Preporučena ruta
Malaga
Izravno putovanje do Melilla trajekt, let
Melilla
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Malaga
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Motril
Motril
Putovanje trajekt za Melilla
Melilla
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Malaga do Melilla?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Malaga - Melilla? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Malaga do Melilla zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Malaga do Melilla može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Malaga do Melilla bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ili FRS Iberia. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Malaga Melilla prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Baleària, Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Malaga i Melilla, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Malaga - Melilla

Polazna luka
Malaga
Španija
Andaluzija
Luka dolaska
Melilla
Španija
Udaljenost
207 km
Trajektne tvrtke
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia
Učestalost križanja
13 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
6 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Malaga Melilla: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Malaga do Melilla pronaći ćete karte između 47 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 210 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Malaga Melilla je 132 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Malaga do Melilla je 6 sati 23 min. Najsporijim trajektima trebat će 6 sati 30 min da stignu do Melilla, dok će najbrži brodovi stići u Melilla za 6 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Malaga u 13:00. Posljednji brod za Melilla napušta luku Malaga u 17:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Malaga Melilla
132 €
Raspon cijena trajekta Malaga Melilla (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
47 € - 210 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Malaga Melilla
6 sati 23 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Melilla
13:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Melilla
17:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Melilla
19:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Melilla
23:30

Zašto ići trajektom iz Malaga u Melilla?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Malaga do Melilla može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Melilla. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Malaga-Melilla idealno prijevozno sredstvo.

Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Suprotno tome, iskustvo plovidbe brodom Malaga Melilla opisali bismo kao ultra-opuštajuće. Trajekti kojima upravljaju Baleària, Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... Sigurno je da ćete odmor u Melilla započeti već odmorni.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Melilla ili negdje drugdje. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. S druge strane, tijekom prijelaza Malaga Melilla na Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea ili Baleària brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Nikada nećete imati toliko slobode i ometanja tijekom leta!
Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Poznato je da smo u društvu u kojem se sve mora odvijati brzo, uvijek brže. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom Baleària, Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas na udaljenosti od 207 km koja dijeli Malaga i Melilla bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Nije isključeno da ćete imati dojam da ste prebrzo stigli u Melilla jer je iskustvo tako ugodno!

Koje tvrtke pružaju usluge između Malaga i Melilla?

Ako želite putovati između Malaga i Melilla trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Baleària, Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Baleària Malaga Melilla
Baleària
Osnovana 1997., Baleària je trajektna kompanija sa sjedištem u Valenciji, Španjolska. Nudi prijelaze do nekoliko odredišta u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Malaga-Melilla i rezervirati kartu za Baleària između Malaga i Melilla. Baleària ima 6 prelazaka tjedno u Melilla iz Malaga, a vrijeme putovanja je 6 sati 30 min. Više informacija o Baleària
6 sati 30 min
6 prelazaka tjedno
Acciona Trasmediterránea Malaga Melilla
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea osnovana je 1989. godine i ima sjedište u Barceloni, Španjolska. Tvrtka opslužuje regije Sredozemnog mora u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Malaga-Melilla i rezervirati kartu za Acciona Trasmediterránea između Malaga i Melilla. Acciona Trasmediterránea ima 7 prelazaka tjedno u Melilla iz Malaga, a vrijeme putovanja je 6 sati 20 min. Više informacija o Acciona Trasmediterránea
6 sati 20 min
7 prelazaka tjedno
Naviera Armas Malaga Melilla
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektna kompanija sa sjedištem u Santa Cruz de Tenerife, Kanarski otoci. Osnovan 1971., nudi prijelaze do nekoliko odredišta na Kanarima, Španjolskoj i Maroku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Malaga-Melilla i rezervirati kartu za Naviera Armas između Malaga i Melilla. Više informacija o Naviera Armas

Odakle polaze trajekti u Malaga? Gdje brodovi stižu u Melilla?

Polazna luka u Malaga

Trajekti Baleària, Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas polaze za Melilla iz sljedećih luka Malaga:

Malaga
Kartica

Luka dolaska u Melilla

Brodovi Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea ili Baleària stižu u Melilla iz sljedećih luka:

Melilla
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Malaga i Melilla
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Malaga do Melilla, trebat će vam najmanje 6 sati 20 min da prijeđete 207 km između Malaga i Melilla.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Malaga i Melilla) i trajektnoj tvrtki (Baleària, Acciona Trasmediterránea i Naviera Armas). Trenutno postoji 13 prelazaka tjedno između Malaga i Melilla.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Malaga i Melilla: Baleària, Acciona Trasmediterránea i Naviera Armas.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia.

Prije rezervacije usporedite cijene Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Malaga Melilla, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Malaga i Melilla prijeći ćete 207 km.

Za vožnju brodom od Malaga do Melilla možete pronaći cijene između 47 € za najnižu i 210 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 132 €.

Prvi brod polazi u 13:00 za Melilla iz luke Malaga.

Posljednji brod za Melilla obično isplovljava u 17:30 iz luke Malaga.

Vaše iskustvo prijelaza Malaga Melilla

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Malaga i Melilla. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ili FRS Iberia, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Malaga do izlaska u Melilla. Također ćete pronaći praktične informacije o Malaga i Melilla.

Polazak trajektom iz Malaga

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Malaga Melilla, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Malaga / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom Baleària, Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Malaga. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Malaga Melilla / Idite do šaltera Naviera Armas, Acciona Trasmediterránea ili Baleària na trajektnom terminalu Malaga kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Melilla / S trajektnog terminala Malaga bit ćete pozvani da se ukrcate na trajekt emitiranjem glasovnih poruka. U vašem vozilu agenti Baleària, Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.

Na brodu Malaga Melilla trajekta

Na brodu Baleària, Acciona Trasmediterránea ili Naviera Armas svatko ima svoju filozofiju putovanja. Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Melilla je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Melilla:

  • Približavanje luci Melilla / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Melilla. Stoga nema smisla žuriti. Ako želite pričekati, savjetujemo vam da se divite ulazu u luku Melilla s vanjskih paluba.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Malaga u Melilla u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Melilla.
  • Siđite s broda i istražite Melilla / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinsko osoblje u luci Melilla može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš boravak u Melilla počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska