Preporučena ruta
Miloš
Izravno putovanje do Sitia trajekt
Sitia
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Miloš
Putovanje trajekt za Santorini
Santorini
Putovanje trajekt za Sitia
Sitia
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Miloš do Sitia?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Miloš - Sitia? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Miloš do Sitia zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Miloš do Sitia može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Miloš do Sitia bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines ili Zante Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Miloš Sitia prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Aigaion Pelagos ili ANEK Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Miloš i Sitia, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Miloš - Sitia

Polazna luka
Miloš
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Sitia
Grčka
Kreta
Udaljenost
227 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Aigaion Pelagos
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
14 sati 50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Miloš u Sitia?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Miloš do Sitia može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Sitia. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Miloš-Sitia idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Tijekom plovidbe Miloš Sitia, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Aigaion Pelagos ili ANEK Lines, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Da ne brinem o broju vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Za prijelaz od Miloš do Sitia, sve dok su vam svi koferi u automobilu, nije potrebna doplata. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Sitia. Međutim, bilo bi zanimljivo pitati osoblje Aigaion Pelagos ili ANEK Lines ako brod ima spremište za prtljagu da tamo ostavite svoje kofere dok ne stignete u Sitia.
Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Putovanje trajektom Miloš Sitia je suprotno! Trajekti kojima upravljaju Aigaion Pelagos ili ANEK Lines dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... Nema sumnje da ćete u Sitia stići potpuno opušteni.

Koje tvrtke pružaju usluge između Miloš i Sitia?

Ako želite putovati između Miloš i Sitia trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Aigaion Pelagos ili ANEK Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Aigaion Pelagos Miloš Sitia
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos osnovan je 1999. godine sa sjedištem u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i luke u Egejskom moru. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Miloš-Sitia i rezervirati kartu za Aigaion Pelagos između Miloš i Sitia. Više informacija o Aigaion Pelagos
ANEK Lines Miloš Sitia
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Miloš-Sitia i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Miloš-Sitia i rezervirati kartu za ANEK Lines između Miloš i Sitia. ANEK Lines ima 1 prelazaka tjedno u Sitia iz Miloš, a vrijeme putovanja je 14 sati 50 min. Više informacija o ANEK Lines
14 sati 50 min
1 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Miloš? Gdje brodovi stižu u Sitia?

Polazna luka u Miloš

Trajekti Aigaion Pelagos ili ANEK Lines polaze za Sitia iz sljedećih luka Miloš:

Milos
Kartica
Milos
Kartica

Luka dolaska u Sitia

Brodovi ANEK Lines ili Aigaion Pelagos stižu u Sitia iz sljedećih luka:

Sitia
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Miloš i Sitia
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Miloš do Sitia, trebat će vam najmanje 14 sati 50 min da prijeđete 227 km između Miloš i Sitia.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Miloš i Sitia) i trajektnoj tvrtki (Aigaion Pelagos i ANEK Lines). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Miloš i Sitia.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Miloš i Sitia: Aigaion Pelagos i ANEK Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Aigaion Pelagos.

Tijekom vašeg prijelaza između Miloš i Sitia prijeći ćete 227 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska