melilla
127 €
Raspon cijena trajekta Motril Melilla (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
56 € - 201 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Motril Melilla
7 sati 15 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Melilla
08:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Melilla
23:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Melilla
06:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Melilla
14:00

Zašto ići trajektom iz Motril u Melilla?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Motril do Melilla može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Melilla. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Motril-Melilla idealno prijevozno sredstvo.

Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Melilla ili negdje drugdje. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. S druge strane, tijekom prijelaza Motril Melilla na Baleària, FRS Iberia ili Naviera Armas brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ako imate djecu, nećete pronaći nijedan drugi način prijevoza tako ugodan kao što je trajekt za odlazak s obitelji iz Motril u Melilla. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Motril, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Vaša će djeca dugo pamtiti pomorski prijelaz između Motril i Melilla.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Tijekom plovidbe Motril Melilla, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Naviera Armas, FRS Iberia ili Baleària, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.

Koje tvrtke pružaju usluge između Motril i Melilla?

Ako želite putovati između Motril i Melilla trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Naviera Armas, FRS Iberia ili Baleària koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Naviera Armas Motril Melilla
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektna kompanija sa sjedištem u Santa Cruz de Tenerife, Kanarski otoci. Osnovan 1971., nudi prijelaze do nekoliko odredišta na Kanarima, Španjolskoj i Maroku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Motril-Melilla i rezervirati kartu za Naviera Armas između Motril i Melilla. Više informacija o Naviera Armas
FRS Iberia Motril Melilla
FRS Iberia
FRS Iberia je trajektna kompanija sa sjedištem u Španjolskoj koja opslužuje regije Španjolske i Maroka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Motril-Melilla i rezervirati kartu za FRS Iberia između Motril i Melilla. FRS Iberia ima 6 prelazaka tjedno u Melilla iz Motril, a vrijeme putovanja je 5 sati 50 min. Više informacija o FRS Iberia
5 sati 50 min
6 prelazaka tjedno
Baleària Motril Melilla
Baleària
Osnovana 1997., Baleària je trajektna kompanija sa sjedištem u Valenciji, Španjolska. Nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Motril-Melilla i rezervirati kartu za Baleària između Motril i Melilla. Više informacija o Baleària

Odakle polaze trajekti u Motril? Gdje brodovi stižu u Melilla?

Polazna luka u Motril

Trajekti Naviera Armas, FRS Iberia ili Baleària polaze za Melilla iz sljedećih luka Motril:

Motril-Granada
Kartica
Motril
Kartica

Luka dolaska u Melilla

Brodovi Baleària, FRS Iberia ili Naviera Armas stižu u Melilla iz sljedećih luka:

Melilla
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Motril i Melilla
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Motril do Melilla, trebat će vam najmanje 5 sati 50 min da prijeđete 170 km između Motril i Melilla.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Motril i Melilla) i trajektnoj tvrtki (Naviera Armas, FRS Iberia i Baleària). Trenutno postoji 6 prelazaka tjedno između Motril i Melilla.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Motril i Melilla: Naviera Armas, FRS Iberia i Baleària.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia.

Prije rezervacije usporedite cijene Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Motril Melilla, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Motril i Melilla prijeći ćete 170 km.

Za vožnju brodom od Motril do Melilla možete pronaći cijene između 56 € za najnižu i 201 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 127 €.

Prvi brod polazi u 08:00 za Melilla iz luke Motril.

Posljednji brod za Melilla obično isplovljava u 23:00 iz luke Motril.

Vaše iskustvo prijelaza Motril Melilla

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Motril i Melilla. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ili FRS Iberia, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Motril do izlaska u Melilla. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Motril i Melilla.

Polazak trajektom iz Motril

Prije nego što započne putovanje trajektom Motril Melilla, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Motril / Morate stići u luku Motril dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Baleària, FRS Iberia ili Naviera Armas. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Motril Melilla / Idite do šaltera Baleària, FRS Iberia ili Naviera Armas na trajektnom terminalu Motril kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Melilla / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Motril koje vas pozivaju na ukrcaj. U vašem vozilu agenti Naviera Armas, FRS Iberia ili Baleària obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.

Na brodu između Motril i Melilla

Na brodu Naviera Armas, FRS Iberia ili Baleària svatko ima svoju filozofiju putovanja. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Melilla je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Melilla:

  • Približavanje luci Melilla / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Melilla. Stoga nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Melilla s palube broda.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Melilla.
  • Siđite s broda i istražite Melilla / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinsko osoblje u luci Melilla može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš boravak u Melilla počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska